Shopping

Nu är man hemma igen efter en dag på jobbet och ca en timma på gymmet. Skönaste nu är ju att vi gått över till sommartider på jobbet och där med slutar jag 19 istället för 20. Tänk att 1 timma kan göra så stor skillnad, för det gör det verkligen. Hinner med så mycket mer utan att behöva stressa på kvällen och framför allt så är det fortfarande ljust o sol när man går hem.

Något som jag glömt skriva om är allt jag shoppat denna helgen. Jag har lyckats få tillökning i min garderob med 2 klänningar, 3 par skor, 1 jeans jacka, 1 bikini, 1 väska samt 1 nytt hårband. Tror att jag fick med allt nu. Har tänkt visa er lite av det jag har köpt men det får kanske bli någon av de närmaste dagarna för just idag och just nu orkar jag inte.

Enligt min kära vän H så har jag tydligen ett problem när det kommer till shopping, men det vet jag inte om jag kan hålla med om jag mår ju bra av det. Dock kanske inte min plånbok mår lika bra men det e ett annat problem.

Nu är det snart dax för mig att sova för imorgon väntar ännu en arbetsdag.

Sweet dreams   
Xoxo

Back to work

God morgon på er, dessa 5 små underbara dagar av ledighet har lidit mot sitt slut och nu är det jobb som väntar. Ska strax springa iväg men först lite frulle här hemma.

RSS 2.0