Sjukling

Jag har gått och blivit sjuk, jag har feber ont i halsen och är hur snorig som helst. Allt började innan helgen och har bara blivit sämre för var dag, som tur är så har jag varit ledig idag men imorgon ska jag tillbaka till jobbet och jag undrar verkligen hur det ska gå. Hoppas verklien att jag mår bättre imoron när jag vaknar.

Som ni förstår så har det inte hänt så mycket idag på min lediga dag då jag är sjuk. Dagen har bestått utav lunch med H, efter det körde jag honom till tåget då han ska iväg till köpenhamn för ett jobb med en dansk tidning som heter eurowoman på tisdag. ända sen jag kom hem från att ha släppt av min älskling så har ja suttit framför datorn och kollat på min favorit serie "The hills". Tror nog att jag har sett närmare 10 avsnitt i rad nu och det verkar som att det kommer bli fler.



Sats odenplan here we go

Idag var jag på gymmet för första gången i år. Skulle tränat igår också men när vi kom till gymmet hade dom stängt så det blev träning idag istället. Så nu har det äntligen satts igång min träning ska åter igen bli till en vana 5 dagar i veckan precis som förut.
Man märker verkligen att det är början av året på gymmet då det var mycket mer folk än det brukar vara, folk som lagt nyårslöften om att börja träna och folk som kanske ätit lite för mycket under jul. Men om ett par månader igen så kommer det vara lagom med folk igen, i varje fall den tiden på dygnet som jag tränar.

Imorgon är jag ledig och ska försöka få tag på min gamla skola för att få mina betyg hem skickade så att jag kan söka in på distanskurser för att läsa upp mina betyg.

 

Nytt år nya mål

Nytt år och nya tag, ska bli spännande och se vad detta år för med sig. Har satt upp mål för 2009 som jag känner är helt rimliga och som jag ska klara utan problem.

- Jag ska på distans läsa upp mina gymnasie betyg. ( vet ej om jag hinner klart alla ämnen på detta året men ska minst ha läst en termin innan årets slut)

-  Sluta köpa onödiga saker och på så sätt i stället spara pengar. Som jag sedan kan änvända till en eventuell utbildning.

- Umgås mer med mina vänner.

- Ta hand om mig själv. ( regelbunden träning, regelbunden tid hos frisören, m.m)

Detta är dom mål som jag hittlls satt upp för 2009 och det kommer med all säkerhet komma fler.

Självklart ska jag verkligen ta tag i det här med att blogga mer regelbundet också, vet att jag har sagt det förut men den här gången menar jag det. Kommer kanske inte skriva varje dag men det ska bli betydligt mycket oftare än 1 gång i månaden.
Anledningen till att jag vill blogga är att det är så himla kul att gå tillbaka och läsa vad man gjorde en viss dag man påminner liksom sig själv i form av text och bilder, dagar som man annars kanske skulle glömma bort om ingen påminde än.



RSS 2.0