Fredagsmys

Hej.
Befinner mig i stockholm igen, ligger i soffan med Lee just nu och väntar på att the vocie ska börja på fyran.
Det blir alltså klassiskt familjemys här hemma ikväll med godis och dricka.
Har inte så mycket mer att säga just nu. Hoppas att ni får en bra kväll.
Puss!


Hej bloggen










Norrland

Då var man tillbaka i norrland. Har en riktig mysdag idag. Svärmor har bjudit på grym middag och sitter vi och myser med ett glas rödvin. Hon hade dock inget godis hemma men vi slängde ihop en sockerkaka istället som nu står i ugnen. Hoppas att ni haft en bra söndag. Vi ska strax kolla film här och sen blir det att krypa ner i sängen.


Sabai-sabai spa

Hej bloggisar. Har haft en helt underbar dag idag.
Började med en lång powerwalk följt av lite små ärenden på stan. Blev en massage på sabai spa också. Älskar verkligen det stället. Dom har grym personal som verkligen vet vad dom gör och är dessutom super trevliga. Så ska ni någon gång på massage i stockholm så är det till sabai-sabai spa ni ska gå.
Men nu är vi hemma igen jag och Lee, tänkte mysa lite i soffan framför tv:n medans B är på scalateatern och kör sin show. 
Puss och Kram!

   

New

Mina nya örhängen. Visst är dom fina!?!


Back in town

Nu är jag tillbaka i stockholm igen. Har varit ett väldans flängande fram och tillbaka mellan stockholm och skellefteå. Men kommer att se ut så ett tag fram över nu.
Har varit iväg på förmiddagen och handlat lite saker till hemmet och nu ligger jag och Lee i soffan och vilar lite. Det tar verkligen på krafterna att springa i affärer.


Myser

Just nu sitter vi och kollar på film. Friends with benefits.


En ny favorit

Köpte en ny ring igår. Har alltid gillat guld mer än silver men nu tror jag att jag börjar ändra mig. Såhär ser den ut iaf. Hittade den på Åhléns för en billig peng och den är redan min favorit bland mina smycken och accecoarer.


RSS 2.0