Jeansen som försvann

Idag har jag äntligen varit ledig. Har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt och komma bort från stressen på jobbet ett tag.
Dagen har mesta dels betsått utav shopping på stan.

Efter att ha varit i stan endast nån kvart hade jag redan hittat ett par jeans som jag verkligen gillade. Självklart så köpte jag dom med. Det  var ett par d.brand jeans som jag på rea så dom kostade bara 799kr vilket var super nice. Efter jag gått ut från butiken var jag på riktigt shopping humör eftersom jag hittat dessa jeans så fort och dessutom nedsatta. Men den lycka och det humöret vände ganska så snabbt redan ca 20 minuter efter var jeansen borta. Dom försvann när jag var inne på zara och kollade efter fler fynd att göra. Korkad och godtrogen som jag är la jag ifrån mig påsen och alla kläder jag samlat på mig i butiken som jag skulle prova för att hämta ett par skor två steg längre bort. Tog mig bara några sekunder för att hitta rätt storlek på skorna tog dom och skulle ta två steg tillbaka till mina kläder och skulle prova och min påse som jag lagt under. Tar upp kläderna från golvet för att gå med dom in till provrummet och precis när jag tar upp dom märker jag att min påse med mina nya jeans är borta. Någon hade tagit dom. ! Fy fan säger jag bara fattar inte hur man kan med + att dom vet ju inte ens vad som fanns i den där påsen det kunde ju fan ha varit vad som helst. Gick i vilket fall runt i hela affären och letade efter mina förbannade i jeans men utan lycka att hitta dom. Skorna och kläderna som jag hittade kännde jag inte för att köpa längre. Mitt shopping mode var borta. Lika borta som mina nya jeans var.
Gick ut från butiken och ringde som en galning till H som typ inte svarade förän efter 6 samtal och ett sms. Han var på väg till gymmet men kom och mötte upp mig i stan eftersom jag vart helt förstörd efter det som just inträffat. Mötte honom på drottninggatan. Under min promnad upp för drottninggatan lugnade jag ner mig lite grann och jag bestämde mig för att gå och köpa ett par likadana jeans till. Mötte upp H och vi gick in i butiken där jag köpt mina jeans tidigare och som tur var så hade dom ett par kvar i storlek 26 så jag köpa dom med en gång och la dom sedan direkt i H´s väska så att inte dom också skulle försvinna. Vi promenerade sedan ner för drottninggatan och gick in i zara igen för nu var jag ju på bättre humör igen så jag var bara tvungen att visa H skorna jag hittat där inne. Och självklart så gillade han dom med så det paret skor blev mina nya älsklingar. Dom var verkligen sjukt snygga.
Kände efter det att det var dax för lite mat så vi gick till Åhlens och åt risotto på deras restaurang på översta våningen.
Efter att vi ätit gick vi er på stan igen och innan vi åkte hem fick jag även handlat ett par solglasögon, en kjol och två masscaror.

Nu är jag hemma och trots att jag fick betala dubbelt pris för mina jeans så är jag jävligt nöjd med denna dagen. Den har varit så underbar. Och har verkligen känt sånna där sommarkärleks känslor. Det har varit en så dag då man är hur kär som helst. Helt underbart.


Lön och räkningar

25:e och lönen har landat på kontot.
Lika kul som det är att få lön lika tråkigt är det att behöva betala räkningar som jag nu precis har gjort.


Jobb, jobb, jobb

Fy fan vad mycket jobbande det har varit dom senaste veckorna och är fortfarande. Börjar verkligen känna att det tar nu. Är så fruktansvärt trööt och slut i kroppen. Känner att jag behöver få lite ledigt snart.
Hur som helst så har det ju inte hänt speciellt mycket det senaste förutom jobb så jag har ju inget att skriva här för tillfället  heller. Tänkte bara tala om att jag lever och att så fort det hänt något nämnbart i mitt liv så kommer det upp på bloggen med en gång.


 
Jag uttråkad framför datorn


Midsommarafton / Midsommardagen

Har verkligen varit värdelös på att updatera min blogg på senaste. Tror det var över en vecka sen jag skrev något senast. Men det beror på att det enda jag gjort dom senaste två veckorna är jobbat. Känns som att det är det enda som händer i mitt liv just nu jobb jobb jobb. Visst är det skönt sen när lönen kommer men måste erkänna att det har varit lite för mycket jobb nu det senaste. Men men pengar måste ju in så har ju inte så mycket val.

Igår var det ju midsommar och jag jobbade ju som vanligt. Men vi stängde klockan två så man hade ju ändå hela dagen fri. Skulle egentligen firat midsommar med H´s vänner på landet men planerna blev ändrade och vi bestämde oss för att fira midsommar på skansen med två av H´s arbetskamrater i stället. Det var riktigt mysigt, kanske inte dirket att man fick midsommar kännsla även fast som hade stång och allt. Men det var riktigt mysigt att bara vara där, äta våfflor och kolla på djuren.
Dom hade världens sötaste små björnungar där. Har nog inte sett något så sött på länge. Ville bara gå ner där och krama dom.
Tyvärr så glömde jag av att ta kort när jag var där trots att jag hade kameran med mig. Så jävla typiskt.



I dag har det inte hänt så mycket. Eftersom det är röd dag i dag så är vi lediga från jobbet.
Jag och H hara bara varit utanför dörren en snabbis i dag till max för att äta. På vägen dit började det regna men som tur var hade H tagit med paraplyet. När vi kom hem igen bestämde vi oss för att vara inne resten av dagen pga vädret. Så nu sitter vi här hemma och ska typ titta på film och mysa under täcket. Synd bara att det inte regnar nu för det finns verkligen inget mysigare än när man sitter hemma i myskläder, delar täcke med någon man tycker om, kolar på en bra film och hör hur regnet bara öser ner där ute.


Jag och H på väg till max  ( innan  regnet )


Parkerings böter

Har verkligen varit sjukt trött hela dagen idag.
Började dagen med att gå på möte på jobbet klockan 9-11. Vid ett kom H och hämtade mig. Under tiden höll jag på oc kopierade en massa papper som jag skulle skicka iväg.
Efter att han plockat upp mig från jobbet åkte vi till jakobsbergs centrum och åt lunch. Sen åkte vi hem för att jag var tvungen att fixa med papperna som jag kopierade tidigare och sedan gå till postlådan för att skicka iväg dom.
Har även hunnit med att stor handla idag på ica maxi. Det är verkligen kul att gå i så stora mat affärer för dom har verkligen allt  till skillnad från dom så som brukar ligga i närheten där man bor.
När vi kom tillbaka till bilen från affären hade vi fått 500 kr i böter för att billjetten hade gått ut för 30 minuter sen. Så jävla typiskt.

Vi åkte i af hem sen och packade upp alla mat varor för att sen åka till hägernäs strand och bada.
Men fy fan va kallt det var i vattnet. Gick bara i till magen. Och jag skojar inte när jag säger att det var så kallt att man nästan fick kramp i benen. H hoppade i af i så han badade hela sig dock var han bara i i ca 20 sekunder men jag trodde aldrig att han skulle dyka i.

Nu sitter jag i vilket fall här hemma och är hur trött som helst känns som att gäsparna har fölt mig hela dagen i dag.
Så nu blir det film i sängen och sen läggdax ska ju upp och jobba i morgon.

Borlänge

Har varit riktigt dålig på att uppdatera den senaste tiden men det beror på att jag varit i borlänge plus att min dator typ bara funkar när den vill.
Hur som helst så har jag haft det helt underbart i borlänge var ju där onsdag och torsdag.
Vi låg på jessicas altan och solade hela dagarna och badade i deras nybyggda pool. Fy fan vad skönt det var. På onsdags  kvällen så grillade vi och sedan gick vi ut. Det blev först S1 sen skrubben och till sist flamingo. Hade verkligen skit skoj. Är så underbart att få vara med Jesscia saknar henne jättemycket nu när vi inte ses så ofta längre.
Om jag skulle sammanfatta dom två dagarna i borlänge med ett par ord så skulle det vara. Skratt, alkohol, vänner, bad och sol. Det har verkligen kännts som en liten mini semester. Helt underbart.


Jonna i poolen ( fast hon badade aldrig fast det var 30 grader i vattnet )


Mina ben och poolen


Jag


Linda


Jag och min Jessica


Mot Jessica och Borlänge

Sitter här nu och äter min frukost. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. För att sedan bege mig mot Jessica och Borlänge..

Nu har den kommit

Återbäringen från skatten har idag blivit insatt på mitt konto. Fy fan vad skönt med lite extra pengar!


Hemma från jobbet

Nu är jag hemma från jobbet. Tog faktiskt en promenad med H hem från sundbyberg. Kommer att vara ledig i tre dagar nu. Kommer bli så jävla skönt.

Imorgon åker jag ju iväg upp till borlänge för att umgås med min bästa vän Jessica. Ska bli så himla kul. Jag åker klockan 08:55 med tåget i morgon så då är jag frame vid 11:00. Vi ska ligga och sola och bada i hennes pool hela dagen och sen ska vi grilla. Fy fan vad najs.

Nu ska jag i af alldeles strax äta. Min kära älskling håller på att laga mat till mig och det verkar som att den är klar när som helst.
Vissa har det bra. =)

Underbart väder = solning i hagaparken

Idag har jag precis som igår legat och solat i hagaparken i ett par timmar. Till skillnad från igår så brände jag mig idag. Är typ helt röd i hela ansiktet och det svider lite på armar och ben när man tar på dom. Men huvudsaken just nu är ju att jag fått färg i af. Har ju varit så jävla blek den senaste tiden så det är skönt att se ut som en människa igen.
Efter jag solat gick jag hem och tog en dusch. Precis när jag kom ut från duschen kom H hem. Han har haft plåtning idag, och tydligen så har den gått riktigt bra. Är så jävla skönt när det går bra för honom på jobbetför då är han alltid så glad när han kommer hem. I vilket fall så tog vi bilen och åkte till sumpan för att äta kina mat. Måste säga att det var inte direkt den godaste jag ätit. När det kommer till kebab och kina mat så slår fan göteborg stockholm med häst längder. Det är så jävla mycket godare i göteborg.
Nu är vi i af hemma igen och H sitter och går igenom bilderna från plåtningen och jag sitter framför min data och bloggar.



Försökte mig på att mobilblogga när jag var i hagaparken idag men det gick inte så bra vet inte varför det inte publicerades utan bara blev sparat i arkivet. Får öva mer på det någon annan gång. Men bilden från det tidigare inlägget med ramlösan var ett av dom som jag försökte lägga upp från mobilen idag men eftersom den bara sparades så fick jag publicera den när jag kom hem.

Ramlösa



Jordgubb / Lime. Den nya smaken från ramlösa! Så jävla god

RSS 2.0