The ruins

Idag var det första dagen på jobbet efter semestern. Måste säga att det ar blandade känslor. Självklart var det skönt att komma tillbaka till arbetet så att man får in sina gamla rutiner men det hade ju inte heller skadat att få vara ledig ett par dagar till nu när man börjar må lite bättre och det fortfarande är så underbart väder ute.
Det bästa med jobbet idag var att jag hittade två stycken bio biljetter i kassarummet som gick ut den 2:a augusti så jag gick snällt till min butikschef och frågade vad vi skulle göra med dessa. Han sa då att jag kunde ta dom och gå på bio med min pojkvän. Och det var precis vad jag gjorde.
Direkt efter samtalet med min chef ringde jag upp H och bad honom boka biljetter till en film.
Det blev filmen "the ruins". Måste säga att det var en riktigt bra film. Hade inte så höga förväntningar om den när jag satte mig i bio salongen eftersom den bara hade fått 6,1 i betyg på imdb och i salongen var det bara jag och H plus två till som såg den. Men som sagt så gillade jag den filmen skarpt och jag rekomenderar den verkligen. Mitt betyg på filmen blir en stark 7:a


Dark Night

Igår kväll efter att jag och H varit hemma hos hans mamma och ätit god mat tog vi bilen till Heron City och gick på bio. Filmen vi såg var Dark Night. Ni vet den nya batman filmen.
Måste erkänna att jag bara har sett 1 batman film innan denna. Vet inte varför jag inte sett fler men jag antar att jag tror att dom inte ska vara så bra. Eftersom jag är mer för verklighetsbaserade filmer och batman är ju inte direkt verklig.
Men Dark Night var faktiskt riktigt bra. Heath Ledger som spelade Jokern i denna filmen spelade så fruktansvärkt bra. Så jävla synd när sånna skådespelare dör.


Dagens låt


Hägernäs Strand

Mår som sagt bättre idag så jag och H åkte ut till Hägernäs strand en stund för att bada och njuta lite av solen. Det blev en kort visit endast 1,5 timme men det räckte gott och väl. Hann med ett dopp och sen lite sol.
Nu sitter vi hemma igen och ska strax hem till H´s mamma och äta lite mat.



På väg till Hägernäs


Jag & Baby

God morgon

God morgon på er alla där ute.
Vaknade ganska tidigt imorse så jag har redan hunnit med att äta frukost och duscha.
Är fortfarande sjuk men känner att jag är på bättringsvägen. Får hoppas att jag är helt frisk imorgon då jag återgår till mitt arbete.
Känner bara inte för att sitta inne idag. Det är ju trorts allt sista dagen på min semester och solen skiner ju lika underbart som den gjort senaste veckan.
Så jag måste bege mig utåt, bara lite i alla fall.

Har fått världens finne i pannan också, den går verkligen inte att undgå.


Project Runway

Nu är det snart dax för mig att sova men först blir det något eller några avsnitt av Project Runway. Jag verligen älskar den serien. Så jävla bra!


Sjuk på semestern

Har ju bara semester tills på torsdag för det är då jag börjar jobba igen. Det tråkiga är som sagt att jag blivit sjuk sen jag kommit hem från göteborg. Har legat hemma i två dagar nu med feber, halsont, snuvig och huvudvärk. Hoppas verkligen att detta kommer att gå över tills imorgon så att jag får en fin dag som jag kan njuta av i stockholm innan jag återgår till mitt arbete.

Så jag har faktiskt inte haft så mycket för mig dom här två dagarna. Utan det har mest bestått utan vila och sömn.
Fast var faktiskt ganska så duktig igår då städade jag hemma, tvättatde kläder och tvättade och polerade bilen. Har lovat mig själv att hålla den maximalt ren hela tiden.

Har ju ju inte visat er hur bilen jag fick ser ut än. Så jag slänger upp en bild på den så får ni själva se.


Detta har hänt: del 2

På torsdag morgon tog jag med mig H ner till göteborg. Vi åkte tåg ner vilket var ganska skönt. Väl framme i göteborg begav vi oss till pappa först för där stod ju min alledeles egna bil och väntade på mig. Fick ju en Peugot 206 i fdelsedags present. Så det första vi gjorde var bara att lämna väskorna hos pappa och byta om till bad kläder för att sedan hoppa in i min nya bil och sen bar det av till havet.
Var ju i göteborg torsdag till söndag och det var havet ( Näset ) som gällde alla dagar utom söndagen då vi åkte hem tidigt. Helt underbart var det i alla fall 19 grader i vattnet förta dagen 20grader andra dagen och 21 grader tredje dagen.
Och det bästa av allt var ju att jag hade bil att åka fram och tillbaka med. =)

Första kvällen var vi som sagt med pappa och Gunilla. Det blev grillning och spel under kvällen.
Andra och tredje dagen var vi hos Jessica och Patrik.
På fredagen var vi på Liseberg och åkte som bara den.
Lördagen blev det utgång då träffade vi även Mathilda och Erica.
Vi började på takterassen på rubinen, sen in på dimond dogs en snabbis sen blev det nivå och sen avslutning ca 2 minuter på hard rock. Efter det var det dax för mig att åka hem.

Morgonen efter bestod av packning och frukost vi skulle ju bege oss ganska så tidigt eftersom vi skulle förbi mamma på vägen hem också för att se hennes nya lägenhet och äta  lite mat.

Har verkligen haft underbara dagar i göteborg och är så glad över att jag åkte ner dit och fick vara med mina gamla vänner och göra allt jag ville göra.
Vet att det blev väldigt kortfattat inlägg, skulle ju kunna skriva hur mycket som helst egentligen men det skulle bli för mycket för er att orka läsa eftersom det skulle ju bli fyra dagar i ett inlägg och tänkt då att vi gjort något nästan varje minut under dessa dagar.
Jag lägger in lite bilder så får ni se istället. Dock glömde jag kameran vissa dagar  men lite bilder har jag i alla fall.


Jessica och jag på väg till Liseberg

( Glömde dock använda kameran på Liseberg vilket jag är så arg över, så det finns inga roliga bilder därifrån  tyvärr )



Baby & Mee ( Näset )




Söta Erica och Mathilda ( Takterassen på rubinen )



Meee ( Nivå )


Baby ( Nivå )


Baby & Mee ( Nivå )



Fanny och Erica ( Nivå )


Meee & Baby ( Nivå )



Mee


På väg hem till stockholm dagen efter.

Detta har hänt

Som sagt så är jag tillbaka både till stockholm och bloggen. Det tråkigt just nu är bara det att jag har två dagar kvar på min semester och jag har blivit sjuk så nu när det är såhär underbart väder ute så måste jag sitta inne med feber, snuva , halsont och huvudvärk.
Men men..............

Jag börjar där jag slutade sist har ju hur mycke som helst att ta i kapp och berätta om men jag gör det hyffsat kortfattat så att ni orkar läsa. =)
Kanske delar upp det i olika inlägg om det blir fr mycket text i alla fall.

Jo sist jag skrev var ju den 22:de Juli, nästan en vecka sen från nu.  Just då så visste jag inte hur min närmaste framtid skulle se ut. Men allt löste sig dagen efter som tur var.

Hade i varje fall en kul kväll ute med mina arbetskollergor. Började med att jag mötte upp Magnus och Nicke på strandbryggan dom skulle nämligen käka där. Tänkte att jag kunde ta ett glas rosé medans dom åt så jag gick till baren för att beställa ett innan jag hinner fram till tjejen i baren ser jag e skylt ovanför att det är 22år för att köpa alkohol. Och jag orkar inte chansa. Så jag gick snällt tillbaka till bordet där Magnus och Nicke satt och frågade om inte någon av dom kunde köpa ut till mig. Fy fan vad lite jag kände mig då.
Nicke
gick i varje fall till baren och köpte min rosé. - Tack Nicke !
Under tiden som vi sitter på strand bryggan ringer John som också jobbar hos oss och säger att han är på väg.
 - Alltid kul med ett större sällskap.

Vi bestämmer oss att gå till Josefinas, på vägen får jag syn på min favorit glass precis där utanför och kan verkligen inte låta bli, det är ju min älsklings glass och hon som säljer glassen ger mig extra mycket.
När vi kommer till Josefinas är det helt fullt där kuddarna ligger på trapporna men pecis efter att vi beställt så gick ett gäng. Snacka om tur för oss.
Efter Josefinas bestämmer vi oss för att gå vidare, vi går mot soap bar, väl framme så ser vi att det är helt tomt och bestämmer oss för att dra till gamla stan istället. Där besöker vi två ställen och sen var det dags att gå hem. Och själv klart så går vi ju helt fel jag och Nicke fulla och inte het hemma i stockholm så hamnar vi på söder och går typ runt halva den där jävla delen av stan. Det blev ca 1,5 timmars promenad tills vi kom till stureplan då vi tog och delade på en taxi på väg hem.



Magnus och Nicke ( Strandbryggan )


Nicke och Magnus ( Josefinas )


Jag, Nicke och Magnus ( någonstan i Gamla stan )


Magnus och John ( Gamla stan )

I´m back

Nu är jag tillbaka, lite gladare men tyvärr mycket sjukare!

Ikväll blir det Josefinas

Orkar inte var kvar här inne i lägenheten längre så nu drar jag ut. Ska till Josefinas och möta upp lite arbetskolegor. Hoppas att det kommer lätta upp humöret lite för det är ju verkligen inte på topp nu, men det är väl inte så konstigt.




Over and done?

Var det såhär allt skulle sluta?

Nyrakad

Idag har jag varit ledig från jobbet, och äntligen verkligen äntligen har jag hittat och varit hos en frisör här i stockholm. Salongen ligger vid karlaplan och tjejen som fixade mitt hår heter Vanessa och är jätte duktig. Jag hade tid klockan elva vilket var perfekt när man bara har en dag ledigt för då kommer man upp i tid och då hinner man med en massa och får ut en hel del av sin lediga dag. Hur som helst så var jag där klockan elva då jag hade tid för slingor och klippning.
Efter jag var klar så hade  solen försvunnit och regnet hade kommit som jag var tvungen att åka hem och hämta en jacka eftersom jag bara hade en t-shirt på mig.
Var hemma i cirka en timma diskade lite och plockade här hemma. Sen åkte jag in till stan igen för att möta upp H och hans vänner, på vägen dit sprang jag in i H&M som alltid och hittade ett vanligt bas linne som jag köpte.
Möte upp H och dom andra på söder var inte där så länge utan vi åkte därifrån ganska så snabbt eftersom H´s vänner var tvungna att åka. Så vi fick skjuts in till stan där vi käkade i kungshallen. Efter det bar det av hemmåt igen.
Nu när jag sitter här och skriver vad jag gjort idag så känner jag verkligen att jag flängt fram och tillbaka i hela stan, men dagen har varit bra i alla fall.



Måste även berätta att jag också precis har rakat av H´s hår och måste säga att det blev riktigt snyggt. Det var väl inte bara jag som gjorde det H gjorde ganska mycket han med men det var min idé. H var lite osäker från början och trodde inte att det skulle bli snyggt. Men det ser faktiskt skit bra ut.

Min 21års dag

Hade verkligen en underbar 21 års dag igår. Det var dock bara jag och H som firade den tillsamans men det räckte gott och väl.
Dagen började med att jag fick 3 stycken paket från H innehållande 2 stycken Tiger klänningar och ett jätte fint halsband.
Vi hade redan planerat att vi skulle gå till Gröna lund eftersom jag inte varit där sen jag var 5år plus att jag fyllde ju år på en måndag och skulle jobba dagen efter, så då blev det ju perfekt för grönan.
Vi var inne i stan vid tolv kanske ett ochbetsämde oss för att gå från hötorget till Gröna Lund eftersom att jag ville ha en speciell glass på vägen. Det är en kul glass från GB med smaken choklad med champange tryffel tror jag att den heter oavsett så är den grymt god och ända stället jag vet att den finns på är ett litet glass stånd ganska nära Josefinas på djurgården.
När vi väl kom till Grönan var det självklart åkband som gällde och ca 7 timmar framåt var det bara mat och åka karuseller som gällde.
Vid halv åtta bestämde vi oss för att lämna Grönan och begav oss mot sergel biografen för att se den nya narnia filmen. Vi gick dit och köpte biljetter till nio bion, 40 minuter kvar tills filmen skulle börja och vi bestämde oss för att käka lite mat  innan i kungshallen. Det blev thai som vanligt.

När vi väl kom in och hade satt oss i bion kände jag verkligen hur trött jag vart efter att ha gå på grönan hela dagen. Så det tog inte er än 40 minuter tills jag somnade och sen vaknade jag upp ca 15 minuter innan filmen var slut.
Kan ju säga att det jag såg av filmen tycker jag inte var speciellt bra och H som såg hela tyckte inte heller att den var så bra inte alls lika bra som ettan.
Efter bion blev det en taxi hem och sen var dagen över och jag vart ett år äldre.


Jag och H på väg till Grönan


Jag äter pizza


Jag och H i kön


Jag


Jag med min nya klänning som jag fick i present



Jag var självklart tvungen att äta sockervadd med.

Idag är det min födelsedag

Har inte skrivit på ett väldans tag nu och min förklaring är som vanligt att jag jobbat hela tiden.
Men igår hade jag i af besök av min kära pappa och hans fru Gunilla ( min låtsas mamma sedan jag var 7år ). Var verkligen jätte kul att få träffa dom eftersom vi inte setts på flera månader.
Så vi möttes upp på sturehof igår där vi skulle ta middag klockan åtta. Var lite nervös hur det skulle gå eftersom H var med och det var första gången an skulle träffa min pappa. Men det gick över förväntan bra. Är så glad över att allt var så avslappnat och att dom gillade varandra.
Middagen blev där av riktigt trevlig.
Synd bara att min pappa och Gunilla inte kunde stanna längre för hade gärna spenderat en dag till med dom nu när jag faktiskt har en dag då jag är ledig från jobbet.
Men det dröjer ju inte mer än knappt två veckor tills jag får se dom igen för då ska jag ju ner till göteborg och hälsa på alla. Ååhhh guuuud vad jag längtar.


Jag och H på väg till sturehof för att möta upp pappa och Gunilla

Jag, Gunilla och pappa på Sturehof


Gunilla och pappa


Min lediga dag

Idag har jag varit ledig från jobbet vilket har varit väldigt skönt, med tanke på att jag inte är det så ofta nu för tiden.
Så vad har jag gjort på min lediga dag då?.
Jo jag har varit så duktig att jag gått till banken och pratat med en handläggare som idag hjälpte mig komma igång med mitt månads sparande. Har bestämt att jag ska spara 1500kr imånaden fördelat på fonder och sparkonto.
Fick riktigt bra hjälp när jag var där på mötet och var super nöjd när jag gick därifrån. Handläggaren som jag fick prata med hette Johanna och henne kommer jag defenitift ringa igen om jag har några frågor eller ska göra några fler bankärenden.
När jag var klar på banken åkte jag in till stan för att möta upp H och hans kusin. Gick till kungshallen och käkade lunch sen gick vi och tittade i affärer. Hittade dock inget som jag gillade så det blev ingen shopping och inga förslag till födelsedags present.
Var hemma från stan vid halv sex och hann väl vara hemma i ca 30 minuter innan H bestämde att vi skulle åka till ICA maxi och stor handla.

Sen jag kom hem från ICA har jag typ bara slappat i soffan och diskat lite. Det är ungefär så som min ledia dag har sett ut.
Imorgon är det tillbaka till sex dagars arbete i sträck, så nästa dag jag är ledig är det min födelsedag.



over and out


Kärlek

Jag vill aldrig vara utan dig
Du är det finaste på denna jord
Tillsammans klarar vi allt
Jag älskar dig !



Dagens låt


Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu


RSS 2.0