En dag lik alla andra

Så har det varit en dag lik alla andra dagar. Vaknat, ätit frukost, hoppat in i duschen för att sen ta bilen till jobbet.
Hade planerat att träna idag men kom på att det var fredag och då stänger sats odenplan klockan 21:00 och jag slutar ca 20:15 så det blev inget med det.  Men imorgon och på söndag blir det träning som vanligt efter jobbet för på vardagar slutar jag 17:30 och då har gymmet fortfarande öppet.
Eftersom jag inte kunde träna idag så åkte jag och H till ICA för att handla lite mat. Vi brukar inte laga så mycket mat själva men idag kände jag för att vara lite duktig. Det blev köttfärsbiffar, potatis och brunsås. Riktig husmanskost helt enkelt.


Nu ligger jag i af i sängen och väntar på att H ska bli klar i badrummet så att han kan göra mig sällskap. Ska kolla på "Two and a half men" innan vi somnar. Det brukar vi alltid göra, eller ja vi har gjort det dom senaste veckorna. Älskar verkligen den serien, så himla rolig.


Hemma

Äntligen henma från jobb och träning. Sitter just nu och äter ett päron. =)

Sista dagen

Idag är sista dagen på min ledighet så imorgon är det back to work. Har faktiskt hunnit med ganska så mycket idag så jag är faktiskt ganska nöjd med denna dagen.
Dagen började vid halv tio då jag vaknade. H tog bilen och åkte på ett möte vid tio och då passade jag på att dammsuga, moppa golvet, damma, diska och plocka iordning lite här hemma. 
När H kom hem åkte vi iväg och storhandlade plus att jag hämtade ett paket som hade kommit med posten. När vi kom hem packade vi upp alla påsar med mat vi handlat och sen satte jag mig vid datorn för att betala alla räkningar.

Idag hade vi även våran " ätar dag" det är en dag som vi kan äta exakt vad vi vill och hur mycket vi vill av de. Denna dag har vi en gång i månaden för övrigt så är det bara nyttiga och hälsosama saker som gäller.
Så idag har jag och H ätit pannkakor med grädde och lönnsirap, lite choklad och massa bullar.
Efter att vi hade ätit allt åkte vi till gymmet för att köra första dagen på träningsveckan. Körde ju som sagt sats dans medans H körde styrketräning ute i gymmet.
Väl hemma igen pratade jag i telefon med min älskade vän Jessica. Tror aldrig att jag kommer att finna en bättre vän än henne. Jag  är verkligen så otroligt tacksam över att hon är den hon är, för att hon finns och för att hon är min vän.
Efter att ha pratat i telefon med henne så gick jag och H och solade och nu är jag hemma igen.

Så ni ser jag har faktiskt hunnit med en hel del denna dag.

On my way

Så nu är jag duschad och känner mig som en helt ny människa.  Just nu väntar H´s underbara mamma. Vi ska dit nu klockan fyra för att äta mat och umgås med henne. Imorgon åker hon hem igen och då döjer det ju flera månader tills vi får se henne igen. Önskar att hela världen kunde få smaka på hennes röd ris med kyckling för den är såååå himla god. Det bästa av allt är att jag just nu är riktigt hungrig och hemma hos H´s mamma väntar just den maten. Kan inte bli bättre.



Bilden är från igår när jag var på väg in till stan för att träffa söta Natti.


Har ingen koll på dagarna

Måste bara ändra en sak skrev i ett tidigare inlägg idag att jag bara hade en dag kvar denna vecka för min träning. När jag skrev det hade jkag ingen tanke på att det var söndag idag vilket betyder att jag redan är klar med denna veckas femdagars träning så imorgon börjar jag nästa veckas träning med sats dans.

Har hittat felet

Nu har jag hittat felet till varför jag inte kunde lägga in bilder, göra nya stycken i texten m.m. Det har inte att göra med att H har en MAC som någon skrev i en kommentar. Utan det som var felet var att H´s safari inte fungerar som den ska så jag testade att gå in på firefox istället och då fungerarde allt precis som vanligt. Så nu har jag ändrat lite i vissa inlägg, såg ju hel knäppt ut förut.

Hemma

Har precis kommit hem från gymmet. Idag körde jag sats step. Känns sååå skönt att ha träningen avklarad så här tidigt på dagen. Plus att nu har jag bara en dag kvar sen har jag gjort mina fem dagar denna vecka med. Vet inte om det kanske låter som det är en pina för mig att träna men det är det verkligen inte. Jag älskar att träna och framför allt att gå på pass. Det treåkiga är bara att med mitt jobb så passar det inte in så bra enligt schemat med dom passen jag vill gå men nu har jag haft sån tur när jag har varit ledig i fyra dagar att just dom passen jag älskar att gå på hjar funnits under dessa dagar. Så imorgon blir det sats dans klockan fem. Längtar redan........

Ledig

Gud vad skönt det är att vara ledig från jobbet. Det bästa av allt är att jag har fyra dagar ledigt i rad. Det har redan gått två dagar men jag har fortfarande idag och måndag kvar som jag kan slappa och njuta av min ledighet. Igår var det tvätt dag och jag passade även på att rensa ur min garderob, det är helt sjukt hur mycket jag slängde. Senare runt halv sju tiden var jag och mötte upp Nathalie i stan utanför hennes jobb därifrån gick vi till East och tog ett glas vin och snackade lite. Ja det här inlägget blir tyvärr inte längre än såhär, tycker att det är ganska så tråkigt att skriva nu när jag har H´s dator då det inte går att lägga in bilder eller lägga nytt stycke ens. Men men håll ut lovar att så fort jag får tillbaka min dator så blir det massa bilder och bättre inlägg.

.........

Insåg nyss efter att jag publicerat mitt senatse inlägg att när jag skriver på H´s dator så går det ej att infoga bilder och andra saker då det ej finns några ikoner alls för text, bilder och allt annat som brukar finnas över rutan man skriver inlägget i. Och även om jag gör ett nytt stycke när jag skriver en text så blir det inte så hnär det publiceras. Det kanske ni märkte i inlägget jag skrev innan detta. Ja ja det var bara det jag ville tillägga .

Update...

Har som vanligt varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg. Men jag har som vanligt mina förklaringar. Tänkte därför skriva ner den senatse veckan kort fattat så kanske ni förstår lite grann varför jag inte har haft tid att skriva.

 Okej...... Senaste dagarna som jag inte har skirvit i bloggen har som vanligt bestått utan en massa arbete. Har ju haft öppet till 19.00 på jobbet under sommaren och sedan en vecka tillbaka så har vi öppet som vanligt till 20.00 igen. Måste erkänna att den där extra timmen verkligen känns och varje gång klockan slår sju så tänker jag: - Ja vid den här tiden stängde vi förut och nu har jag en hel timme kvar. Hur som helst har sedan två-tre veckor tillbaka börjat med träningen igen, och har hållt mitt tränings schema på 5 dagar i veckan utmärkt. Så nästan varje dag efter jobbet har jag åkt till gymmet med H och tränat. Det känns verkligen så jävla skönt att ha kommit igång med träningen. Jag känner mig faktiskt så jävla fräsch efter att jag har tränat, det känns som att alla porer blir helt rena efter att man stått där på en maskin och svettats i en timma.
Vad har mer hänt det senaste då?.... Jo min dator har hållt på att krångla hur länge som helst. Skärmen glappar och ibland fungerar den inte alls. Så ungefär i en vecka har jag försökt ringa till HP´s support för att dom ska komma och hämta datorn för att skicka den på service. Måste säga att deras kundservice är den sämsta jag varit med om någonsin. Det tog en vecka och jag skojar verkligen inte när jag säger en vecka och jag vet inte hur många samtal jag ringt då för att komma till rätt person. För det mesta när jag ringde och kom fram var det riktigt otrevlig, okompetent och inte alls service minded personal som svarade. Jag tror att dom bad mig ringa tillbaka säkert tio gånger för att det var många som ringde just nu. Sista personen som jag pratade med som äntligen bokade en service åt mig på datorn fick jag typ dra ut orden ifrån, han sa typ fem ord under hela samtalet och samtalet eller tiden jag satt i telefonen med honom var ca 5 minuter. Hallå!...... Vad fan är det för jävla kund support egentligen? Om jag hade varit chef på det stället skulle jag lätt byta ut 95% av deras personal. I vilket fall så är jag glad över att jag slipper tillbringa mina lunch ratster nu för att ringa till deras jävla support. Dom var nämligen här och hämtade datorn igår, så nu är jag utan dator i upp till 3 veckor.( Fast jag har ju tur att H har en dator också som jag kan låna ) Hoppas nu bara att dom fixar min dator. För det skulle verkligen inte förvåna mig om jag fick tillbaka den med en servicelapp där det står att dom inte hittade något fel eller att det här felet inte är ett garanti fel. Fast jag vet att jag har all rätt på min sida.
Shit vilket gnäll det vart på mig nu då. Men men hoppas det är okej för denna gång måste bara få skriva av mig detta.

Något roligt som har hänt idag på jobbet ver en kund som kom in förra veckan och det uppstod ett missförstånd kan man väl säga orkar inte skriva hela historian här men i vilket fall så hittade jag felet och ringde upp kunden. Så idag så kom han in och lämnade ett brev med en liten text om att han skämdes lite och en presentcheck på blommor. Den gesten gjorde verkligen min dag och jag blev så glad, att en person som man mött en gång tidigare i ca 5 minuter angående " ett misstag " tar sig tid att gå till en blomsteraffär för att köpa ett presentkort och sen skriver några rader där personen erkänner att han hade fel och inte höll riktigt koll. Det är verkligen underbart att veta att det finns sådana människor där ute. Och jag vet att du " 2000 kronors mannen" antagligen aldrig kommer att läsa detta men skulle jag dela ut dagens ros och dagens ris så skulle du defenitift få dagen ros för denna gest.
Jaja nu har jag verkligen skrivit av mig och kommer faktiskt inte på något mer som är värt att skriva om i bloggen som har hänt den senaste veckan. Men nu kanske ni förstår varför jag inte har skrivit så mycket det senaste. Min dator har inte fungerat som den ska, jag har jobbat till 20.30 på kvällarna och därefter tränat så jag har inte varit hemma förrän ca 22:45 och då ska man ju duscha äta och sen sova. Men ska försöka låna H´s dator för att klämma in små meningslösa inlägg lite då och då för att hålla bloggen vid liv.
 Over and out

Nu har det börjat igen

Ja dom senaste dagarna har endast bestått utav arbete och träning. Är verkligen så jävla stolt över mig själv att jag kommit igång med träningen igen. Har ju verkligen varit dålig på att ta mig till gymmet den senaste tiden men nu har det börjats igen och det känns helt underbart. Har tränat varje dag efter jobbet denna veckan och har bestämt nu att jag ska hålla ett tränings schema på 5 dagar i veckan. Vet att jag har sagt så här flera gånger men du är det verkligen allvar. Mår så himla mycket bättre när jag har varit på gymmet. Känner mig så fräsch på insidan av kroppen och det bästa av allt ä att jag inte alls blir sugen på söt saker längre. Kan ju inte bli bättre.





Såhär såg jag ut idag precis innan jag skulle in och jobba.








Massa saker att göra

Idag är jag ledig från jobbet och tänkte att jag skulle förska få så mycket som möjligt gjort. Man måste ju passa på nu när man är ledig och när H jobbar. För när vi båda är lediga brukar det inte bli så mycket gjort, inte mer än roliga saker i af =).

Så på schemat står idag.

1. Städa hela lägenheten ( diska, dammsuga, moppa golvet, damma, tvätta och plocka lite )
2. Åka till jobbet en snabbis för ett snabbt litet ärende. ( vet att jag är ledig men måste ändå ha lite kontroll så jag vet att allt blirgjort rätt när jag är borta =) )
3. Lämna in överdragen till köks stolarna på kemtvätt.
4.Träna
5.Åka och handla lite grejer som behövs till hemmet.


Ja det är det som ska göras idag. Får hoppas att jag hinner med allt.


Skynda skynda

Nu är det dax för mig att springa i väg till bussen, och poängtera bussen. Har nämligen lånat ut bilen till min kära pojkvän som behövde den idag. Men det gör jag så gärna så.
Men nu måste jag i vilket fall springa iväg för min buss går om 6 minuter.



RSS 2.0