Musikvideo inspelning pågår just nu.

img_6807 (MMS)

Musikvideo inspelning pågår just nu.


Sitter på flygplatsen nu. Vårat plan till...

img_6807 (MMS)

Sitter på flygplatsen nu. Vårat plan till Malta lyfter om 20min.


Åh blir så jävla trött

Åh jag blir så jävla trött på mig själv. Nu är jag påväg hem igen för att hämta mitt pass. Eftersom att jag inte har någon skrivare hemma och man måste checka in och skriva ut biljetten till malta senast 4 timmar innan så tänkte jag att jag skulle göra det på jobbet då jag verkligen måste göra det idag för imorgon hinner jag inte. När jag loggar in på sidan och ska checka in så måste jag fylla i passport number. De var då själva fan, hur kunde jag glömma det. Nu får jag offra min lunch för att åka hem och hämta passet. Alltid sånt jävla stress, blir så trött på mig själv.

Tar en kaffe i väntan på tåget som ska ta ...

img_6807 (MMS)

Tar en kaffe i väntan på tåget som ska ta mig till jobbet. Bara 2,5 arbetsdagar kvar nu :)


Bilder från helgen

Helgen har bestått utav jobb samt en del festande, här är lite bilder. Vart en riktigt bra helg måste jag säga!







 


The Sweet Kiss

Har varit en lång dag idag men nu börjar den äntligen gå mot sitt slut. Har lagt mig i soffan nu och tänker ligga kvar här tills det att jag är på gränsen till att somna, först då kommer jag att flytta mig härifrån för att byta rum och lägga mig i sängen istället.

Gick in på finest.se och hittade precis mig själv på thesweetkiss. Självklart har du lite tid över så klicka dig in på the sweet kiss genom att klicka här och leta upp denna bilden på mig och rösta genom att klicka på bilden och sedan på symbolen "tummen upp."


RSS 2.0