Restylane behandling för och efter bilder

Förlåt att jag inte skrivit och lagt upp före och efter bilder än men detta beror på att jag hämtade upp H på arlanda under natten samma kväll som jag gjorde läpparna och har därför spenderat all min tid med honom och idag har jag jobbat Är verkligen så skönt att ha honom hemma igen.

Men nu till det som jag vet att ni har väntat på, restylane behandlingen hur det gick till, var jag gjorde det samt för och efter bilder.

Måste börja med att säga att jag är super nöjd. Detta är tredje gången jag fyller på mina läppar och jag har gjordt det på 3 olika ställen, men detta stället var absolut det bästa på alla sätt.

Det var som sagt på Vasa läkarmottagning som ligger på vasagatan 15-17 här i stockholm. Läkaren som utförde behandlingen på mig heter Victor Garcia och är enormt duktig. Mötet innan samt under hela behandlingen sköttes väldigt proffisionellt och man fick snabbt ett väldigt förtroende för denna läkare vilket är viktigt för att man ska känna sig trygg när man ligger där och någon sprutar in restylane i läpparna på en.

Mötet innan behandlingen tog ca 10 minuter. Under dessa minuter förklarde Victor för mig allt om restylane bla. vilka bivärkningar som kan uppstå efteråt. Jag fick även fylla i en blankett nästa som en journal med person uppgifter samt så fylde han i vad det var vi skulle göra, vilken produkt vi skulle använda samt hur mycket. 

Efter detta var det dax för själva behandlingen han började med att spruta in tandläkarbedövning så att jag inte skullekänna någon smärta under själva restylane behandlingen, vilket är jättebra ( har tidigare provat med vanlig lokalbedövning i form av salva som man lägger på läpparna men det är absolut inget jag rekomenderar).
Sen var det dax att fylla på med restylane 1,0ml fördelat i både över och underläppen detta för att jag redan har såpass lämna läppar och min avsikt var bara att fylla ut dessa lite, inte ändra form eller göra dom jätte stora utan bara försköna det jag redan hade. Victor var lugn och förklarade allt han gjorde under hela behandlingen. 
När allt var klart fick jag ett glas med isvatten, samt mintpastiller,kräm för läpparna som man ska använda efter åt, lipsyl samt en hårklämma.

Som sagt så är jag super nöjd med detta besöket och jag rekomenderar det verkligen, så om ni ska fylla på era läppar med restylane i stockholm så ska ni göra det på Vasa läkarmottagning hos Dr Victor Garcia. Mitt besök kostade 3000kr och då fyllde jag som sagt på med 1,0ml restylane och allt jag angivit ovan ingick i dettta pris.
För att komma till deras hemsida så klicka på länken här nedan:
 http://www.estetiskmedicin.se/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1  

Här har ni två bilder före behandlingen

 



Här är 2 bilder som är tagna bara några timmar efter jag gjort behandlingen

 



Och här har ni 2 bilder som är tagna idag 1 dagar efter

 




Som sagt så var jag inte ute efter att göra mina läppar til några uppblåsta bimoläppar, ändra form på dom eller något sådant utan bara för sköna och fylla ut det jag redan hade därför är det kanske inte så jätte stor skillnad från det jag redan hade men jag är som sagt jätte nöjd och tycker att dom ´blivit perfekt fylliga precis så som jag ville ha dom. 

Restylane

Nu är städningen klar eller ja nästan i varje fall det är bara lite smått kvar men det tar jag när jag kommer hem ikväll.

För nu ska jag nämligen in till stan. Jag har tid för restylane behandling klockan 16:30 på en klinik på vasagatan. Jag ska fylla på med 1ml i mina läppar och detta kommer jag fördela på både över och underläppen,  jag vet sedan tidigare att det inte kommer att bli så mycket resultat på bara 1 ml men jag börjar med det eftersom det är första gången jag går till just denna klinik.
Kommer att lägga upp för och efter bilder här på bloggen när jag kommit hem.



Eftersom det är två timmar kvar tills att jag ska vara där så hinner jag äta något vilket är perfekt för jag är hur hungrig som helst.

Storstädning pågår........

Är mitt uppe i en storstädning av lägenheten. Vill ju att det ska vara kliniskt rent när min älskling kommer hem. Inte för att det har varit smutsigt eller stökigt under den tiden han har varit borta för det har det inte men jag tänkte att det var på tiden att städa en riktigt grundlig städning idag. Så än så länge har jag resat garderoben och gjort plats för mer saker så att allt slipper ligga på varandra i hyllorna samt garderoben. Plockat i ordning små saker som jag hittat bätter ställen att lägga dem på så just nu är det väl organiserat hemma och det känns hur fräscht som helst. Det jag har kvar nu är dammsugning, moppning av golvet sammt damning sedan är hela hemmet så rent det kan bli och har fått så mycket plats att jag faktist inte vet vad jag ska fylla ut dessa tomma ytor med. Men jag kommer säkerligen hitta något att fylla ut dessa med. =)


Än så länge så verkar det som att planet kommer att lyfta från erbil, det är ju dock ett par timmar kvar men det ser lovande ut, kommer säkerligen bli någon försening, men det får man väl ta bara jag får hem min älskling oskadd och hyffsat i tid.

Parkeringsbot och desperate housewives

Denna morgon började inte dirket bra, för när jag kom ut till bilen för att åka till jobbet såg jag att jag hade fått ännu en parkeringsbot. Känns som att jag får sånna ca 1 gång i månaden. Anledningen till att jag fick denna var precis den samma som det har varit för dem tidigare. Jag hade parkerat där som skulle städa utan att kolla på skylten. Det är så jävla irreterande för vi har ca 3 gator som man kan parkera på här där jag bor och det är olika dagar för städning på alla tre, och sen när man inte jobbar mån-fre utan blandat med helger och så, så är det ibland svårt att hålla koll på vilken dag det är. Men men har ju bara mig själv att skylla men visst är det irreterande att få betala 500kr pga av en miss.

Men annars har det gått bra idag, det var lugnt på jobbet så tiden gick väl inte sådär jätte fort idag som det har gjort de andra dagarna. Efter att jag slutat åkte jag i alla fall och solade och nu är jag hemma igen och ska alldeles strax göra mig iordning för att gå till sängs men innan jag somnar blir det ett avsnitt av min favorit serie " Desperate housewives "






Om allt vill säg väl med flyget från Erbil till arlanda så kommer jag att få se min älskling inom 24 timmar.............. Hoppas, hoppas ,hoppas

"Ensam mamma söker"

Sitter just nu i soffan och kollar på "Ensam mamma söker". Tycker att den serien är sååå himla bra.  Pratade med H i förra pausen men hann inte säga så mycket eftersom han precis fick besök av en av sina kusiner, så jag får ringa tillbaka till honom senare ikväll eller imorgon.

CHANEL

Var på Åhléns när jag var ledig i torsdags och införskaffade mig denna underbara foundation.



Den är som ni ser från CHANEL och är nog den bästa foundation jag någonsin testat. Den ger huden en naturlig lyser och look samtidigt som den jämnar ut ojämnheter i huden. Jag är verkligen super nöjd med denna och rekomenderar den varmt till er som vill få en jämn, fin och naturlig hud i ansiktet

25 års fest

Fy fan vad kul jag hade igår.  Var på 25års fest med min "svägerska". Det var hennes syster som fyllde år. Blev nog dock lite för full men det får jag bjuda på. Som tur var så jobbar jag nu i helgen så jag åkte hem redan vid två från festen.  Men fy var det tog emot att jobba idag, hade nog mycket hellre legat i sängen hela dagen. Fast det är skönt nu när jag har kommit hem, att jag ändå var där och gjorde det jag skulle göra eftersom annars hade jag ju inte fått några pengar.


Såhär såg jag ut precis innan jag hoppade in i taxin påväg till festen





Har pratat med H idag med. Ringde honom för ca 1 timma sen. Det är verkligen så underbart att få höra hans röst . Saknar dig otroligt mycket och det är som sagt väldigt tomt här hemma utan dig.

Bra Bloggar Efterlyses!!!

Ja när jag väl kom in i det här med att blogga så hittade jag massvis med bloggar som jag följde. Det var säkerligen 10-20 stycken och jag gjorde nog inget annat än att kika in på dessa bloggar säkerligen 5 gånger på varje blogg dagligen för att se om det kommit in nya inlägg att läsa. Detta var i mars när jag precis hade börjat blogga och jag blev verkligen helt hooked på denna bloggvärld. Just under den perioden så arbetade jag bara extra också så jag hade verkligen en massa bloggtid båda för läsning och skrivande.

Men nu vad är det som har hänt??? Är det bara jag eller börjar det bli brist på bra bloggar. Har försökt kika runt lite på bloggtoppen efter bra bloggar att följa men hittar inte några fler än dom jag redan följer.

Bloggar som jag följer just nu är:

1. http://www.blondinbella.se   Gillar verkligen hennes blogg och har följt den varje dag sen i mars.
 
2. http://www.finest.se/katrinSchulman  Det är verkligen en riktigt bra blogg och man vet alrdig vad hon kommer skriva om i nästa inlägg, detta är en blogg som framhäver både känslor och skratt.

3. http://www.hanky.se/LindaRosing   Ren nöjesblogg om man får säga så. Bra uppdatering och mycket bilder.

4. http://mathildaandersson.blogg.se  Detta är mina kära vän mathildas blogg och även denna följer jag såklart. Hon har för det mesta bra uppdatering och skriver blandat om olika saker allt i från shopping till mys med pojkvännen framför tv:n

5 http://agnesdaily.blogg.se  Detta är en gammal arbetskamrat till mig som jag idag inte har så mycket kontakt med. I hennes blogg skriver hon om sitt liv i miami.


Ja det var dom bloggarna som jag just nu följer självklart kikar jag inte på andra också med dessa har mig som besökare nästan dagligen.


Vilka bloggar följer ni?
 
Är det någon som har tips på bra bloggar så säg gärna till.....

Fortfarande vaken

Har ännu inte lyckats somna så jag sitter här eller ja nästan halv ligger i sängen med datorn i knät och surfar runt lite på nätet.

Gick in på min egna blogg och såg att menyn har försvunnit det går ej att se tidigare inlägg om man inte först trycker på komentera då kommer menyn och arkivet fram. Fattar verkligen inte varför det har blivit så.  Om det är någon som vet så är jag mer än tacksam för ett svar.

Kan inte sova för jag saknar dig så.........

Fy fan vad jag hatar det här. varför kan jag inte sova när H inte är hemma. Igår förstår jag att jag inte kunde somna pga att jag var orolig. Men nu jag vet ju att han är framme och är helt oskadd. Att han har det jättebra osv... Men jag kan verkligen inte sova om han inte ligger bredvid mig här i sängen. Känner verkligen att min kropp är helt död men jag kan helt enkelt inte somna. Jag saknar dig såååå otroligt mycket, kan du inte bara förstå det..... Jag fattar inte hur jag ska klara av detta i ett antal nätter framöver. Jag hoppas verkligen att det blir bättre. För om jag skulle dö någon gång de närmaste dagarna så skulle det vara av sömnbrits och saknad.......

Imorgon är jag i allafall ledig så när jag väl har somnat så kan jag faktiskt sova ut, men vill ju inte heller sova bort min lediga dag har ju en massa saker inplanerade som jag måste göra.

40 minuters träning

Hemma igen från arbetet och träningen, och nu väntar 1 dags ledighet. Det känns verkligen så sjukt tomt att komma hem och det inte är någon H som möter mig i dörren. Saknar dig verkligen sjukt mycket baby.........

Gick bra på jobbet idag, fick en hel del gjort faktiskt. Men träningen den gick det väl lite sämre med. Var så himla trött efter jobbet sov ju bara ca 4 timmar i natt och sen jobba 10 timmar på de, då är man rätt slut sen. Men 40 minuters träning klarde jag i vilket fall av och det är ju 40 minuter bättre än ingen träning alls.


God morgon!

Sitter just nu här vid matbordet och äter frukost. Alarmet ringde 08:30 och jag tror aldrig tidigare att jag gått upp lika fort. Och halvblind som man är på morgonen så såg jag ju knappt vilka knappar jag skulle trycka på men så hittade jag ett sms från H att dom hade kommit fram. Känns så jävla skönt att få höra att han är oskadd. Kunde verkligen inte sova i går pga min oro. Tror att jag somnade någon gång vid 03.00. Men nu vet jag att han mår bra i allafall. Så nu är det bara hem resan kvar. Pratade med S´s fru A igår och hon hade ringt till aranda igår och frågat om planet och då hade dom sagt att de planet som åkte från erbil till stockholm hade bilvit inställt och dessa plan går bara en gång i veckan. Detta kan alltså betyda att om han inte skulle dö i ett kapat plan så kan han ju ha turen att få åka med ett bra plan dock kan det ju bli så att han  inte kommer  förens 2 veckor............ Shit vilken mess.......

På väg till kurdistan

Nu har jag varit hemma i ca 1 timma och det känns otroligt ensam. Är ju så van vid att H är hemma när jag kommer hem. Men idag så var det helt tomt när jag kom hem. H bestämde sig nämligen igår för att följa med sin kusin S till kurdistan för att hälsa på sina släktigar. Allt gick bara så fort han hade hela tiden sagt att han inte skulle åka och helt plötsligt igår kväll bara nån timma innan vi skulle sova så sa han att han skulle åka i alla fall och kollade genast upp om det fanns någon biljett kvar. Så just nu sitter han på ett plan på väg till kurdistan och jag kommer inte att få se honom på en vecka. Men jag är jätte glad för hans skull att han åkte för jag vet att han kommer ha det kul där och det förtjänar han, big time. Men jag sa åt honom att nästa gång han åker någonstans så vore det bra om han kunde planera det i allafall ett par dagar i förväg så jag hinner förbereda mig på att vara ensam.
Hann ju knappt säga hejdå till varandra eftersom han låg och sov när jag gick upp, men precis när jag stod i dörren på väg ut så kom han ut från sovrummet och gav mig en puss. Sen pratade vi säkert sammanlagt i en halvtimma när jag hade lunch. Men hade som sagt ändå velat ha en hel dag ensam med honom innan han åkte. Fast man kan ju inte få allt här i världen.

Hoppas nu bara att det går bra för honom och S när dom ska flyga. Tydligen så är detta planet det som är mest olycksdrabbat så just nu känns det inte alls kul. Men H har lovat att han ska skicka ett sms så fort dom har landat. Så finns det inget sms på min telefon när jag vaknar imorgon så kommer jag få panik. Vet ju att H är j*vligt glömsk av sig men detta baby det får du inte glömma för jag kommer dö av oro om jag inte ser något sms imorgon.



Ja vet jag är sämsta bloggerskan

Som vanligt så vet jag att jag suger hårt när det kommer till att uppdatera denna blogg, och jag är hemskt ledsen för det mina få och kära läsare , ska försöka att bättra mig ( vet att jag säger detta varje gång ). Men halt ärligt så verkar det som att jag kommer att ha en massa blogg tid den närmaste veckan så om allt blir som det verkar så lovar jag er att från och med imorgon så ska jag skriva minst två inlägg per dag blir säkerligen fler dom dagarna som jag är ledig.

Idag har jag haft en helt underbar dag, jag var ledig från jobbet och åkte till Täby centrum där jag köpte en Bh och tränings kläder. I tränings väg blev det ett par skit snygga adidas byxor, ett linne och en sport bh. Behövde verkligen en sport bh eftersom jag faktiskt inte ägde en tidigare så det var verkligen på tiden att jag fick köpt en och den sitter verkligen hur bra som helst och håller verkligen allt på plats. Den vanliga Bh:n köpte jag på "change". handlar alla mina bh:ar där eftersom dom är super duktiga där samt att dom har min storlek.
Lägger upp bilder på det jag köpt lite senare .

Sitter just nu och kollar på H och hans kusin S som sitter i soffan och kollar på något dåligt program på tv, fy fan vad söta dom är sitter där och skrattar åt något som verkar så tråkigt... Men men smaken är som baken... Delad....

Ska alldeles strax göra mig iordning för sängen då det väntar jobb imorgon..

Sweet dreams

RSS 2.0