Vapiano

Efter att ha gått på stan en hel dag gick vi hem och vilade lite för att sedan gå ner till vapiano och äta middag. Mathilda hade aldrig varit där förut men hört att det var god mat där. Lika gott som vanligt var det även denna gången. Jag åt som vanligt pasta pesto med oxfilé och ruccola. Tänker alltid att jag ska testa något annat men när jag väl står där och ska beställa så blir det alltid det samma ändå.

Påvägen hem gick vi in på hemköp och köpte med lite godis hem. Nu ligger vi i myskläder i soffan, kollar på tv och äter godis.

Blir en tidig kväll idag för imorgon har vi massor att göra.

 
Min digitalkamera är borta därav dessa dåliga bilder
med webbkameran.


Shopping pause. Fyller magen med lite sush...

img_6807 (MMS)

Shopping pause. Fyller magen med lite sushi :)


gästblogg

Passar på att sno åt mig Petras dator när hon inte ser för att skriva några ord ;)

Jag och Petra lärde känna varandra för massa år sen när hon bodde i Göteborg! Det var tider det ;) 
Är glad att vi fortfarande har hållt kontakten trots att hon valde att lämna mig och Göteborg för att flytta till huvudstaden.
Nu sitter vi på tåget tillsammans på väg upp till henne i Stockholm! Kommer ha en helt underbar helg!!

För er som inte känner Petra så tänkte jag bara meddela er att hon är världens gulligaste och mest omtänksamma tjej som finns!!
♥ Mathilda



På tåget

Nu sitter jag på tåget påväg hem till stockholm. Tog med mig Mathilda. Hon stannar till söndag så vi har ett par roliga dagar framför oss. Idag blir det mys på stan, med shopping och middag på vapiano.


Tisdag

Vaknat, ätit hotellfrukost, duschat och gjort mig i ordning. Nu drar jag här ifrån för en stund. Tar spårvagnen till farmor för en fika.


På hotellet

Nu är jag framme i min hemstad göteborg. Tåget kom in 17:30 och pappa hämtade mig där och bjöd på fika hemma.
Det är första gången jag tycker att det är skönt att vara här sen jag flyttade, denna gången känner jag mig verkligen lugn, tidigare har det alltid varit så stressigt med allt man ska göra och alla man ska träffa men denna gången är det annorlunda.

Nu ligger jag på hotellet och försöker döda lite tid. Lite smått uttråkad kanske men det ska nog gå bra.

Har sedan jag var liten sagt att min farmor är min idol och det är hon fortfarande. Hon är en kvinna jag beundrar och ser upp till, och som betyder oerhört mycket för mig. Så imorgon blir det en efterlängtad fika hemma hos henne.

Ska springa ner och kolla om det finns någon relax avdelning att döda tid på nu.


On my way.......

Sitter på tåget nu påväg ner till göteborg. Blir hämtad av pappa på centralen när jag kommer fram. Blir en lugn mini visit denna gången och tänkte fokusera på att träffa mina föräldrar.


Det är måndag morgon.........

Vaknade tidigt imorse och har redan varit och tränat. Riktigt skönt att börja dagen tidigt och ta det lugnt på morgonen.
I Lördags firade vi Linda som fyllde 26 samt nattklubben PURE som fyllde 1 år. Vi började hemma hos Linda och Joel för att sedan gå vidare till PURE där dom bjöd på mat, dryck och underhållning. Blev en lugn kväll för mig men hade riktigt kul ändå.
Söndagen var lugn, vi gjorde egen pizza hemma, kollade film och pysslade på lite hemma.

Blir eventuellt en liten mini tripp till göteborg ett par dagar, men får se om det finns biljett kvar när jag kommer till centralen.


Nu är det dax för mig att hoppa in i duschen och göra mig i ordning.




S A T U R D A Y

Ligger hema i sängen nu och försöker vila lite innan det är dax att hoppa in i duschen och göra sig redo för kvällen. Blir en liten sväng till PURE idag som fyller 1år och bjuder på mat och dryck. Eftersom jag har min vita månad nu så blir det lugnt med alkoholen men det ska nog bli kul ändå.

F R I D A Y

Nu var det ett tag sen jag skrev här, är till och med hunnit byta hårfärg. Ja nu är jag mörkhårig. Hade tänkt vara mörk fram tills värmen tittar fram igen, men jag trivs bra som det är nu med, för ett tag iaf  :).

Helgen blir för min del lugn när det gäller alkohol då jag har bestämt mig för att ha en vit månad. Har gått snart 2 veckor och det känns riktigt bra, tror att kroppen behöver det lite då och då för att rena sig sen har jag ju lagt på mig några extra kilon i sommras som jag nu har bestämt mig för att bränna bort. Så nu är det no alcohol och träning som gäller för mig det närmaste. Vill ju kunna äta med gott samvete under julen :)
Ska strax springa ner till gymmet för mitt andra pass idag. Nu jävlar ska dom där extra kilona bort.


RSS 2.0