Tuesday

Godmorgon! Har iofs varit vaken sen fyra imorse då jag vaknade och inte kunde somna om. Trots lite sömn så har jag haft en bra morgon. Gjort allting i lungt och skönt tempo precis så som jag gillar. Legat i sängen och kollat på nyhetsmorgon, ätit frukost och sist duschat och gjort mig iordning för dagen och allt detta helt utan stress.
Nu ska jag ska jag strax iväg och äta lunch med Christina, följt av möte och jobb. I eftermiddag åker jag och min pojkvän upp till norrland igen för ett par mysdagar såhär mitt i veckan.
Vad helgen har att erbjuda är ännu oklart då jag ännu inte vet om jag kommer att stanna kvar uppe i norr över helgen eller om jag åker ner till stockholm igen.


Fredagsmys

Då var man hemma igen efter en fantastiskt skön vecka. Har varit uppe i skellefteå med min pojkvän tisdag-fredag. Vi har haft tema hälso/mys vecka. Har varit en helt underbar vecka, vi har verkligen tagit hand om varandra. Tränat, badat spa bad, lagt ansiktsmasker, kollat film och ätit nyttigt.
Ni som känner mig vet ju att jag typ aldrig läser böcker, men köpte Carolina Gynnings senaste bok Ego Woman på arlanda påvägen upp, och tro det eller ej men jag läste ut hela boken på 3 dagar. Detta är verkligen ett tecken på att jag mår riktigt bra just nu. Att jag kan sätta mig ner i lugn och ro och läsa en bok. Det var verkligen längesedan. Sen självklart var det en jävligt bra bok också :) Gillar verkligen Carolina Gynning. Hon är helt crazy, men samtidigt jävligt driven och målmedveten.

Kom som sagt hem idag, landade på arlanda vid 11 imorse. Åkte hem en snabbis för att sedan gå på massage som min världens bästa kille tog med mig på samt träning och en snabb visit på solariet. Efter det var det snabba ryck hem och in i duschen för att sedan möta upp Christina för en AW på Kung Carl. Vilket där ledde till 2 eventuella jobb. Nu hemma igen, har hyrt 3 stycken filmer och köpt godis, 2 timmar kvar och sen är HAN hemma och det blir fredagsmys.


Är uppe i Skellefteå nu och har hälso/mys ...

img_6807 (MMS)

Är uppe i Skellefteå nu och har hälso/mys vecka. Vart på morgon promenad idag och just nu sitter jag och myser och läser denna boken.


GÖTEBORG

Har haft en sån sjukt bra helg i göteborg. Bästa helgen på mycket länge. Kom ner i fredags efter en tåg resa från helvetet med försening på 2,5 timmar. Mötte upp Mathilda, Jessica och Ida för 2 glas vin på stan. Efter vin på stan gick jag och Tilda till systemet för att köpa mer alkohol att ta med hem till henne. Vi hade tjejmys hemma, fixade naglar, åt sushi, drack drinkar och kollade på idol. När vi var lagom fulla och i ordning gjorda drog vi ner på stan till PUSH där vi stannade i stort sett hela natten. Inget roligt folk ute men vi hade kul ändå.
Avslutade hela kvällen kl 04:00 på en bensin station nära Tilda. Tror att vi var där i säkert 1 timma och flamsa runt, åt korv med mos och räksallad och skämtade med personalen. Ska jag vara ärlig så tror jag nog att dom tröttnade på oss efter 15minuter men de brydde jag mig inte ett dugg om just då. Jag var full och hade jävlgt kul.

På lördagen kom min pojkvän ner och vi tillbringade dagen på stan, fikade och kollade i affärer. Klara på stan åkte vi till hotellet och åt mat, badade och bastade lite. Efter det åkte han iväg på jobb och jag mötte upp mamma och tjejerna för ett glas vin innan vi drog till scandinavium och gick på Ladies Night.
Blev en drink efter på incontro också men sen gick jag tillbaka till hotellet och min pojkvän för en myskväll.

Söndagen bestod av en 3  timmars lång brunch med mina favorit tjejer. Snackade om gårdagen och massa annat skit. Innan vi åkte tillbaka till stockholm tog jag med mig min pojkvän hem till pappa där vi tog en liten fika med han, Gunilla och farmor. Underbart att träffa alla igen och utan alla er som varit med under denna helg så kan jag bara säga att den hade inte varit såhär underbart GRYM om inte ni hade funnits där och varit med. LOVE U ALL!!!





Lördag

Har varit vaken sen kl 08:00, vet inte varför men jag vaknar alltid tidigt när jag varit ute under natten. Så här sitter jag nu och väntar på att Tilda ska vakna. Kändes skumt att vakna upp i göteborg, va ju så längesedan jag var här.  
Va som sagt ute igår hade faktiskt skit kul. Skrattade typ hela tiden känns det som, tror t.o.m att jag har lite träningsvärk i magen :)

Ikväll ska jag, mina tjejer och mamma ut och äta och dricka lite vin sen blir det Ladies Night på scandinavium. Känns som att det kommer att bli en riktigt bra kväll. Nu hoppas jag bara på att min älskade pojkvän kommer att vilja åka hem och mysa med mig ikväll då jag planerat att åka hem när Ladies Night är slut. Kanske får muta honom med lite massage....

Hur som, nu ska jag gå och väcka Tilda.....

Honey I´m home

Honey I´m home.
Då var vi hemma igen var ute en sväng på PUSH i göteborg. Jag och min älskade Mathilda. Fy fan i har ta mig fan alltid kul ihop. Träffade även Pernilla Lundberg, och Agnes, kul som fan. Inte helt nykter nu men det går bra ändå. Tilda och jag sitter i sängen och ska snart sova Erica som ska jobba imorgon ligger och sover.
Godnatt och sovgott



DJ Challenge

Nu på söndag är det åter igen dags för DJ Challenge på Café Opera. Min vän Christina Golovtchenko är med för andra året i rad och arrangerar DJ Challenge. Enligt Christina så är detta en höjdpunkt på veckan. Så nu vet ni vart ni ska befinna er varje söndag 7 veckor framöver.
Finest ryckte tag i Christina för en pratstund om de kommande söndagarna på Café Opera, se intervjun här


DuWop´s Lanseringsfest

Nu på lördag har DuWop lanseringsfest på LAROY, 200 tjejer är inbjudna. DuWop Lip Venom var den allra första lip-plumpern på marknaden och skapade en helt ny katigori produkter för skönhetsindustrin.Nu intar DuWop skandinavien!
Det kommer att bjudas på goodiebags, dryck samt make-up tips, tävlingar och mycket annat skoj. Hade verkligen velat gå på dit men är ju i Göteborg då. Mina tjejer får gå dit och ha kul utan mig... Låter som att jag kommer att ha jättetråkigt i göteborg, så är inte fallet. Jag kommer ha det hur bra som helst.....


I got a feeling........

Sitter på tåget påväg ner göteborg nu. Ska ha en helg med mina girls i G-Town :) Var super längesedan jag var nere en hel helg för att umgås med tjejerna, senaste gången tror jag var för ca 2 årsedan annars har det bara varit små kort visiter över en dag eller natt när jag har haft vägarna förbi, så det var verkligen på tiden nu.
Ska möta upp Mathilda i stan när jag kommit fram, ska gå på stan och fika lite.......
Nu dags för frukost.....



Jag och Tilda 3 årsen

Torsdag

Har vart en riktigt bra dag idag. Sov ut till kl 10.00 jobbade och fixade lite hemma. Sen vart det lunch i stan med Christina (börjar bli rutin på det nu :) ) , följt utav ett jobbmöte.
Nu är jag tillbaka hemma igen och har städat lite, strax dags att göra mig i ordning då jag ska iväg på ett event en snabbis för att sedan sätta mig i bilen och hämta min kära pojkvän på arland.
Med andra ord fullt upp denna dagen......

Arbetsdag

Har suttit hemma idag och jobbat, skickat massa mail fram och tillbaka, betalat räkningar och annat skit. Tog en pause vid 13-tiden för att äta lunch med min partyprinsessa Christina på fresco. Efter det stack hon iväg på möte och jag gick och solade. Sen tillbaka hem igen och jobbat lite till. Skönt att kunna ligga i sängen och jobba :)

Godmorgon!

Måste erkänna att jag hamnade i säng betydligt tidiare än va jag hade trott. Var så sliten igår att jag helt enkelt inte orkade. Så axwell på münchenbryggeriet och en liten sväng på cafét sen va jag hemma. Men hade ändå riktigt kul de få timmarna jag va ute så är helt klart nöjd med denna helg.

Bilder från igår:

 




Ny dator

Då har jag äntligen skaffat mig en ny dator. Har ju varit utan dator i snart 3 månader, men idag bakfull och jävlig bestämde jag mig för att gå ner på stan och köpa mig en ny. Ville ha en söt liten rosa, det fanns att beställa på internet men då skulle det ta 3-5 arbetsdagar och om jag vill ha något så vill jag ha det med desamma. Efter att ha varit i i princip varenda elektronik butik i hela stan utan att hitta just den rosa jag ville ha fick det bli en liten svart. Så nu är jag back on track igen :)
Blev en lunch på fresco med Christina och Jane också. Har inte träffat Jane på länge så blev glad när hon ringde imorse.
Nu är det hög tid för mig att börja göra mig iordning för kvällens bravader. Jane och jag ska till münchenbryggeriet där axwell spelar ikväll. Eftersom att Jane har blivit en seriös flicka nu så kommer jag senare att möta upp min lilla ryska ( Christina ) och de andra för att köra en all in. Hon har sagt att det blir halt ikväll... Hahaha..
kvällen / natten kommer kort och gott bestå av: Underbara vänner, mingel, alkohol, grym musik och dans.


RSS 2.0