My day

Idag har jag verkligen känt mig som en riktig kvinna. En sådan som jag skulle vilja vara varje dag. Jag gick upp klockan 07:00 för att tvätta. Jag var klar med tvätten ca 11:00 och då tog jag och H bilen och åkte iväg till barkarby. H släppte av mig på jobbet då jag hade lite kassa diffar jag skulle fixa och under tiden jag var där så skickade jag H till IKEA där han skulle köpa lite saker som vi behövde till hemmet. När jag var klar på jobbet ringde jag H så att vi kunde mötas upp igen. Vi gick då till cervera och köpte en ny stekpanna. Klara i barkarby åkte vi till solna centrum där jag handlade lite andra saker jag behövde så som lite smink, sminkborttagning, krämer, underkläder samt en skjorta. När jag köpt allt jag behövde i solna centrum åkte vi hem, packade upp alla saker och passade även då på att städa lite. så det blev lite diskning, dammsugning,dammning och lite plockande. När jag var klar med det och H fått i sig lite smörgåsar så tog vi bilen igen, nu åkte vi först till gymgrossisten där jag köpte proteinpulver och sen till hamngatan då jag skulle in på zara för att köpa ett par byxor, men det råkade bli två par då det var rea på dom ena. Efter zara åkte vi hem en snabbis igen för att lasta av sakerna plus att jag var tvungen att slänga i mig en macka. Sen åkte vi iväg igen. Vi åkte till Willys för att handla mat. ( Så nu finns det mat i kylskåpet igen =) ) När vi kommit hem från Willys plackade vi upp all mat och sen drog vi till gymmet och körde en timmas pass. Och nu är jag äntligen hemma . 
Jag har verkligen älskat varje sekund av denna dag. Önskar verkligen att alla mina dagar kunde vara såhär underbara. Jag har mått så otroligt bra idag och känt mig så glad och trevlig. Det har verkligen varit så underbart att jag njutit varje sekund. Är så härligt att få så mycket saker gjorda och att man bara gör allt på en gång. Så fort man är klar med en sak så spinger man till nästa uppgift. Helt underbart. Jag verkligen älskar när det är såhär. har bestämt att om några år så ska jag bara jobba tre dagar i veckan och resten av dagarna så ska jag vara den gladaste och flitigaste hemmafrun en man någonsin kan hitta. 

I just love my life!!!  



Söndag

Ja jag vet jag är så jävla usel på att updatera denna blogg, men jag lovar att jag ska försöka att bli bättre på det. Det är bara det att jag inte är så bra på att skriva och även fast jag har en massa att skriva om så blir det ändå inte av. Men som sagt så ska jag försöka bli bättre på det. Kan ju även bero på att jag jobbar en hel del och när jag väl slutat för dagen vid 20:30 så åker jag och H till gymmet att träna och när vi kommer hem så har man bara någon timme eller två kavr att vara vaken och då prioriterar jag att umgås med H istället för att sitta vid datorn. Men snart om ca 1 vecka så åker H iväg till Danmark för en plåtning och då kan jag lova er att det komer bli en hel del bloggning för min del eftersom jag inte kommer ha så mycket för mig dessa kvällar.

Så vad har hänt idag då?

Än så länge har det inte hänt så mycket och kommer säkerligen inte hända så mycket resten av dagen heller.
Men vi har i af varit hos H´s faster N där vi åt frukost. Älskar att åka hem till H´s släktingar och äta mat och bar sitta där och umgås. Han har verkligen fantastikt underbar familj och det är jag så glad för.
Efter att vi varit hos N så gick vi till gymmet för att träna. Blev dock inte så mycket träning för min del, hade verkligen ingen lust idag plus att jag var jättetrött efter all mat jag åt precis innan. Men H tränade på och jag stod mest bredvid och tittade  på.
Nu är vi hemma igen och jag funderar på om det kanske är dags för mig att städa lite, finns ju inte så mycket mer att göra en söndag som denna. Men först ska jag ringa min kära pappa.


Nu börjar det bli klart

Så nu börjar ändringarna på bloggens sida bli klara hoppas att ni tycker om den nya looken. Är faktiskt riktigt nöjd eftersom jag gjort det helt själv. För ska jag vara ärlig så kan jag inte ett skit om sånt här egentilgen utan jag har suttit och läst mig till allt.
Nu är det bara några små saker till som ska ändras innan jag är helt nöjd men det får bli någon annan dag då jag har tid.

Ursäkta röran

Just nu håller jag på att göra om utseendet på min blogg, det är därför den ser ut som den gör. Är inte så duktig på detta så det kommer att ta sin lilla tid. Men ha tålamod.

Pics

Nu börjar dagen gå mot sitt slut och imorgon väntar jobb igen. Känns som att jag skulle behöva 1 dag ledighet till. Men men ju mer jobb ju mer pengar.

Har i vilket fall precis kommit hem efter att ha ätit jätte god mat med H på ett persiskt ställe. Nu väntar väl lite tv tittande och sen blir det lägg dax.


Dessa små ego pic´s tog jag i dag under dagen då jag var ensam hemma









Är verkligen nöjd över att jag tagit dessa bilder själv

This is my day

Idag är jag ledig och har faktiskt inte gjort ett dugg hitills. Har varit riktigt skönt. Har haft flera timmar ensam hemma och bara inte gjort ett skit. Så jävla underbart. Eller jo lite saker har jag väl gjort så som, lyssnat på musik på högsta volym (sån musik H inte gillar), bara suttit ner och funderat på saker kring livet, framtiden osv och sen har jag självklart suttit vid datorn. 
Jag är verkligen en person som behöver få dessa timmar hemma ensam, då man bara kan va liksom. Göra tjej grejer som ansiktsmaskar, hår inpackning eller bara sitta och fundera. Fundera på vad man vill få ut av livet. Fundera på vad som hänt under veckan eller vad som ska hända. Fundera på om det är något man skulle vilja ändra på. Ja fundera på allt möjligt.


Här har ni mig i af så uttråkad för stunden att jag fotade mig själv äta banan   =)






Ja den smakade bra

Och där var den slut

Jag gjorde det

Så nu var det färdigt. Äntligen säger jag bara. Så himla skönt att ha fått det gjort. Är såå stolt över mig sjäv att jag pallrade mig dit och körde min timma som vanligt.  I sånna här fall är det verkligen bra att jag har H som drar med mig fast jag säger att jag inte orkar. Han är min hjälte i många situationer.

Sitter här hemma nu och funderar på om jag ska följa med jobbet ut till ballbreaker  imorgon eller om jag ska skippa det och åka hem med en gång efter att jag har slutat. Måste säga att det lutar år det sist nämda. Vill inte vara tråkig men just imorgon känner jag nog inte för det plus att det blir så krångligt att ta sig dit eftersom jag åker bil till jobbet och jag vet inte hur man kör till ballbreaker, och även om jag skjutsar någon av mina kollegor som kan vägen dit så kommer jag säkerligen aldrig hitta hem igen. Jag hatar verkligen att köra bil i stockholm. Men det är väl enbart pga att jag inte kört här så mycket, och när jag väl kör så kör jag bara där jag har kört förr och där jag kan vägen och det är typ framoch tillbaka till jobbet. =) Kanske några vägar till men inte mycket, det kan jag lova.

Nä nu ska jag köra mig i ordning, tabort sminket , borsta tänderna och dyl, sen blir sängen nästa för mig. Får se om jag orkar kolla på ett avsnitt av "Project runway". Det tycker jag att jag borde i af om jag inte fastnar för länge vid datorn .

Sweet dreams

Idag har jag verkligen ingen lust

Har precis kommit hem från jobbet och sitter just nu i skrivande stund och äter två stycken ägg mackor. Idag har det varit en lugn dag på jobbet, så man är faktiskt lite segare idag eftersom man inte är uppe i varv just nu som man annars brukar vara när det varit mycket att göra på jobbet.
Ska strax dra till gymmet med H. Känner verkligen att det tar emot idag. Jag har verkligen ingen lust. Men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte går.


Skriver mer sen när jag kommer hem för nu måste jag verkligen gå annars blir det för sent.


Jag i köket = Lyckat

Är så himla mätt nu att jag tror att jag kommer spricka vilken sekund som helst. Ja idag har jag stått i köket och om jag ska vara ärlig så är det inte direkt varje dag det händer.
Vi åkte till Willys och handlade mat jag tog lite av varje av det som verkade nyttigt la ihop allting och vips så hade jag en skit god mat rätt. Ja det var verkligen gott och det blev jag faktiskt lite förvånad över eftersom jag la i saker som jag faktiskt inte visse om jag gillade eller ej. Tur och roligt var även att H tyckte om det med. Dock åt han inte så mycket eftersom han smyg åt lite annat innan under tiden jag lagade maten. ( Baby please don´t do that again next time =) )Gjorde även bulgur som jag aldrig tidigare gjort och resultatet blev bra.
Detta hade jag i min mat:

- Bulgur
- Zuccini
-Aburgin
-Champinjoner
-Lök
-Lax

Allt detta blandat  var super gott och sen självklart lite kryddor. Till detta hade jag även en kall sås med dill och citron smak och sallad vid sidan av.



Nu börjar klockan bli mycket och det är dax för mig att göra mig i ordning för sängen. Imorgon väntar jobbet igen och då vill man ju inte vara trött.

Sweet dreams

1kg lättare

Har precis kommit hem från träningen nu. Var verkligen så otroligt skönt och kul att träna idag. Det var en ny koregrafi på dansen idag vilket gjorde det hela ännu roligare. Efter att ha tränat gick jag in i omklädningsrummet för att hämta mina saker. Passade då även på att väga mig och till mina stora förvåning så hade jag gått ner ett kilo. blev verkligen glad eftersom det känns som att jag har stannat på den vikt jag har nu, går liksom inte ner lika fort längre trots att jag tränar fem dagar i veckan och äter relativt nyttigt. Men idag hände det. Ett kilo hade försvunnit. Detta sporrade mig verkligen till att fortsätta med det jag håller på med. För man behöver verkligen se resultat för att fortsätta tycka att det är roligt.

Ska strax åka och handla mat, har bara inte bestämt än vad det är jag ska laga  för mat och det vore ju bäst om jag kom på det först så jag slipper vara i mat buiken allt för länge.


Såhär har denna måndag börjat

Vaknade vid åtta imorse av att det ringde på dörren. H gick upp för att kolla vem det var men då var det ingen där. Börjde piggna till då och jag visste att man min klocka skulle ringa för väckning halv nio så jag tänkte att det var bäst att gå upp med en gång, för hade jag somnat om igen hade jag aldrig orkat mig upp när klockan skulle ringa.
Gjorde i ordning lite frukost. Det blev två mackor och ett glas juice. Under tiden som jag äter ringer det på dörren igen och H går och öppnar. Det är våran granne som säger åt oss att vi måste flytta på bilen eftersom det är städ dag. Hade helt glömt bort det, och sist fick vi ju 500kr i böter så H tackade våran söta granne och sprang ut för att parkera om bilen. Som tur var hade vi inte hunnit få några böter. 
När H kom tillbaka så hoppade jag in i duschen. När jag var klar och i ordning gjord tog jag bilen till jobbet, trots att jag var ledig men jag hade ett möte klockan tio so jag var tvungen att gå på.
Nu sitter jag i vilket fall hemma och bara slappar lite framför datorn medans H jobbar.
Längtar så tills klockan slår fem för då står jag inne i lilla salen på sats och dans passet börjar. Sats dans är verkligen så jävla kul.



Done

Ja där fick ni inlägget inte direkt samma som jag skrev från början men det är lite svårt att komma ihåg vad man skrev speciellt när man bara skrev ner sina tankar samtidigt som dom flög runt i huvudet.

I give up

Nu ger jag upp. H kom hem klockan kvart över fyra. Men var tvungen att jobba liten stund. Nu har jag väntat i fyra timmar. Jobb är jobb och det är något man ska sköta men det är självklart att man blir lite ledsen när en person sagt att man ska umgås och sen blir det inte så och speciellt när man säger att man bara ska jobba lite och när det har gått så långtid inte ens säger något om det. Det hade kännts mer okej om han hade kommit hem och sagt att vi kan tyvärr inte göra nåot idag jag är ledsen men jag måste jobba, då förstår man mer men att låta en person sitta och bara vänta utan att ha en tidsuppfattning om hur länge det är inte direkt snällt. Men men det är inte alltid saker och ting blir som man planerat och det kommer självklart fler dagar då vi kan umgås.  Jag förstår samtidigt att han inte menar något illa plus att han faktiskt har enormt mycket att göra just nu. Men som sagt så hade det kännts mer okej han bara kunde sagt det då hade jag förstått och tyckt att det var helt. Det som jag vill säga med detta inlägg är att man vill bara ha en förklaring man  vill liksom inte känna sig osynlig och bortglömd. I skrivande stund kom H fram till mig efter att ha läst mitt tidigare inlägg och frågade om vi skulle gå på bio. Det gjorde mig ju lite gladare i allafall men det är just för sent att gå på bio eftersom vi aldrig skulle hinna till nio bion nu. 
Under tiden som jag väntat på H så har jag städat hela lägenheten dammat och plockat. Diskat gjorde jag innan han kom hem. Så det är i allafall rent hemma. Men det kommer ju som sagt fler dagar då vi kan umgås.

Var bara tvungen att skriva av mig detta och baby du vet att jag älskar dig mest av allt.
You rock my world!

Fuck fuck fuck

Fucking jävla skit. skrev precis ett skit långt inlägg och råkade trycka på fel knapp tryckte på förhandsgranska i stället för publicera och då försvann halv inlägget. Så jävla irreterande när man verkligen skriver hur man känner och ens tankar. När det liksom är för stunden. Blir ju inte riktigt samma när man ska skriva om det igen. Men jg ska försöka mig på det ändå.

Underbara dagar

Okej vad har hänt det senaste då??!
Som vanligt har veckan bestått av mycket jobb och träning. Är så himla glad över att jag inte tappat det där med träningen utan att jag fortfarande håller det uppe. Det har liksom blivit som en runtin i vardagen att åka direkt till gymmet efter jobbet. Känner även att jag mår så mycket bättre när jag tränar, och jag har blivit mer lugn och glad. Tänk er själva att så på jobbet 10 timmar  om dan fem dagar i veckan och vara trevlig mot ALLA kunder även mot dom som inte är speciellt trevliga tillbaka. Det kan faktiskt ta rätt hårt på psyket speciellt om man haft en dag med ett fler tal kunder som tillhör den kategorin som inte är glad och trevlig. Det värsta av allt är att negativitet i stora mängder smittar av sig, och det är just då det är så skönt att få komma till gymmet och bara köra ett sånt där riktigt hårt pas och få tankarna på något annat. För när man är klar känner man att det när negativa har försvunnit plus att man ( jag ) känner sig som en helt ny människa, något tröttare kankse =)  men där hjärnan är rensad på alla små irretationer och problem.

Höjd punkten på denna veckan har i allafall varit att min favorit Jessica har varit har och hälsat på. Blir alltid lika glad när jag ser henne. Fast att vi inte ses så ofta längre det kan liksom gå upp till 2-3 månader i bland så känns det alltid som vi bara varit ifrån varandra 1 vecka när vi ses. Skulle aldrig byta ut denna underbara tjej mot någon eller något. Hon är verkligen en vän man kan prata med om allt mellan himmel och jord.

Jessica var här från Torsdag kväll och nu har hon precis åkt hem. På torsdag kväll låg vi hemma och åt popcorn och kollade på sex and the city filmen. Jessica hade inte sett den och ja hade inget emot att se den igen. Dt är verkligen en så jävla bra film.
Fredagen bestod av shopping för Jessicas del. Vi mötte även upp Jonna och hennes kompis Emelie lite senare kom även Jenny in till stan med. Så det blev även lunch i stan och ett antal fikor. Var så himla skönt att ha en riktigt tjej dag på stan med lunch, fikor, shopping och en massa tjej snack. I just love it!!!

Idag skulle H ha en plåtning så han fick låna min bil, så han körde in mig och Jessica till stan eftersom han ändå skulle åka den vägen.
Jessica hade ändrat sig angående jackan hon köpt dagen innan så vi gick till zara för att lämna tillbaka den och för att sen gå till H&M för att köpa en likadan kappa som jag precis köpt till mig själv. Som tur är så bor vi inte i samma stad, ser ju inte så snyggt ut att gå bredvid varandra i samma kappa. Så är jag kommer ner till Göteborg eller du Jessica kommer hit igen så får du inte ha den på dig för jag köpte den först. Hahaha. =)


Innan vi ska till stan


I bilen på väg in till stan


Jessica i bilen på väg till stan


Jessica inne på vero modas provrum där hon provar denna koftan



Nu sitter jag i vilket fall här hemma och väntar på att H ska komma hem . Han skulle vara klar klockan fyra så han lär vara hemma senast kvart i fem. Funderar på att diska och plock lite här hemma innan han kommer. Inte för att det är stökigt hemma men lite disk sedan frukosten står i vasken.
För när H kommer hem ska vi äntligen umgås. Är så himla glad för det. Saknar han så otroligt mycket. Det har varit mycket jobb för honom på kort tid plus att jag har mitt jobb som vanligt så vi har inte hunnit umgås så mycket det senaste. Men igår sa han till mig att han skulle vara klar klockan fyra idag och frågade om inte vi kunde umgås efter det. Ni anar inte hur glad jag blev innombords och H du ska veta att jag uppskattar det jätte mycket eftersom jag vet att du väldigt mycket att göra med jobbet just nu och kanske egentligen inte har tid men det känns å skönt att veta att du ser mig ändå för det är inte alltid det känns så. Jag älskar dig och komer alltid att göra det.

Over and out
 

Äntligen

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator som varit på service, och det verkar som att den fungerar alldeles utmärkt. Så nu blir det massa blogg inlägg det lovar jag. Även fast dom flest brukar bestå av samma sak, ni vet träning, jobb och så vidare så lovar jag att hålla er uppdaterade i alla fall. =)

RSS 2.0