Underbart väder i sthlm

Fy fan vilket underbart väder det har varit idag. Jag och H låg i hagaparken i flera timmar i förmiddags och solade. Riktigt skönt var det. Sen gick vi hem och grillade. Det blev kött, majs champinjoner och lite annat. Gott som bara den var det.
Börjar må mycket bättre nu efter min magsjuka men kände lite illamående igen efter att jag hade ätit. Tror nog att det bara är magen som inte är riktigt beredd på att det skulle komma ner mat. Så det är nog ingen fara.

Idag fyller min pappa år

Idag fyller min kära pappa år ! Tyvärr kan vi inte ses idag eftersom vi är i två olika städer men tänker på dig massor och grattis på födelsedagen.

Magsjuka

Igår var en sjukt jobbig dag. Vaknade 5 på morgonen av att jag mådde illa. Gick på toa och sen var det kört. Magsjuk för hela slanten. Var tvungen att gå på toa typ var 10:de minut. Det var verkligen inget kul. Kan ju säga att igår var jag inte det minsta kaxig i alla fall. =)
Idag mår jag mycket bättre men känner mig fortfarande uttorkad och svag i kroppen. Men tror nog att det kommer att gå över tills imorgon.
För övrigt så händer det inte så mycket idag ska bara ta det lugnt så att jag är helt frisk i morgon. Blir nog bara lite tv tittande och sen läggdax.


En riktig tjej dag på stan

Idag har det varit en lång dag på stan. Det började med att Isabelle ringde mig vid ett och sa att vi skulle mötas i stan vid två för lite shopping och lunch. Hon hade även med sig sin arbetskamrat som hette Lovisa som precis som jag var från göteborg. Vi möttes upp vid t- centralen och käkade lunch på ett ställe på drottninggatan. Efter det gick vi runt i stan och shoppade lite. För mig blev det bara ett par skorts och en topp men toppen ska jag nog lämna tillbaka. Emellan shoppingen tog vi en pause på fridays där vi drack varsin ultimate drink. Sen fortsatte vi våra butiksrundor på jakt efter nya plagg till sommaren. När vi var nöjda med shoppingen gick vi till Hotellet och beställde in en flaska rosé. Där satt vi sedan och snackade lite. Riktigt trevligt. Efter ett tag som Isabelles kompis Mika. Vi beställde lite mat och en flaska rosé till. Under maten kom även Isabelles syrra Gisela som gjorde oss sällskap under maten.
När vi vart nöjda och belåtna på Hotellet beslutade vi oss för att dra oss därifrån. Isabelle och gänget bestämde sig för att gå ut och jag bestämde mig för att gå hem eftersom jag ska upp och jobba imorgon.
Så nu sitter jag här hemma och är riktigt nöjd över dagen. Har verkligen varit en helskön dag. En dag som verkligen hade allt. Shopping, god mat, rosé och många skratt.

Men som sagt eftersom jag ska up och jobba imorgon så är det ju läggdax för mig o inte allt för långtid. Så nu ska jag nog kolla på film. Fick ju en av Isabelle när jag var och provkörde en bil på hennes jobb. Det är en fransk drama film som tydligen ska vara rätt bra." Tillsammans är man mindre ensam" heter den.

J tänkte bara säga det också att om inlägget skulle vara osammanhängande eller en det fel skrivningar så är det för att jag inte är helt nykter just i skrivande stund efter all rosé man druckit. Men det skla nog vara bra ändå. ( Bara H ler lite på läpparna ) (internt ). Shit vad flummit det blev. Men men lägger upp lite bilder.

Lovisa, jag och Isabelle



Söta Isabelle



Lite rosé



Och så jag såklart !


080526

Idag har varit en rätt trevlig, skön och rolig dag om man nu kan uttrycka det så.
Dagen började med att jag vaknade såklart. =) ! Gick till hagaparken för att sola lite då solen sken. När jag väl kom dit försvann solen bakom molnen. Men jag såg att den skulle komma tillbaka från molen om någon kvart eller så, så jag låg snällt kvar i gräset läste mina tidningar och väntade. Precis när solen kom tillbaka ringde Lisa och frågade om jag skulle hänge med henne och tre killar från mitt jobb ut och åka båt till skärgården. Och självklart var jag på så jag sprang hem igen för att lämna filten som jag hade tagit med mig och sen drog jag och mötte upp Lisa och Patrik vid tekniska för att sedan ta bussen djurgården där vi skulle ta båten. När vi väl kommit fram så får vi veta att bussen är förliten för oss alla så jag och Lisa får ta färjan över till fjäderholmarna där vi sedan skulle möta pp dom andra och käka lite.
Vi kom dit innan dom andra så vi gick runt lite där och kollade.  Hittade värsta skuma och roliga gubben i en liten affär som fanns där.
Efter vi ätit där så åkte vi tillbaka till stan igen för att kolla på träningsmatchen mellan sverige och slovenien. Eftersom jag var ganska så tunt klädd och solen hade försvunnit så var jag tvungen att åka hem först för att byta om och hämta en jacka. Men efter det så åkte jag in till stan igen för att möta upp dom andra och se på matchen.
Matchen var väl inte så rolig direkt men sverige vann ju i af vilket egentligen inte spelade så stor roll då det bara var en träningsmatch. Men det var kul att vara ute och se lite folk och umgås med lite människor.

Nu är jag i vilket fall hemma igen. Skönt att vara hemma i tid för då kommer jag ju inte sova bort hela dagen imorgon och då hinner och kan man ju njuta mer av ledigheten.



Jag och Lisa på väg till fjäderholmarna

Idag är man lite seg

Då var man hemma från jobbet igen. Och nu ska man vara ledig i två dagar, ska bli såååå skönt.

Igår var jag på förfest hemma hos Lisa som fyllde 21 eller hon fyller idag egentligen men vi firade henne igår. Var faktiskt riktigt kul och trevligt där. Vi drog in till stan ganska så tidigt tror klockan var runt halv tolv. Det blev ett ställe på brunnsgatan nära stureplan som hette sense. Vet inte om jag tyckte stället var sådär as bra men det var fräscht i af och vi hade riktigt kul. Dock drog jag hem redan vid ett eftersom jag skulle jobba dagen efter ( idag ).
Synd bara att jag glömde kameran för annars så hade jag säkerligen haft en massa bilder att lägga upp här. Men jag var så jävla stressad när jag skulle åka till Lisa igår eftersom jag redan var sen plus att bussen till henne typ bara gick en gång i timmen.

Efter att ha jobbat en hel dag nu så är man faktiskt lite sliten även fast jag vart hemma i tid igår. Men blir alltid så jävla bakis när jag dricker cider. Och cider var precis vad jag drack hela kvällen igår. Att man inte tänker på det innan men det är ju så jävla lätt jatt glömma bort.

Nu ska jag i vilket fall vara lite social med min kära pojkvän. Vi ska spela lite nintendo wii nu och senare ikväll blir det nog film.

Jobb - Lunch med Isabelle - Two and a half men

Idag har det varit mycket att göra på jobbet. Riktigt kul faktiskt. Dock en tråkig nyhet som jag fick höra idag var att min chef på jobbet ska sluta. Är faktiskt lite ledsen över det då han är den bästa chef jag haft hittills. Får hoppas att vi får en lika bra chef som efterträdare fast tror att det kan vara svårt eftersom J var så otroligt bra.
Hur som helst så lunchade jag med Isabelle och hennes arbets kompis Hampus idag. Riktigt najs. Skönt att ha lite sällskap då jag annars alltid äter själv när jag har lunch på jobbet. Fick även provköra en av deras bilar. Det var en kia, vilken modell vet jag inte men det var bra gas i den och det är ju det som är viktigt =) .

Nu är jag i vilket fall hemma och har varit det ett tag. Har hunnit käka lite mat och nu ska jag strax lägga mig i sängen och kolla på "two and a half men". Gillar verkligen den serien.

Jo fick ju min lön idag vilket var efterlängtat. Denna månaden har jag bestämt mig för att ta kvitton på och skriva ner allt jag köper för att få en bättre överblick på min ekonomi. Det är nämligen så att mina pengar har en tendens att bara försvinna utan att jag ens vet vad jag gjort med dom. Så efter denna månaden så kommer jag se exakt vad dom tagit vägen.
Riktiga vuxenpoäng där eller hur?! =)
Nä men jag känner mig faktiskt stolt över att jag tar tag i det.


Sweet dreams

Nu har jag ätit upp mackorna och har precis borstat tänderna. Ligger i sängen nu och väntar på att H ska komma med sin dator så att vi kan kolla på film för att sedan sova.
Så nu säger jag god natt.

Sweet dreams

Honungsmackor nästa

Nu är H äntligen hemma. Kom på nu när magen började kurra lite att jag inte hade ätit någon mat idag. Så innan det blir " filmdax" så ska jag och H äta lite mackor så fort han kommit ut från duschen. Har fått ett nytt favorit pålägg som är honung. Det är verkligen sjukt gott och det ska vara riktig honung inte sån man köper på burk i ICA utan riktig som är tagen från en riktig bikupa. Och eftersom jag har sån tur så har vi det hemma, tror vi fått den av H´s mamma. Visst är hon söt.

Snart dax att sova

Börjar bli riktigt trött nu och är snart dags för mig att sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Men sitter fortfarande uppe och väntar på min älskade H som ännu inte kommit hem. Pratade med honom för 45 minutersen och då sa han att han var på väg hem.
Låter kanske lite kontsigt men jag har jätte svårt för att somna om han inte också ligger bredvid mig i sängen. Är han inte hemma så måste jag ligga i soffan och sova med tv:n på hela natten. Och det är verkligen sjukt jobbigt att det ska vara så men jag gillar helt enkelt inte att sova ensam.
Så får hoppas att han kommer snart så att jag kan få pussa lite på honom eftersom jag inte sett honom på hela dagen. Sen tänkte jag försöka lura med honom in till sängen och säga att vi ska kolla på någon film för när vi kollar på film i sovrummet så somnar jag jämt.

( Hoppas bara inte att han läser detta inlägget förens imorgon )

Resultat från inpackningen

Måste säga att det där med inpackning för benen verkligen fungerade. Så lena som mina ben är nu har dom nog aldrig varit förut.
Smörjde in benen med massa bodylotion så att det blev ett lager på benen. Sen virade jag in benen i plastfolie och lät dom vara så i ca 30 minuter. Efter det så tog jag bort plasten och torkade bort den överflödiga kräm som inte hunnit sjunka in i huden och nu är benen hur lena som helst. Rekomenderar verkligen att alla provar detta. För vem vill inte ha lena, mjuka och fina ben nu till sommaren.?!

Från och med nu så ska jag göra detta en gång i månaden. Tror nog att det räcker, men det får vi ju se när det gått nån vecka kanske är så att man behöver göra det oftare för att behålla detta underbara resultat.




Charlotte Perelli i final

                        

Dagens låt blir ju självklart Hero med Charlotte Perelli som nu är med i finalen i eurovision song contest.
You go girl!

Jag hänger på trenden om att få mjukare ben

Efter att ha varit inne nästan hela dagen så kännde jag att jag behövde få lite frisk luft så jag bestämde mig för att gå ut på en kvälls powerwalk i hagaparken. Och det var riktigt skönt faktiskt. Blev cirka en timma promenad .Önskar jag kunde lägga in doften av sommar i detta inlägg som jag kände under powerwalken. Det var sån där rikigt frisk lukt och en liten pust av svag blomster doft. Helt underbart!

Efter att ha läst i Rebeccas blogg och nu i Blondinbellas om att göra benen mjuka och fina genom att smörja in dom i massa bodylotion och sen lägga plastfolie runt om tills det torkar. Så var jag ju bara tvungen att testa. Så nu sitter jag här i soffan men in smorda och in plastade ben och kollar på semifinalen av eurovision song contest.
Om ett par minuter så får vi se om mina ben blivit mjukare och lenare än vanligt.


( H ringde precis i mitt skrivandes stund, när jag sa att mina ben var helt i plastade blev han lite orolig och frågade vad jag höll på med och sa att man kunde dö om man plastade in hela kroppen. Lugnade honom med att det bara var med en och att jag höll på att testa en sak och att han skulle få veta sen när han kommer hem.) ( Fan vad söt han är! )

Sanningens ögonblick

Disken är nu diskad och just nu sitter jag och tittar på "sanningens ögonblick" på kanal 5.


Vill du gå på bio gratis



Vill du samla poäng som du sedan kan byta ut mot biobiljetter eller presentkort, så är det på www.gratisbio.se  du ska registrera dig.
 Det finns tre typer av poängerbjudanden, "Click", "Lead" och "Sale". "Click"-länkar ger dig poäng när du besöker andra sajter. "Lead"-länkar är oftast gratis och kräver exempelvis att du registrerar dig för ett nyhetsbrev eller att du registrerar på en annan sajt. "Sale"-länkar ger endast belöning om du köper något.
Sedan får du också 200 poäng varje aktiv medlem du värvar. Om du alltså värvar 5 personer får du ett presentkort på 300 kr! Du får själv bestämma vilken affär du vill ha presentkortet på. Och tro mig, det finns sjuukt många att välja bland.

400 poäng = 1st biocheck. Du får 50 poäng redan när du registrerar dig på sidan. Dessa 50 poäng är en välkomstpresent för att ge våra medlemmar en försmak på hur lätt det är att få poäng. Registrera dig nu, och få 50 poäng direkt!
1000 poäng = superpresentkort å 300 kr. 1500 poäng = superpresentkort å 500 kr. 2000 poäng = superpresentkort å 700 kr.

Om ni vill få extra poäng när ni registrerar er så kan ni göra det genom min  länk www.gratisbio.se/rss.php?UserID=43615. Då får ni hela 25 poäng mer än om man registrerar sig "vanligt", bra va? 


Nu funkade det

Sådär ja nu funkar allt som det ska igen.

Varför?

Vet inte varför men nu kan jag tydligen inte lägga upp fler bilder. Händer inget när jag trycker på infoga bild. Varför är det alltid något som ska krångla.?

I´m bored - Pics

Somnade i soffan igår och vaknade imorse helt öm i hela kroppen. I stället för morgonpromenad blev det jogging innan frukosten. Jag och H bestämde oss för att tävla och se vem som kom i mål först. Så vi sprang från var sin ända. Jag har verkligen ingen bra kondition så självklart vann H. Jag fuskade ju som vanligt och sprang inte ens hela spåret. Men det var ju bättre att jag rörde på mig lite i af än ingenting alls. Hann ju bli lite svettig och illa måeende. =)

Nu är H på sitt jobb och jag sitter hemma. Är så jävla uttråkad. Har suttit vid datorn i flera timmar nu. Har varit riktigt skönt att bara vara hemma och integöra något men nu börjar jag bli riktigt rastlös.  Vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara..

Om någon vill veta så är det såhär roligt jag haft idag.






Mumma

Nu har jag och H precis smält i oss varsin tallrik med detta.



Måste säga att det var lika gott som onyttigt


What happens in vegas

Jo var ju på bio i söndags och såg "what happens in vegas" tänkte bara säga det att den var riktigt bra faktiskt. På en skala 0-10 skulle jag ge den en stark 8 för det är den helt klart värd.

Bio

Har varit riktigt dålig på uppdatera bloggen dom senaste dagarna, men det kan ju bero att jag har jobbat ganska mycket nu plus att det inte hänt speciellt mycket i mitt liv dom senaste dagarna.

Skulle ju kollat på " What happens in vegas " här om dagen men det blev inte av. Så ikväll ska jag och H gå och se den på bio istället.

Gårdagen: Galet trevlig kväll

Nu har jag kommit hem. Var ganska lugnt på jobbet idag men var ändå skönt att vara där efter att varit ledig i tre dagar.

Skrev ju aldrig igår vad jag gjorde då så tänkte att jag skulle göra det nu istället.
H hade ju plåtning igår så jag var ensam hemma ett par timmar och bara njöt av att få vara själv. Satt lite vid datorn, duschade lite och bara var. Vid fyra mötte jag upp Leontina och Isabelle i stan på ett café vid centralen. Där satt vi i någon timma, sen skulle Isabelle hem och jag och Leontina gick och mötte upp hennes arbetskamrater på dovas ( hötorget). Var inte där speciellt länge utan gick ganska så fort vidare till HC som ligger på odenplan där satt vi i någon timma och drack lite öl och cider och efter det gick vi till M/S Gerda som ligger på kungsholmen där Leontina jobbar. Hade riktigt trevliget där och vi satt och snackade en massa och drack ett par glas vin.
Vid halv tolv beslutade jag mig för att börja röra mig hemmåt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter. Tror inte at jag märkte det förän jag ställde mig upp men jag hade hunnit bli riktigt full på dom där glasen vi druckit. Kan ju bero på att jag inte ätit så mycket den dagen. Men men hamnade i säng vid två tiden och vaknade klockan sex och var hur pigg som helst. Men H fick mig att somna om igen och sen ringde klockan vid åtta och då var det dags att gå upp för att göra sig i ordning för jobbet.
Det var vad som kortfattat hände igår. Måste säga att det var verkligen jättetrevligt igår. Önska att jag hade bilder att lägga upp men självklart så var mina batterier i kameran slut så det blev inga.
Men nästa gång ska jag verkligen se till att dom är laddade innan jag går ut.

My space

Se där ja nu har inläggen äntligen kommit upp. Undrar varför det tog så lång tid.
Hur som helst så har jag varit på morgonpromenad i morse med H och nu har vi nyss ätit lunch på ett ställe precis här där vi bor.
Idag har H en plåtning så jag har tänkt att jag ska passa på att ha en riktigt dag för mig själv med städning och träning.

Vart har dom tagit vägen

Har skrivit två inlägg nu och tryckt på publicera men dom har inte dykt upp på bloggen. Detta är nu mitt tredje. Får se om något av dom kommer upp när jag publicerar detta.

Nu har jag bestämt film

Det får bli den nya filmen Cameron Diaz och Ashton Kutcher.

What happens in vegas



Lite motion i allafall

Bytte ut ett träningspass på gymmet mot lite löpning i hagaparken. Det blev lite jogging med H på ett spår som tar ca 1 timma att gå. Vi var klara på ca 30 min. Kan ju säga det att min kondition absolut inte är den bästa, men vi har bestämt nu att vi ska gå på morgonpromenad varje morgon innan frukost och på kvällen ska vi jogga samma runda som vi tog nu i hagaparken. Ska bli kul och se hur mycket snabbare och bättre kondition man kommer få. För denna gången orkade jag ju inte springa hela vägen utan jag fick håll redan efter 10 minuter, så efter det fick vi varva mellan joggning och att gå.
Men tänkte på det där med att få håll när man springer. Jag undrar verkligen varför det blir så att man får det. Varför får man ont i sidan av magen när man tränar kondition? Jag antar att det beror på att man kanske är otränad men varför just ont i sidan av magen?, känns ju som att det skulle vara mer logiskt att man fick ont i benen eller i hjärtat eftersom dom får jobba mer än vanligt.

Ska strax gå och sova, känner mig ganska så trött. Men först tänkte jag kolla på någon film för annars kommer jag aldrig somna.

nyttig mat och träning

Nu har jag varit på hemköp och handlat massa goda och nyttiga saker. Det blev lite naturgodis, groddar, tomat och keso. Så nu ska jag fixa i ordning lite mat och sen blir det hårdträning på gymmet med H.

Mackor till lunch

Sitter och äter lite mackor nu sorgligt men sant så får det bli min lunch. Väntar på att H ska komma hem för då ska vi gå och träna. Och ja denna gången ska vi faktiskt göra det. Sen vet jag inte om det kommer hända så mycket mer idag. Får väl se vad dagen bjuder på.

My boobs are ok

Hittade denna video på youtube och kunde inte låta bli att lägga upp den här på min blogg.

My Boobs Are OK - Lene Alexandra

Desperate istället för gymmet

Självklart så har jag ju inte gått till gymmet som jag sagt att jag skulle göra. Är verkligen så jävla besviken på mig själv att jag bara inte pallrar mig dit. Hur jobbigt kan det vara egentligen?. Har verkligen tappat mitt tränings flöde. Och det är inte det minsta bra. Måste fan börja komma igång snart. Ska försöka gå dit imoron och på onsdag för då har jag absolut inget att göra.

Så det som består av denna kväll kommer jag slöa lite till vid datorn  kolla på nya avsnittet av desperate housewives och sen blir det läggdax.

Pics



Så jävla rolig bild. H sitter och gungar
image126

Jag gungar. ( osminkad )
image127

Söt liten nyckelpiga jag hittade på vägen till sumpan
image128

Lite brunare

Vaknade vid tio imorse på soffan. Somnade tydligen där igår. Det är verkligen skönt när man är så där trött att man slocknar i soffan framför tv:n. Vaknade en kort stund av att H la en kudde under  huvudet på mig och ett täcke över mig.
Hur som helst så skulle jag ju tränat igår men det blev inget av med det. Var så seg och trött när jag väl hade kommit hem efter jobbet. Så jag var tvungen att äta lite och sen vila. Gymmet stängde ju 22.00 också så då skule jag bli tvungen att stressa om jag skule hinna och det orkade jag inte. Så jag bestämde mig för att ta en promenad istället. Det blev en promenad till solariet fram och tillbaka. Vilket ändå var rätt okej eftersom det ligger en bit bort så det tar ändå ca 20-25 minuter att gå dit. Så sammanlagt fick jag ju ca 45 minuter promenad och sen lite färg på köpet. Eftersom jag inte hade solat på länge ca 1,5 -2 månader  plus att dom hade nya anisktiskanoner på den bänk jag solade så brände jag mig lite grann i ansiktet.

I dag har det i af varit en lugnt och skön dag. Vaknade som sagt vid tio. Åt lite frukost och sen gick jag och H en promenad till sumpan där åt vi lunch och sen gick vi till lötsjön och tog en kaffe på gröna stugan. Nu är vi i af hemma igen och ska strax gå iväg till gymmet för att köra ett träningspass.

Äntligen ska jag till gymmet

Nu är jag hemma från jobbet. Skulle egentligen åkt och tränat direkt efter men H ringde när jag slutat och ville följa med. Så jag gick hem först och nu är jag här. Tänkte passa på att äta innan för jag är galet hungrig har ju inte ätit något annat än frukost idag eller jo en glass också men det kan man ju inte räkna som mat. Så nu blir det  oxpytt med ägg. Sen blir det träning. Ska nog passa på att sola lite också när jag är på gymmet. Har ju inte fått se solen något nu när jag jobbat och när jag ska vara ledig måndag, tisdag och onsdag så ska det ju bara var tio grader ute. Så det får bli lite fusk i solariet.

Underbart väder

Shiit vilket underbart väder det har varit idag. Synd bara att man har jobbat hela dagen inne i en affär. Ska tydligen bli jättefint och varmt väder imorgon med. Men det kommer jag ju inte känna av så mycket eftersom jag jobbar då med. Det värsta av allt är att när jag är ledig måndag, tisdag och onsdag då ska det bara vara 10 grader ute. Snacka om maximal otur. Men men det här är ju bara början av sommaren och det kommer ju komma betydligt fler dagar då det är fint väder. Men måste erkänna att det svider lite att man måste stå inne när alla andra är ute och njuter av solen och värmen.

Hur som helst så efter jobbet gick jag och H och köpte pizza och la oss i hagaparken, blev kyligt ganska så snabbt eftersom solen höll på att gå ner, men det var ändå skönt att få komma ut lite efter att ha varit inne hela dagen.
Imorgon blir det som sagt jobb igen och efter det blir det raka vägen till gymmet. Ska ta med mig gymkläderna med en gång till jobbet så att jag kan åka direkt efter. Har verkligen varit dålig med träningen ( som vanligt ), och får ju ännu mer ångest nu när jag smällde i mig en hel pizza för ett par timmar sen.

Hemma från jobbet

Hemma från jobbet nu och är verkligen skit trött,men ändå inte så trött så att jag kan sova utan är mer sådär trött att jag är osocial och seg.
Tror att jag ska diska lite och sen ska jag nog bara ta det lugnt lite grann framför tv:n. Ska ju faktiskt upp tidigt och jobba imorgon med. Tre helger i rad ska jag jobba nu, känns ganska tufft men man sparar ju faktiskt pengar. Det är ju ändå på helgerna som man gör av med mest pengar.

Två underbara dagar

Har verkligen haft så undertbart trevligt och roligt idag och igår. Fick ju besök av Jessica och hennes bror Johan som kom igå och stannade tills 20:00 idag. Fick även träffa Madde en sväng igår. Är så kul att träffa dom. Vi ses ju som sagt inte alls så ofta längre eftersom vi nu bor i olika städer, men vi har alltid lika kul ihop och när vi väl ses så känns det ändå inte som det var så längesen även fast det gått flera veckor.
Hur som helst så mötte jag iaf först upp Jessica på centralen igår vid kvart i fem, därifrån gick vi upp till åhléns för att träffa Madde. Under tiden som vi väntade på att Johan´s tåg skulle komma in vid halv sju så gick vi runt lite i stan. Efter vi hade mött upp Johan så gick vi och käkade på max och sen gick vi till systemet för att köpa lite dricka.
Hemma hos mig drack vi lite öl och cider och satt och snacka lite. Vid elva tog vi  bussen in till odenplan för att möta upp H och dricka nån cider på "sommar på odenplan".  Verkligen ett skit bra ställe att bara sitta och snacka och dricka ett glas på.
Var hemma igen vid halv två och var tvunga att sova nästan med engång eftersom vi skulle upp relativt tidigt dagen efter så att vi skulle hinna med en riktig shopping dag.

Hade bestämt att jag skulle ta en morgon promenad innan vi skulle till stan men när klockan ringde så orkade jag inte gå upp så det blev inte av.
Vi drog i af in till stan vid halv tolv och gick direkt till thai stället  på sveavägen för att käka lunch direkt.
Efter det så blev det verkligen en heldag på stan. Hann med söder, gamla stan, drottninggatan, hamngatan och en massa mer.

Efter att sagt hejdå till Johan och  Jessica på centralen så gick jag faktiskt hela vägen hem. Riktigt duktigt av mig tycker jag faktsikt eftersom jag till och med gått hela dagen i stan också.
Så det gör nog inte så mycket att jag missade den där morgonpromenaden.

Måste faktiskt tillägga att det känns lite tomt nu när dom åkt, men vi ses ju faktiskt snart igen ( om någon månad eller så ) och det finns alltid mobil så man är ju faktiskt inte mer än ett samtal i från varandra.

Lägger upp lite bilder från igår.


Jag sätter på lite musik
image122

Jag försker få lite volym på håret innan vi drar till sommar på odenplan
image123

Väntar på bussen på vägen till odenplan
image124

På bussen ( Jessica och Johan )
image125


Galet seg

Är som vanligt galet seg på att komma igång när jag är ledig. Har inte ens hoppat in i duschen än. Och nu börjar det bli tajt med tid. Ska ju möta upp Jessica på centralen klockan kvart i fem, så måste verkligen hoppa in i duschen och göra mig redo snart.

Morgonprommenad

Har precis kommit hem nu efter min morgonpromend . Såå jävla skönt att röra på sig, har ju varit ganska slapp när det kommit till träning det senaste, men nu ska det bli ändring på det.
Nu är det i af dax för frukost en ganska sen sådan. Sen ska jag hoppa in i duschen för att göra mig i ordning och börja dagen.

God Natt!

Har precis gjort mig iordning för sängen nu. Sminket är borttaget och tänderna är borstade. Innan jag somnar så ska jag kolla på ett avsnitt av desperate housewives.

Sov gott


Dom nya matvanorna håller i

Precis kommit hem från jobbet nu och sitter här och äter middag samtidigt som jag skriver. Är alltid så jävla hungrig när jag kommer hem.
Måste verkligen ge mig själv en stor eloge för att jag har börjat sköta maten så bra.
Idag har jag ätit två smörgåsar till frukost. En kaffe på väg till jobbet Broccolli, keso och tomat till lunch. En knäcke macka och en redbull light till mellis. Och ikväll blir det lite naturella nötter att tugga på. Har faktiskt lyckats hålla det såhär ett par dagar nu och är så stolt över det.
För bara ett halvårsen var mina matvanor verkligen katastrof. Och när jag säger katastrof så menar jag VERKLIGEN katastrof. Jag åt godis för ca 30 kr, 1 liter läsk varje dag. Och min mat bestod endast av frysmat och fastfood. Så man kan ju verkligen säga att jag gjort en helvändning när det gäller min kost.

Precis hemkommen från jobbet

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Är verkligen hur trött som helst och har ont i hela ryggen. Ska äta lite mat nu sen blir det nog tv resten av kvällen.

Imorgon kommer Madde hit och hälsar på. Ska bli jättekul att få träffa henne igen. Har ju inte setts sen jag var i göteborg sist och det var ju flera veckor sen. På onsdag kommer Jessica och hennes brorsa också. Min älsklings Jessica, har verkligen saknat henne sååå mycket. Ses ju inte så ofta längre, nu när jag bor i stockholm och hon bor kvar i göteborg. Men på onsdag ska vi ses. Jippie!


God Natt!

Kollade på "Sanningens ögonblick" tidigare ikväll. Kan verkligen inte förstå hur man kan ställa upp i ett sådant program. Det är ju förnedring av högsta grad, och för vad ? Visst man kan vinna pengar, men är pengarna verkligen värd det? Själv skulle jag aldrig ställa upp i ett sådant program även om man kunde vinna miljoner.

ska ta och göra mig i ordning för att gå till sängs nu, för imorgon är det upp med tuppen och iväg till jobbet som gäller.

Sweet dreams

I rosa skor

Här är skorna och väskan jag köpte idag.


image120


image121

Visst är skorna snygga. Påminner lite om barbie skor.


En solig dag i stan

Nu är jag hemma från stan, Eller jag kom hem för ca 1 timma sen men har inte lyckats komma in på bloggen förens nu.
Hur som helst så blev det ingen promenad i djurgården idag utan vi tog bussen in till odenplan och gicka sedan därifrån till kungsträgården där vi åt lunch. Jag åt lax och H åt kyckling. Verkligen jätte gott synd bara att det inte var så mycket mat. Var fortfarande lite hungrig efter maten så vi gick in till gallerian på hamngatan och köpte varsin yoghurtglass. H gick ner till press stop som ligger längst ner i gallerian för att köpa en ny mode tidning som heter perfect. Passade då på att gå in på bianco som ligger bredvid och där hittade jag ett par as snygga rosa skor och en svart väska som jag köpte. ( Lägger upp bilder på dom lite senare ) Är verkligen så nöjd och glad med det köpet jag gjorde, bara älskar dom skorna och väskan var så snygg. Det bästa av allt var att det var billigt också. Skorna kostade 400kr och väskan kostade 180kr. Så jävla bra!
Efter gallerian gick vi ner till kungsträgården igen och satte oss i solen. Sen gick vi till nybro kajen. På vägen dit köpte H en hamburgare på max och jag lite nötter och godis från seven eleven som vi sedan åt i solan vid kajen.

Och nu är jag som sagt hemma igen. Har frusna män söker ibakrunden medans jag sitter här och skriver. Första gången jag ser det och vet inte om jag tycker det är något speciellt bra. Älskade ju "ensam mamma söker" som gick i sommras eller om det nu var i höst. Men känns inte som denna serie är lika bra.


Här kommer i af lite bilder från dagen.

Bussen på väg till stan

image112

image113

Lunch i kungsträdgården
image114

image116

image117

Lite vila och njutning av sol i kungsträdgården
image118

image119


Nu drar vi ut

Nu åker jag och H till djurgården för att njuta av det fina värdet och äta lunch.

God morgon!

Sitter precis och ¨håller på och äter min frukost som idag består ut av keso , majs och tomat. När den är uppäten så är det dax för mig att börja diska och sen vika kläderna som jag tvättat igår. Och efter det så blir det ut i solen som gäller.

Middag

Nu har jag kommit hem ifrån solna centrum. Handlade hårband som jag skulle men blev även en enkel bas topp från H&M.
Har precis ätit upp min middag som bestod av kyckling, keso, tomat och majs. Fy fan vad gott, jag verkligen älskar denna mat och det bästa med den är att den är super nyttig och att man blir lagom mätt.


image111


Borta

Måste bara säga det att hickan försvann efter att jag druckit lite cola zero.
Så om ni någon gång får hicka så är det bara att dricka något så försvinner den.


Hick attack

Jaha då har man tvättat klart, bara väntar på att det sista ska bli tort. Gud vad skönt det är. Asså när allt är rent.

Just nu när jag sitter här och skriver så har jag världens hicka. Fick den på väg upp från tvättstugan. Börjar göra riktigt ont nu, vill bara att den ska sluta. Ska nog ta något att dricka så kanske den försvinner.

Men men ska dra iväg till solna centrum nu för att handla lite små saker, bla hårband. Konstigt nog så har alla mina försvunnit. Hade ju typ 10 stycken, men nu kan jag inte hitta ett enda. Så ska köpa en massa sånna idag hade jag tänkt.

Överskotts energi

Vet inte vad som hände när jag kom hem men jag fick världens energi. Så nu har jag diskat, dammat och plockat här hemma, bara golvet kvar men det får jag ta imorgon eftersom det är försent att dammsuga nu.
Ja nu när all städning är klar så vet jag inte vad jag ska göra med all denna energi. Har för mycket energi för att bara sätta mig framför tv:n så jag får se vad jag hittar på. Kanske ska rensa garderoben och slänga det som jag inte använder längre? Vi får se.

Nu är det bokat

Behöver verkligen tvätta nu. Har hur mycket kläder som helst i tvättkorgen och inte fullt lika många i garderoben.
Bad H att sätta tvätt tid idag så att han kunde köra nån maskin på eftermiddagen. Men han ringde på när jag var på jobbet och sa att det inte fanns något ledigt idag. Bad honom sätt en tid imorgon eftersom att vi verkligen måste tvätta, han sa då okej och sen la vi på.
När jag slutat  jobbet pratades vi vid igen på telefon frågade då om han satt någon tvätt tid tills imorgon, men det hade han glömt fick jag till svar. Okej fine, ingen fara jag går ner när jag kommer hem och kollar om det finns någon tid tills imorgon och i såfall så bokar jag.
När jag kommit hem och går ner till tvättstugan så fanns det självklart massa tider både idag och imorgon. Och jag vet att våra grannar inte brukar tabort den där mojängen på boknings grejen efter deras tvätt tid är slut så tror faktiskt att min kära sambo helt enkelt inte orkat gå ner när han var hemma och sen inte haft tid eftersom han skulle umgås med sin kusin idag. Inte för att det är världens grej, men måste ändå fråga för skoj skull när han kommer hem. Antagligen kommer han le och lägga huvudet på sne och säga att han kanske glömde att kolla idag med. Och vem kan mot stå hans leende? Inte jag i af.

Nya matvanor på väg

Då har man kommit hem efter en dag på jobbet. Stannade i sumpan vägen hem och gick in på hemköp för att handla hem lite nyttiga saker att äta så som broccoli, keso, kassler mm.
Känner mig så duktig nu när jag börjar få igång en riktigt nyttig kost.

Nyduschad

Jaha då var disken diskad och man nu även nyduschad. Fan va skönt. Kvällen nu kommer att vara lugn jobbar ju som sagt imorgon vilket innebär att det är läggdax om inte allt för många timmar.
Så ja kommer nog sitta och kolla på humorgalan och sen blir det väl någon film eller serie som vanligt.

Jävla soffpotatis

Nä nu jävlar, har verkligen suttit i soffan hela dagen i dag förutom när jag och H lagade pannkakor. Men de är förstås, jag är ju sjuk så lite dispans får man ju ändå. Men nu är det nog ändå dax att resa på sig. Hade tänkt diska nu innan H kommer hem. Och sen får vi se vad som händer mer.

Top Model

Är hur mätt som helst efter pannkakorna. Så nu ligger jag i soffan med H i mitt knä och kollar på Top Model på tv.n. Börjar faktiskt känna mig lite rastlös nu, vill ut och göra något, njuta av det fina vädret. Men det går ju inte när jag är sjuk, måste verkligen hålla mig inomhus hela dagen idag eftersom jag ska jobba imorgon. Vill ju inte vara sjuk då.

Ett skepp lastat med pannkakor

Efter kramkalaset blev H som jag trodde han skulle bli, mycket gladare. Nu håller vi på och lagar pannkakor till lunch. Jag gör smeten och H får steka.

Det får bli en risifrutti istället

H handlade lite frukost med sig hem efter sin promenad. När han kom hem och jag skulle plocka upp vad han köpt för att fixa frukost så såg jag att brödet var gammalt. Det gick ut idag. Ja vet att det säkert går att äta idag med, men vem fan vill chansa?, och speciellt nu när jag redan är sjuk. Har alltid sedan jag var liten inte kunnat äta eller dricka saker så går ut samma datum så dagens. Vet inte varför men mår illa av tanken att stoppa det i munnen.
H blev iaf lite sur och tyckte att jag var as töntig och sa åt mig att äta ändå, men jag vägrade. Så i ren protest så slängde han brödet. ( Tror nog att han egentligen tycker samma som jag bara det att han inte ville erkänna, annars hade han väl ätit av det själv? ).

Hur som helst så köpte han risifutti också så det får bli en sån till frukost.
Efter det så ska jag ha kramkalas med H, och försöka få han på bättre humör. 


God morgon!

Vaknade för cirka en timma sen men har inte rört mig från sängen ännu. H är ute på morgonpromenad nu, så jäkla duktig han är. Jag hade också velat föjla med, men det är nog ingen bra idé när man har pollen allergi och feber. Så jag stannde hemma. Ska ligga här i sängen tills H kommer hem för då ska vi äta frukost.


RSS 2.0