PT-cirkeln har tagit död på mig igen

Nu är jag hemma igen efter ett hårt pass på gymmet. Jag lyckades komma med på PT-cirkeln och ångrade det när jag väl var där inne men nu efteråt känner jag verkligen hur skönt det var att jag orkade mig igenom det. Riktigt känner i hela kroppen att den har jobbat som fan. Orkar ju inte lyfta ett finger nu har så himla ont, så där skönt ont ni vet. Man riktigt känner att man tagit i och kämpat allt man kan. Det är ju när man känner så som det ger resultat.

Nu blir det lite mat och tv tittande sen raka vägen till sängen om jag nu lyckas somna vilket jag verkligen hoppas då jag ska jobba imorgon.


Shopping

Idag har jag haft en riktigt shopping dag för mig själv. Jag älskar att gå själv och shoppa, ingen annan att ta hänsyn till och jag går precis i dom affärerna jag själv vill. Blev dock lite mer än vad jag hade tänkt idag. Hitade först en klänning samt ett linne på zara som jag köpte. sen blev det lite bas linnen på h&m, efter det vart en kofta på urban outfitters sen en till kofta på karen millen och till sist ett linne/klänning + ett par svarta byxor på PUB.
Något som jag undrar över är varför jag alltid måste ha ett förhållande med en man för att inte lägga alla mina pengar på kläder. När jag är i ett förhållande så shoppar jag sunt och efter min ekonomi men så fort jag är singel så finns det liksom inget stopp. Så har det alltid varit och jag förtår verkligen inte varför. Är det för passionen och att jag själv faktiskt hellre lägger alla mina pengar på kläder/skor / smink och sedan lever på makaroner resten utav månaden för att jag då bara har mig själv att tänka på, eller är det för att ersätta något annat ? Jag tror att det är något emellan. Jag skulle absolut kunna leva på student mat för att kunna köpa det jag vill ha samtidigt ger det mig en enorm glädje genom dessa saker och det är väl lite det man vill åt också. Ja jag vet inte. Kanske kommer lägga upp lite utav det jag har köpt här senare men nu hinner jag inte för jag ska byta om nu sen jag jag hämta upp H för vi ska gå och träna. Det blir förhoppnings vis PT cirkel för mig om jag lyckas få en plats och styrka som vanligt för H.

Ett glas vin 14:30

Till låter mig själv att ta ett glas vin 14:30. Det är trots allt fredag och jag börjar inte jobba förän måndag!


 

Sjukt kul har jag haft...................

Hello bloggen och alla ni som läser. Har precis kommit hemfrån en sjukt kul kväll med girlsen. Vi började hemma hos Sara sen gick vi till 1900 efter det vart det amba och till sist white room har haft så jäkla kul att det finns inte en riktigt lyckad kväll ( natt ) måste jag  säga. Mer om detta ska jag skriva imorgon för just nu är jag lite för full för att skriva över huvud taget plus att jag måste gå och lägga mig för att jag ska upp om 2 timmar och 50 minuter. Ska nämligen jobba imorgon. Fy fan men men måste man så måste man. Tog med mig kameran Tilding så bilder kommer imorgon efter jag kommit hem från jobbet . Sara har också tagit lite kort så du kan säkert få några där ifrån också dock ser jag ut som skärp på hennes kamera men det bjuder jag på =) Hahaha

Nä men seriöst nu ska jag försöka sova bara det inte snurrar så där jobbigt när man lägger sig ner, gjorde ju det nyss därför som jag satte mig vid datorn och skrev detta inlägg för att det skulle sluta snurra och för att jag skulle kunna somna.

God natt alla söta varelser där ute.............................

RSS 2.0