Ingen träning idag

Jobbat idag också, kom hem för ca 1,5 timmar sen. hade tänkt att jag skulle träna idag efter jobbet men hade verkligen ingen ork när jag kom hem. Så nu är H iväg och tränar och jag sitter här hemma i soffan och det känns verkligen som att jag ska somna när som helst. Kanske om jag somnar tidigt idag att jag orkar gå upp ett par timmar tidigare imorgon och köra ett morgonpass på gymmet innan jobbet. Tror inte att det kommer bli så men det hade verkligen varit skönt.

Nighty nighty


Onsdag

Verkar som det fortfarande är något krångel mer bloggen ( vissa tider på dygnet i varje fall ) Försökte logga in igår kväll men det gick inte så bra. Men nu hinner jag egentligen inte blogga är super stressad och ska springa iväg till mitt jobb nu. Ville mest bara logga in och skriva för att testa. Lovar att skriva ikväll när jag kommer hem om jag lyckas logga in på blogg.se då..

Ledig dag idag

Idag är jag ledig, skulle egentligen varit på min praktikplats men så blev det inte idag, pga av tjejen som jag praktiserar hos skulle få besök av en kund idag. Tråkigt tråkigt men vad ska man göra detta gjorde i varje fall så att jag fick en ledig dag och de är ju skönt. Men har tänkt att sitta lite  och jobba hemifrån med de bilder jag fått. Har inte riktigt planerat något för dagen än mer än att jag ska träffa upp Sara vid 16:15 i odenplan för en fika.

Hemma från gymmet 00.35

Har nu precis kommit hem från gymmet, det blev 1,5 timmas träning idag och det känns verkligen skönt nu när det är gjort, för om jag ska vara riktigt ärlig så kände jag inte alls för att gå till gymmet idag men H drog med mig iaf och nu är jag glad över att jag gick. Ett minus nu är då att jag är sjukt pigg just nu inte ett dugg trött, tur för mig att jag är ledig imorgon....

Vad är det som är fel???

Nu är jag hemma från jobbet och ska alldeles strax i väg till gymmet och köra 1 timmes tränings pass. Ska försöka skriva mer när jag kommer hem från gymmet men det är verkligen något fel på denna sida, vet inte om det är blogg.se det är fel på eller om det är min dator men det går sjukt segt att komma in på bloggen och varje ny updatering av någon sida tar ca 2-3 minuter..... Får hoppas att det blir bättre snart.

Äntligen kommer jag........

Äntligen kommer jag in på den här förbannade bloggen, har försökt nu i två dagar. Dock hinner jag inte skriva så mycket just nu då jag är sjukt stressad och ska snart springa iväg till jobbet. Skriver mer ikväll om jag lyckas komma in då......

God morgon sverige!

God morgon! Sitter precis nu och äter frukost ska strax stressa in i badrummet för att göra mig i ordning  och sedan  bege mig till jobbet.

Som ni vet så är min dator på service igen , lämnade in den i onsdags och det kommer att ta ca 2-3 veckor innan jag får tillbaka den.  Så det kommer inte bli så mycket bilder det närmaste och men jag ska försöka att blogga något inlägg då och då iaf.

.............

Idag består min praktik utav hem arbete vilket är bra för jag har en del saker jag behöver göra idag.

För det första så ska jag för sista gången lämna in den här förbannade jävla datorn jag har, på service ( nästa dator blir självklart en mac ).

Efter det ska jag förbi Zara och hämta ett par byxor.

Sedan behövar jag även träna, sola och självklart jobba med bilderna jag fick med mig från min praktik.

Liten update

Kort liten updatering av vad som har hänt de senaste dagarna.

Torsdagen bestod utav praktik på dagen, träning på sats odenplan med Sara på eftermiddagen och en liten sväng ute på Nox på kvällen/ natten ( Självklart glömde jag att ta med kameran så det blev inga bilder från den kvällen )

Fredagen bestod endast utav jobb.

Lördagen betsod även den utav jobb. Efter jobbet tog jag och H bilen ( H körde ) för att uträtta ett ärende. Självklart får vi då punka på ena däcket och får stå ute och frysa i ca 1,5 timmar samtidigt som vi ( H försöker byta däck och jag hjälpte till lite i slutet) försöker byta däck på bilen. Detta lyckas halv bra vi får i 3 utav 4 skruvar och får köra i 50 km/h hela vägen hem.

Idag söndag har även den bestått utav jobb och gårdagens lilla olycka gjorde att jag var tvungen att ta mig fram och till baka till jobbet komunalt. Hatar verkligen att åka komunalt. Men men H ska försöka fixa ett nytt däck till bilen imorgon.

Eftersom jag inte har en bil som fungerar som den ska så resulterar det till att jag inte orkar gå och träna idag, istället blir det en promenad till solariet. Det blir alltså 40 minuters promenad samt att jag får bättra på min färg lite grann...... 



Valkyria

Har precis kommit hem från bion. Jag och H såg Valkyria, riktigt bra film måste jag säga, kan verkligen rekomendera den Trots att man vet hur allt ska sluta så var den ändå riktigt spännande.

Hur som helst så är jag sjukt trött och tror nog inte att det dröjer länge till innan jag somnar. Imorgon ska jag till praktiken igen och efter det lir det nog träning.

Nighty, nighty.................


..........

Sitter just nu i en lokal i hammarby sjöstad där jag har min pratik. (Skriver på H´s dator eftersom att jag måste ha en mac när jag jobbar så det blir inga bilder härifrån.) Kom hit vid tio i imorse och nu efter att ha suttit ett par timmar känner jag verkligen att magen skriker efter mat och att benen behöver sträcka lite på sig. Så nu ska jag alldeles strax gå i väg och äta lunch för att sedan återfå kraft samt koncentration så att jag kan återgå med vad jag just nu sitter med.

Uppehåll

Någonting som jag inte har skrivit om här i bloggen är att jag har tagit ett uppehåll med min rökning. Idag är det 16 dagar sen jag tog ett bloss på en cigg och just nu är jag så förbannat rök sugen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Varför jag kallar det uppehåll och inte att jag har slutat är för att jag vet att jag kommer att röka igen. Jag vet att när jag väl kommer gå ut så kommer jag att ta ett bloss kanske till och med en hel cigg och när sommaren kommer så finns det ju verkligen inget bättre än att sitta på en uteservering med solen som skiner, något kallt att dricka och en cigg....

Men just nu så ska jag i varje fall försöka hålla upp så länge jag kan.......


RSS 2.0