Maria Montazami

Min favorit från svenska hollywood fruar Maria Montazami har börjat att blogga. Kan inte annat än o älska henne. För att komma till hennes blogg klicka HÄR.


AWT-behandling Före och efter bilder

Idag har jag varit på min sjätte och sista AWT-behandling. Lovade ju er för och efter bilder så det ska ni få se nu.

Före



Efter



AWT är en förkortning och står för- Acoustic Wave Therapy. Den används för för att tabort celuliter och slimma kroppen. Eftersom att jag endast haft celuliter som synts när jag suttit ner eller spänt kroppen så har jag gjort detta för att bli av med dom celuliter jag haft samt göra mina lår fastare och smalare. Detta har absolut lyckats mina få celuliter som jag hade är som bortblåsta och mina lår är mycket fastare har i omfång minskat med 4cm.
AWT är en stötvågsterapi som först spränger fettcellerna i kroppen på det önskade område du valt att behandla sedan driver den ut vätska ur kroppen från fettcellerna. Detta gör att du blir mer taight, fast och slät på det område på kroppen som du behandlar.
För att få ett resultat som man är nöjd med måste man gå på sex behandlingar som man delar upp så att man går två gånger i veckan. Redan efter andra besöket både känns och syns resultat.
Detta är verkligen något som jag rekomnederar till alla som vill unna sig något extra och som vill tighta till kroppen lite. Perfekt nu när det snart är sommar och bikinin ska på.
Jag har gjort mina behandlingar på Estetisk medicin hos Victor Garcia. Han är verkligen dutig på det han gör och ser alltid till kundens bästa. Hans klinik ligger mitt i Stockholm. Vasagatan 15-17. Klicka på länken ovan för att komma till klinikens sida för mer info om behandlinen samt kontakt info.

 


Update

I lördags var jag ute med Jane och Sandra. Vi möttes upp på Tiramisu för en god middag med Italiensk mat. Efter det gick vi vidare till Cafét där finest hade tjejmingel. Bjöds på drinkar, lösögonfransar och naglarna kunde man få fixade. Sen var det utlottning av presentkort och mycket annat.
När vi kände oss färdiga på Cafét blev det en liten runda på stans olika ställen.

Här är lite bilder från lördagen:



Denna bilden tog jag från Alexanders blogg hoppas att det var okej. Den är i varje fall från Finest VIP tjejmingel kväll på Cafét





Detta är vad goodiebagen från Cafét innehöll. Riktigt bra tycker jag!


Sitter i vasaparken. Glömde solbrillorna h...

img_6807 (MMS)

Sitter i vasaparken. Glömde solbrillorna hemma men enl Peo kan man tydligen använda en strumpa :) Hahaha


Solen skiner som aldrig förr

Solen skiner som aldrig förr och jag sitter inne. Vad är det för fel på mig? Min ursäkt får bli att jag städar och det behövs verkligen. Ikväll blir det utgång med Jane och Sandy.

  


Sms konversation

Fick ett sjukt skumt sms igår mitt i natten. Det var från ett nummer jag inte hade i min mobil så jag visste inte vem det var som skickade till mig. Men det tog jag reda på dagen efter då jag blev nyfiken på vad det är för person som skickar sådana sms. Enligt mig så tycker jag att det är sjukt att skriva så.

Sms konversation:

Han skriver 01.04: Tja vill du ha sillisar? M**** undrar

Jag svarar 10.45 dagen efter: ?

Han skriver: Vill du ha större sillisar I PAY

Jag svarar: Vem e du?

Han skriver: M***** från solna

Jag svarar: Vilken M***** från solna?

Han skriver: Jag är kompis med Jane Timglas

Jag svarar: Okej avstår nog från erbjudandet. Har vi träffats någon gång? Tycker att det är konstigt att jag får ett sånt sms från någon jag inte vet vem det är.

Han skriver: Adda mig på msn ************ är seriös med att jag betalar dem

Han skriver: Jag berättar på facebook varför jag skicka sms om sillisar för 50 papp

Han skriver: Vill Petra veta varför jag smsa dig?

Jag svarar: Ja det har du ju redan sagt. Men jag tackar vänligt nej

Han skriver: Okej är de för att din kille blir arg också?

Jag svarar: Det har ingenting med min pojkvän att göra. Jag är nöjd med min kropp som den är. Skulle jag vilja göra större bröst så kan jag finansiera det själv.

Han skriver: Så du har kille då, trodde du va singel men jag respekterar dig. Kram

 

Ja det var hela sms konversationen

Addade aldrig honom på msn men fick ju som sagt ett mail på facebook från honom också.

Här har ni mailet:

Förklaring varför jag skickade sms!

 

Hej Petra!
Jag kan förstå att du tycker att det är wierd att få ett sms från någon man ej känner om den personen erbjuder att betala något för dig. Orsaken att jag letade upp ditt nr på hitta.se var att jag såg en bild på dig och Jane Timglas och tycker du ser så söt och sexig ut, det var därför jag frågade och vi har aldig träffats.



Ja vad säger man om en sån här sak då? Existerar verkligen denna människa, är han i såfall allvarlig eller är det någon som försöker att testa mig eller dra detta som ett skämt? Jag har faktiskt ingen aning. Söker man på nummret som sms:en kommer ifrån så får man ingen träff. Hur det än ligger till med detta så tycker jag att det är sjukt.
Hur skulle ni reagera om ni fick ett sådant sms???


Älskar att det är vår

Har varit på min fjärde AWT-behandling idag. Så himla kul att se att det verkligen fungerar för resultaten efter behandlingarna syns mer och mer nu. Nu är det bara 2 gånger kvar sen får jag se det slutgiltiga resultatet. Ska bli så spännande och roligt. Har på 2 veckor minskat 3 cm i omfång runt låren.

Efter besöket hos Victor Garcia på estetisk medicin så gick jag till SATS odenplan och körde lite konditions träning för att sedan möta upp Peo och ta en sushi lunch i solen i odenplan. Åh vad jag älskar att det är vår.


Sex and the city 2



Åh vad jag längtar. Vill se den nuuuuuuuuu

Godmorgon virrpanna

God morgon! Gick upp klockan 08.15 idag då jag fick för mig att jag hade tid för min AWT-behandling klockan 09.00. När jag väl gått av tåget i centralen kollar jag av någon anledning i min kalender och där ser jag att jag växlat tiderna. Det var inte alls klockan 09:00 som jag hade tid utan klockan 11:00 så det var bara att ta tåget hem igen, och snart är det dags att åka tillbaka. Så typiskt mig att inte hålla koll riktigt och bara virra till det.




Här är en bild från i lördags då vi var på PURE och firade att Peo fyllt 30år


Peo har precis fått sig en öl och ligger i...

img_6807 (MMS)

Peo har precis fått sig en öl och ligger i solen och njuter han med.


Har precis ätit brunch på pampas marina. N...

img_6807 (MMS)

Har precis ätit brunch på pampas marina. Nu ligger jag i solen och njuter av det underbara vår vädret.


Vi e på PURE.

img_6807 (MMS)

Vi e på PURE.


Ikväll blir det fest

Bilder från gårdagen på Rose.

Ikväll kommer jag att hålla till på PURE då min pojkvän har sin 30-års fest där.


Lunch

Sitter på jobbet nu och äter lunch. För min del var det lugnt ute igår men konstigt nog känner jag mig ändå lite seg och kanske en aningen bakis. Konstigt det där. Går jag ut och kör järnet en kväll så är jag för det mesta inte bakis dagen efter. Men dricker jag tre glas vin en kväll då har jag ordentlig huvudvärk dagen efter. Förstår inte riktigt hur det kan blir så.

Ikväll blir det fest. Min pojkvän har fyllt 30år och nu ska vi fira det med vännerna.


Nu är jag på väg hem. Klockan är bara 01.5...

img_6807 (MMS)

Nu är jag på väg hem. Klockan är bara 01.50 och jag har hunnit med en god middag på Rose, har mött upp tjejerna på en förfest och sen ett glas vin på vassa eggen.    Har varit en bra kväll men nu är det dags för mig att sova. God natt!


Jag och Jane har precis varit på Rose och ...

img_6807 (MMS)

Jag och Jane har precis varit på Rose och ätit en god middag. Nu är vi på väg att möta upp Christina för att ta en drink.


Tredje AWT-behandlingen

Känner verkligen att jag har flytet med mig idag. Har en del grejer på gång och det känns verkligen bra. Dock är det inget jag kan nämna här ännu då det fortfarande inte är något som är helt fastslaget men så fort det är det så ska ni få veta.

Förutom att ha solat och ätit lunch har jag även hunnit med min tredje AWT-behandling hos Victor Garcia på Estetisk medicin. Jag har kommit halvvägs in i behandlingen nu. Det är alltså tre gånger kvar tills det att jag är färdig och har fått mitt slut resultat. Redan nu efter tre gånger ser jag resultat. Jag har minskat 2 cm i omfång runt låren och dom här nu mycket fastare. Känns riktigt bra och kul att se resultat speciellt nu när sommaren närmar sig. För vem vill inte se snygg ut i bikini?!. Såfort jag har gått min 6:e och sista gång så ska ni få se före och efter bilder på resultatet av AWT-behandlingen.
Klicka på länken nedan för att komma till estetisk medicins hemsida där det står mer information om AWT-behandling.
http://www.estetiskmedicin.se/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=62

Nu är det dax för mig att fixa lite här hemma innan jag åker iväg till jobbet.


Sitter i birkastan nu och äter sushi.

img_6807 (MMS)

Sitter i birkastan nu och äter sushi.


Precis varit o solat :)

img_6807 (MMS)

Precis varit o solat :)


Nu blir det mys i soffan. Har hyrt film ox...

img_6807 (MMS)

Nu blir det mys i soffan. Har hyrt film oxå som ska ses ikväll.


Då var man åter igen på väg till jobbet. H...

img_6807 (MMS)

Då var man åter igen på väg till jobbet. Har i varje fall hunnit med att tvätta och luncha med Jane och Sandra innan som nu sitter i solen och dricker rose. Nä jag är inte alls avundsjuk! ( ironi)


Äntligen hemma

Åh gud vilken helg det har varit. Den har verkligen innehållt det mesta. Både skratt och tårar. Det har varit utgång både fredag, lördag och söndag. 3 dagar i sträck har jag nog inte gått ut sen jag var 18 och jag känner att jag är rätt sliten idag också. Så det passar mig perfekt att ha lägenheten för mig själv idag och bara njuta av att ligga i soffan och inte göra något.



Förutom att jag har jobbat idag har jag även varit hos Victor på estetisk medicin och gjort min andra AWT- behandling och nu börjar jag se samt känna resultat. Baksidan på låren börjar nu kännas fastare och slätare.

AWT-behandling

Då var man hemma från jobbet igen. Börjar tröttna på dessa sena kvällar men inte så mycket man kan göra åt saken just nu.
Innan jag började jobba så var jag ju hos Victor Garcia på Estetisk medicin. Precis som jag skrev igår så är det till Victor jag går när jag fyller på mina läppar. Victor är så lugn när han behandlar mig och berättar alltid precis vad det är han gör, vilket gör mig lugn. Men det bästa av allt är att jag alltid är nöjd när jag går därifrån då han är väldigt noggran i sitt arbete.
Denna gången var det dock inte läpparna jag fyllde på utan nu var det något annat jag gjorde.
Jag började min AWT- behandling för att få en ännu snyggare kropp i sommar och fram över.
AWT står för Acustic Wave Therapy och är en ny metod för behandling av celluliter och slimming. Denna behandling gör att fettcellerna bryts sönder,jämnar ut huden och ger en lokal fettminskning för body shaping.

För mer information om AWT så kan ni gå in på estetisk medicins sida:

http://www.estetiskmedicin.se/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=62

Jag valde att gå den här behandlingen för att tabort de celluliter jag har på låren samt att slimma låren . Jag kommer att besöka Victor på estetisk medicin 2 dagar i veckan i 3 veckors tid, alltså 6 gånger. Efter det ska mina celluliter vara borta och mina lår ska vara mer tightare och slimmade. Blir perfekt till sommaren!
Varje behandling tar ca 20 minuter. Man får ligga på en bädd, under tiden som behandlingen pågår. Vet att ni undrar om det gör ont och jag ska vara helt ärlig. Man känner att det är något som händer men det gör absolut inte ont, inte det minsta. Sen finns det olika styrka på behandlingen och Victor börjar alltid på den lägsta för att sedan öka om man vill.

Självklart ska ni få se före och efter bilder men dom kommer jag att lägga upp när jag är klar med mina 6 behandlingar.

80-tal?

Sitter hemma i soffan nu med datorn i knät. Jobbade till 20.00 idag så har inte varit hemma så länge. Började jobba 15.30 idag så jag hann med lite ärenden på stan idag. Sen har jag faktiskt börjat min träning idag också. Dock så hann jag inte till gymmet så det blev träning hemma, med kondition, sit ups och utfall. Fick ett samtal under tiden då jag höll på och träna. Personen som ringde frågade vad jag gjorde eftersom att jag var helt anfodd när jag svarade. Jag sa då att jag tränade här hemma. Då fick jag till svar att det jag höll på med var 80-tal och att nu förtiden tränar man inte hemma utan på gym. Nu var det bara så att jag inte skulle hinna till gymmet och träna där eftersom att jag skulle till jobbet efter. Så då fick det bli träning hemma. Även om det är 80-tal att träna hemma så är det i varje fall bättre än att inte träna alls.

Imorgon ska jag till Estetisk medicin och träffa Victor Garcia. Victor är han som fyller på mina läppar så att dom blir finare och fylligare. Men imorgon ska vi inte fylla på läpparna utan nu är det dags för något annat. Håller det hemligt så får ni se vad det är imorgon, för när jag är klar så lovar jag att berätta vad det är jag har gjort.






Bikini dieten är i gång :)

img_6807 (MMS)

Bikini dieten är i gång :)


Hemma

Åh va den här dagen har gått långsamt. Konstigt att vissa dagar kan kännas längre än andra fastän att det är lika många timmar på dygnet. Hann i varje fall med en sol efter jobbet. Fan va skönt det är att koppla av i ett solarium efter en dag på jobbet.


Nu är det vår på riktigt i Stockholm. Sitt...

img_6807 (MMS)

Nu är det vår på riktigt i Stockholm. Sitter i solen nu med en glass i min hand.


Nu är det hög tid för mig att åka till job...

img_6807 (MMS)

Nu är det hög tid för mig att åka till jobbet. Slutar inte förän 20.15


Det snöar i stockholm

Jaha då vart det snö igen. Förhoppningsvis så är denna snön den sista vi ser tills nästa vinter. Vill ju ha vår och sommar nu, så att man kan sitta ute på någon mysig uteservering och dricka kaffe i solen.


Något som jag ser fram emot lika mycket som våren och sommaren är att jag åker till Malta den 6:e maj. Jag och Jane köpte biljetterna förra veckan. Så 5 underbara dagar kommer vi att spendera i Malta tillsammans med några andra vänner. Ska bli hur kul som helst.





Underbara söndag....

Har haft en jättemysig söndag med god mat, daimtårta och kortspel. Hade dock ingen kortlek från början då vi bestämde oss för att spela så jag gav mig ut på ett mission att hitta en. Första affären jag gick till hade dom inga, andra affären var stängd, nästa affär hade dom heller inga på men vid mitt sista stopp på seven eleven hittade jag äntligen en.
Gick dock inge vidare bra för mig i kortspelet, men kul var det i varje fall.

Från och med imorgon är det slut med daimtårta och liknande för mig då börjar jag nämligen ta tag i min träning på riktigt. Blir ingen stenhårt träning men 3 dagar i veckan ska jag i alla fall ta mig till gymmet.

Nu kallar sängen och det har blivit dax för mig att sova.

Sweet dreams

Äntligen slutat för dagen.  Ska träffa upp...

Äntligen slutat för dagen.  Ska träffa upp Peo nu. Verkar som att det kommer att bli en lugn söndag idag. Kom på mig själv att jag inte använt min dator på flera dagar. Därav har det blivit dessa små korta MMS inlägg på senaste. Har ju så mycket jag vill berätta :)


Äntligen är våren här. Blev en lunch i sol...

img_6807 (MMS)

Äntligen är våren här. Blev en lunch i solen idag.


Sitter med min baby o hans familj. Har pre...

img_6807 (MMS)

Sitter med min baby o hans familj. Har precis ätit middag och nu spelar vi tp.


Nu blir det det snart bio mys!

img_6807 (MMS)

Nu blir det det snart bio mys!


Precis varit på SATS odenplan och tränat. ...

img_6807 (MMS)

Precis varit på SATS odenplan och tränat. Fy fan va duktig jag känner mig.


Me and Milla is out. Barbies for life!

img_6807 (MMS)

Me and Milla is out. Barbies for life!


Sitter i ett väntrum just nu och väntar på...

img_6807 (MMS)

Sitter i ett väntrum just nu och väntar på att Christina ska komma ut från läkaren. Måste bara tillägga att jag avskyr både sjukhus och att vänta.


RSS 2.0