Ensam hemma

Ikväll blir det en lugnt och skönt hemma mys i soffan.


Vin, öl och whiskey har druckits och smörg...

img_5249 (MMS)

Vin, öl och whiskey har druckits och smörgåstårta har ätits. Min älskade pojkvän har nu blivit 30år. Som tur är har han mig som är 22 och ännu håller honom ung :)


Peo fyller 30 år! Snyggaste trettioåringen...

img_6807 (MMS)

Peo fyller 30 år! Snyggaste trettioåringen i Stockholm!


Sängen kallar

Jag har nu efter en hel del tänkande fram och tillbaka tagit mitt beslut, och jag kommer att hålla mig till detta. Vad det är lovar jag att berätta för er senare.

Nu är det dax för mig att stänga ner datorn och entra sängen för en god natts sömn.


Ikväll ska jag möta upp min vän Christina ...

img_6807 (MMS)

Ikväll ska jag möta upp min vän Christina på Laroy där dom har någon slags ny premiär. Men innan det så väntar jobb.


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)

Blev uttråkad på rummet så satte mig i lobbyn istället och tog mig ett glas rött i väntan på att han ska komma. Tycker faktiskt att jag är värd att avrunda kvällen med lite vin efter mindre roliga sjukhus besök idag. Var kul att jag hann ta en fika med min tjejkompis Mathilda idag iaf, ses ju inte så ofta längre, men hon har lovat att hon kommer upp och hälsar på i maj. Sen ska vi  ev boka en resa till sommaren också. Imorgon sätter jag mig på tåget till hem till Stockholm igen.


At the hotel

img_6807 (MMS)

Ligger på hotellet nu och väntar på att min middagskavaljer ska dyka upp. Är så hungrig just nu att jag skulle kunna äta upp allt som finns på hela menyn.


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)

På mc donalds i Linköping. Blev tydligen tvungen att stanna här en snabbis :)


Sitter i bilen på väg ner till Göteborg nu...

img_0236 (MMS)


På väg till Göteborg

Sitter i bilen nu på väg till Göteborg. Blir en snabb visit. Tillbaka i Stockholm imorgon igen.

Fina flickor går hem i tid....

Skulle ut med mina tjejer på middag igår men så blev det inte. Var så himla bakis från fredagen. Försökte dock komma igång med ett glas rött på en förfest i närheten av hemmet, men vinet byttes snabbt bort mot en 90 grams meny på grillen utanför, efter det väntade sängen.

Just nu håller jag på och tvättar, medans det sitter två killar i soffan och kollar på fotboll. Den ena har lovat att bjuda mig på middag ikväll.


 


Utgång

Igår mötte jag upp Sandy och Jane på dagen och tog en fika inne i sturegallerian. Var jättemysigt kom lite folk under tiden också som stannade förbi en stund. Efter att vi snackat klart om alla våra problem och vad som hänt på senaste så åkte vi hem.
Blev AW för mig med Markus på storstad, efter det bar jag mig av mot Hotellet för att möta upp Christina,Frida, Sara, Ariam m.fl. Blev middag och lite drinkar där och sen gick vi vidare ut. Blev först V, sen tappade jag bort mina vänner där och drog till PURE till min fina Jane och gjorde henne lite sällskap sista 30 minuterna innan hon slutade för att sedan lämna stället tillsammans och röra oss till Soli.

Vart en riktigt lyckad kväll igår trots att jag kanske fick i mig en aning för mycket av det goda;) Träffade massa folk ute som jag inte träffat på länge. Mer såndana utgångar tack! Klockan 03.00 låg jag i varje fall i sängen och sov som ett litet barn. 

Lite bilder från gårdagen:

 Fika inne i sturegallerian. Jane & Kristin


 AW på storstad. Mackan och jag

 Hotellet

 

 På väg till Soli

 Soli




Nu är det dax för mig att äta något, men får bara bli något litet för ikväll blir det middag med the girls igen.

 


Confused

Åååh blir galen. Sitter på msn samtidigt som jag precis skrivit klart ett långt inlägg innan jag trycker på publicera så får jag en länk skickade till mig på msn, och självklart trycker jag på den och den öppnas i samma fönster som mitt inlägg var i. Så när jag trycker på back så är allt borta....
Ja vad skrev jag tidigare då??
Hemma igen från jobbet och har precis ätit en sallad, så jag fortsätter i mitt nyttiga spår =).
Hade ett samtal med en person innan jag åkte till jobbet idag. Ett samtal som just då gjorde mig oerhört glad. Nu efter att det har gått några timmar och jag har hunnit tänka lite över vad som sades under detta samtal har min glädje gått över till fundersamhet och jag är nu lite konfunderad. Vad detta handlar om vill jag ännu inte berätta mer om här i bloggen, men såfort jag har tagit mitt beslut och vet vad jag ska göra av detta så ska ni få veta mer :).



Nu ska jag byta om till myskläder för att sedan krypa ner under täcket i soffan och kolla på tv.

Världens bästa onsdag

Idag är jag nog på världens bästa humör. Är såååå jävla glad just nu. Kärlek till alla där ute.



Nu är det snart dax för mig att dra till jobbet.


Frukost

Då var man hemma igen efter 45 minuter konditions träning på SATS. Fan va duktig jag känner mig. Nu blir det frukost. 2 tomater och 175g mini keso till det en bär-smoothie.


SATS

Godmorgon. Idag är jag uppe med tuppen. Vaknade för ca 30 minuter sedan och kännde mig sådär svullen. Usch!!! Så sticker jag iväg till SATS för att bränna lite fett innan frukosten.
Tänk om man kunde vara såhär duktig varje morgon då hade man haft en riktigt bra kropp fram till sommaren.

Sweet dreams

Denna kväll avslutas med 1 eller två avsnitt av tv-serien 24. Efter det är det dags för mig att sova. Så säger god natt nu till alla er söta där ute!


Fika med min punchknopp =)

Precis kommit hem efter att ha träffat min älskade lilla punchknopp Christer "aka" Chrusher,Bille, Chris. Kärt barn har många namn. Var evigheter sen jag träffade honom sist så vi hade mycket att ta igen. Sen pratade vi självklart massa galna minnen. Fan va skoj vi har haft och vilka bus vi har gjort. Var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde idag när jag var med Christer. Har alltid så jävla roligt med honom och det ända vi gör är typ o garvar. Roligare kille får man verkligen leta efter. Har bett honom att skicka över lite gamla bilder från förr så nu hoppas jag verkligen att jag får dom. För Christer får jag dom inte så kommer du att vakna upp med tatueringar över hela kroppen ännu en gång =)

För er som inte vet vem Christer är så kan jag berätta en han är en stört skön kille med båda fötterna på jorden och när man är med honom så har man aldrig tråkigt.

Såhär ser han ut:






Singel är han också, så är ni intresserade så säg till ! =)


Ligger i sängen....

Ligger hemma i sängen just nu. Var ute och käkade förut med tjejerna. Ikväll väntar en sväng på Cafét om jag orkar där Christina håller i cocktailkampen. Just nu känner jag mig väldigt seg men får se blir nog en liten sväng dit ändå,men i så fall blir det alkoholfritt för mig fast än att jag är ledig imorgon.


Söndag

Blev lugnt för mig igår också. Lämnade lägenheten vid 23 då jag åkte till Pure för att möta upp mina tjejer Jane,  Christina, Sandy, Frida och massa andra. Det bjöds på goda cocktails som smakade godis. Men även om jag hade trevligt så vart jag rätt osugen på att köra järnet den kvällen så efter Pure drog jag en snabbis till V och efter det satte jag mig i en taxi hem. Så både fredag och lördag har jag varit hemma innan 02.00.
Idag känns det bra att jag valde att gå hem i tid.





Hade tänkt ta mig till gymmet idag och jobba lite på min beach body. Men pratade med Christina och bestämde mig för att möta upp henne, Frida och Sara vid djurgårdsbron och ta en liten promenad i solen istället. Det kan man väl kalla träning? Jag tycker det i varje fall.

Funderar på om jag ska ta mig till solariet och ta en sol också......

 


Cocktail

Va lite bakis när jag vaknade imorse fast än att jag gick redan vid halv två. Vi började hemma hos Frida och sen åkte vi in till cafét där dom hade sin årliga vip-korts utdelning. Efter Cafét åkte vi vidare till Pure för att ta en drink med Jane. Kände att det var dags för mig att gå hem och krama kudden efter pure eftersom att jag skulle upp och jobba dagen efter. Så då lämnade jag mina fina tjejer och dom drog vidare ut i dimman.






Just nu sitter jag hemma och har precis ätit middag med Peo och hans vänner. Skulle egentligen varit på en förfest på östermalm nu men efter en liten händelse igår så vart jag inte så sugen på att dra dit så jag möter upp mina fina på Pure senare istället där Christina har sin cocktail bjudning. Men innan Pure blir det vuxenpoäng med lite TP spelande. Sen sätter jag mig i en taxi.

Ses på stan!


Singel i stan

Att jag skulle stå här som singel var absolut inget jag trott om någon hade frågat mig för 2 veckor sedan. Men nu är jag här sedan 8 dagar tillbaka. Åtta dagar i mitt nya singel liv har passerat. Det kom verkligen som en shock för mig när Per-Oskar berättade för mig att han ville göra slut. Hade inte i min vildaste fantasi tänkt att vi skulle gå skilda vägar, absolut inte såhär fort.
Jag har ännu inte fått något ordentlig förklaring till hans beslut men det känns faktiskt som att det kvittar nu. Visst alla tjejer vill alltid ha en förklaring så att man vet vad som gick snett så att man kan ha med sig det som en lärdom till nästa förhållande. Men eftersom att jag fortfarande inte känner att jag hade kunnat påverka honom så mycket till att inte ta detta beslutet då den lilla förklaringen jag fått är att vi har småtjafsat i ca 1 månad ( Come on, wtf is that?, the worlds got bigger problems! ). Jag har alltså nu själv valt att inte försöka lappa ihop detta trots att jag trodde att detta var ett seriöst förhållande jag var i som skulle hålla läääääänge eftersom jag tycker om honom så otroligt mycket och vi är så pass lika som personer och förstår varandra ganska bra.
Men jag vet att det måste finnas mer grund till att det tog slut och vad det är för något, det är det bara Per-Oskar som vet. För jag har svårt att tro att man är lika korkad som en 15 åring och väljer att avsluta ett förhållande för att man har tjafsat i 1 månad. Min tanke blir liksom då att kan man inte stå ut med vardagstjafs som alla som bor ihop har. Kan man inte stå ut med det så kommer du inte att klara dig långt i ett seriöst förhållande. Du kommer aldrig att klara av att skaffa barn, då jag hört att det första året är det jobbigaste. Ska man då bara dra för att det inte var lika roligt som att vara ute med polarna och dricka bärs? Nä jag vet inte och jag bryr mig inte längre. Har insett av den lilla fakta jag fått att vi inte alls tog detta förhållande lika seriöst. Jag må vara 23 och du 30 men det betyder inte att jag inte kan vara seriös.

Det jag har att fokusera på nu är att skapa min egen plattform och trygghet här i stockholm. Jag söker lägenhet förfullt och känner bara att jag vill få ordning på allt. Jag vill känna att jag har mitt eget och inte behöver förlita mig på någon annan. Jag kan faktiskt stå på mina egna ben och det är precis vad jag ska göra!
Tänker absolut inte sticka under stolen med att jag hatar singel livet mer än något annat och vill inget hellre än att ha en mysig kille att krypa upp hos om kvällarna. Men även om det skulle dyka upp någon snart så har jag lärt migatt skynda långsamt är det bästa. Jag kommer därav inte slänga mig in i något super seriöst utan ta det i den takt jag behöver för just nu är det bara fokus på mig själv!


Fredagsmys!

Ikväll är en kväll då jag verkligen njuter av att sitta hemma själv. Har släckt att lampor tänt några stearin ljus tagit med mig kuddarna och täcket från sängen och lagt mig i soffan med en godispåse och ett glas cola. Ikväll är det MIN hemma kväll och jag njuter varje sekund!

 


Bakis idag????

Igår fyllde Anna-Lotta 24år och vi började med att fira henne på Vapiano där vi åt lite god mat och drack en del vin. Efter Vapiano tog vi taxi till Cafét. Det var nog på cafét allt började spåra. Alla var så fulla och hade såååå kul. Det var sjukt mycket folk ute.
Jag kände att jag fått lite för mycket av det goda bubbel i mitt glas och bestämde mig för att dra hem och krama kudden. Camilla, Anna-Lotta, Jane och resten utav sällskapet var i sina essen och drog vidare till rose och sen till whiteroom.
Undrar hur alla mår idag?


I´m back

Efter ett långt blogg uppehåll är jag nu äntligen tillbaka. Det har hänt en hel del sen senast jag satt här framför bloggen, bl a så har jag blivit singel. 
Ni kommer nu att få följa med mig i min vardag precis som förut men jag känner på mig att nu kommer det att vara lite mer intressanta inlägg. Jag kommer att bjuda på allt. Både svett, tårar, skratt och gråt. 
Nu ska det bloggas som aldrig förr!



RSS 2.0