Super trött

Hade precis tänkt att jag skulle sätta mig ner och skriva av mig lite om vad jag har gjort idag smat vad jag gjorde igår men jag är alldelse för trött för att ens hålla mina ögon öppna så det får bli uppdataering lite senare under dagen...

Update

Blir verkligen glad över att det fortfarande är endel som följer min blogg varje dag även fast jag varit väldigt dålig på att uppdatera. Har ju som sagt haft en pause på lite mer än en månad men nu är jag tillbaka igen. Det kanske inte kommer att bli flera inlägg varje dag men jag ska försöka att skriva så ofta jag kan.
Det har varit ganska häktiskt det senaste även de tre dagarna jag var ledig. Första dagen var jag ju sjuk vilket jag skrev i det tidigare inlägget så jag höll mig hemma nästan hela den dagen.

På onsdag morgon gick jag för att fixa mina naglar. Det blev förstärkning av mina egna naglar samt fransk manikyr. Efter att naglarna var klara blev det lunch med H.
När lunchen var klar var det dax för mig att be ge mig till prestonhair som ligger på narvavägen 25 i stockholm. Där började vi med att färga mitt hår och avslutade med en klippning. Var tvungen att klippa ganska mycket eftersom att mitt hår var väldigt slitet. Men det var det värt för nu känns håret så friskt och jag är verkligen super nöjd med både färgen och klippningen. Så om det är någonstans jag ska fixa mitt hår så är det där på Prestonhair.


På torsdagen hade jag tid klockan 13.00 hos doktor Garcia på vasaläkarmottagning. Jag fyllde på mina läppar igen för att få ett mer långvarigt resultat. Och även denna gång blev jag lika bra behandlad som senast.  Denna gång valde vi att fylla på med perlane istället för restylane. Perlanet ska ge mer effekt  då den består av större molikyler. Självklart blev jag även super nöjd denna gång med.Så om det  är någon som funderar på att fylla ut sina läppar så rekomenderar jag verkligen er att vända er till  Victor Garcia på vasaläkarmottagning som ligger på vasagatan 15-17 i stockholm.

Lovar att återkomma så snart som möjligt med bilder på mitt hår och läppar. Har inte hunnit fixa det än. Men snart.

Naglarna ska ni få se nu, är verkligen jätte nöjd med dom dock så kunde jag inte ta någon bra bild, svårt att få till en bra bild på sin hand. Eller det kanske det inte är, jag vet inte jag tyckte det var svårt i varje fall.





( Som sagt svårt att få till en bra bild så mina händer är inte så hemska i verkligheten som dom ser ut på bilderna )

I´m back

Som ni kanske har märkt så har jag haft en blogg pause på lite mer än en månad. Detta har berott på att jag haft otroligt mycket jobb det senaste och eftersom jag har jobbat så mycket så har det inte hänt så mycket annat i mitt liv och där av inte haft så mycket att skriva om. Men nu är jag som sagt tillbaka i bloggvärlden och har inte någon mer pause i sikte.


Just idag är jag hemma pga att jag kännt mig lite små sjuk i kroppen. Så min dag har bestått av mat och tv- spelande i soffan. Det känns verkligen som att jag gjorde rätt i att stanna hemma idag min kropp har fått vila hela dagen och fått i sig en massa mat. Är fortfarande lite seg i kroppen men ömandet har försvunnit.
Har två lediga dar framför mig och dom är rätt så speckade med saker som jag ska göra. Det är hår som ska klippas och färgas, naglar som ska bli förstärkta,  läppar som ska fyllas på samt har jag en bil som ska servas. Ska även försöka få lite julklappar köpta.

RSS 2.0