Wild Hogs

Hade tänkt lägga mig hyffsat tidigt idag. Nu ska jag in i badrummet för att borsta tänderna och ta av mig sminket. Sen ska jag krypa ner i sängen med  H och kolla på film innan vi somnar. Ikväll blir det Wild Hogs. Har redan sett den filmen en gång för cirka ett år sedan, men det är en skön och lätt film som får en att dra på smile banden emellanåt.

Med detta inlägg säger jag även god natt.

Sweet dreams

image109

Dagens låt



Hoffmaestro & Chraa - Desperado

Valborg = fjortisarnas dag !

Kommer ihåg när man var yngre och valborg var en dag då man skulle vara med alla sina kompisar i slottskogen eller i någon annan park. Och det ända som man var ute efter var att bli aspackad.
Idag är det ju verkligen tvärtom. Idag är valborg en dag då man väljer att stanna hemma. För det ända man ser om man går ut på stan är bara massa över spacklade, fulla fjortisar som skriker, och det klarar man ju sig gott utan.
Fattar egentligen inte varför just denna dag har blivit en sån dag. Tänk om det kunde bli tradition att göra något annat istället tex en dag som man är med sin familj, äter middag och bara umgås, ungefär som thanksgiving.

Ja för mig blir det iaf en lugn kväll framför tv:n med H

Hemma

Hemma från jobbet nu och mår verkligen inte bra i kroppen, har fortfarande feber och svullna mandlar. Skulle egentligen jobbat i morgon men har sjukanmält mig måste ta det lugnt imorgon, bara ligga i sängen kolla på serier och bli frisk.

Sömn på soffan och svullna mandlar

Både H och jag somnade i soffan igår. Vaknade halv tre och väckte H för att vi skulle gå till sängenoch lägga oss i stället, så att vi inte skulle vakna nu på morgonen med värk i hela kroppen.
Hur som helst så sov jag riktigt skönt i natt. Och som  vanligt så vaknade jag av att H´s telefon ringde. Men det är inte det värsta utan det värsta är att det verkar som jag är sjuk idag med, vaknde typ helt svättig och har fortfarande ont i alla muskler och mandlarna är fortfarande jätte svullna.Har precis tagit min pollen tablett och ska strax äta frukost hoppas att det går ner under dessa timmar för klockan 15:00 börjar jag ju jobba och man vill ju inte stå där sjuk.


Love it

Nu har jag precis kollat klart på [ Rec ]. Måste säga att jag tyckte att den var sådär. Inte riktigt min typ av skräckfilm. Men H tyckte att den var jättebra. Så den är ju helt klart värd att se.

Nu ska jag kolla på desperate houseviwes, som sagt så älskar jag verkligen den serien och aldrig har det varit något avsnitt som varit tråkigt.

Dagens låt



Pink Floyd Wish You Were Here

Mys framför tv:n

Ligger här i soffan nu med kudde och täcke. Vill verkligen bara ligga här resten av dagen. Ska snart kolla på resten av filmen Rec och efter det blir det nog bara mys framför tv:n.

Nynäshamn

Hej hej.
Skulle ju kolla på filmen Rec igår ikväll men självklart så somnade jag efter halva. Sov riktigt gott i natt måste jag säga men vaknade av en lätt irreterad pojkvän som hade drömt mardömmar. Stackarn. Hur som helst  så har dagen varit lugnt och skön idag. Var och käkade lunch vid 14 sen tog H och jag bilen till Nynäshamn och la oss vid havet och solade lite grann. Riktigt najs, förutom att jag kännde av min pollen rejält idag. Halsen och madlarna har typ svullnat upp skit mycket så det är lite jobbigt att andas och det gör riktigt ont att svälja. Har även känt mig lite febrig i kroppen och har frusit en heldel.  Hoppas detta går över tills imorgon för då ska jag ju jobba.

image108

Jag och H i nynäshamn


[ Rec ]

Ikväll blir det mys med film. Ska kolla på [ Rec ]. Skulle egentligen kollat på den igår men somnade 2 minuter efter att den börjat. Så nu ska vi göra ett nytt försök. Hoppas bara att jag orkar hålla mig vaken under hela filmen, för vill verkligen se den. Älskar ju skräckfilmer.

image107

Resegaranti

Nu är jag hemma igen. Var ju på restaurangen Grill som ligger på drottninggatan och käkade. Var riktigt gott måste jag säga. Jag åt lamm och H åt oxrygg.
Skulle ju ta bussen hem men den kom aldrig så vi tog en taxi hem. Och det bästa av allt var är taxin var gratis eftersom resegarantin på sl gällde.

Dagens låt



Gillar den här låten, den e skön

Grill

Pallade verkligen inte att laga mat idag och framför allt inte diska efteråt så jag skickade ett sms till H att vi kunde käka ute istället och så blir det. Bord på Grill bokat klockan 21.15. Så nu är det snart dags för mig att hoppa in i duschen, eller a snart och snart är det väl kanske inte räcker ju om jag gör mig i ordning en timma innan. Så jag kan ligga här i soffan osminkad i två timmar till. För det tar nog inte mer än 20 minuter dit.

Den nakna sanningen

Jag tror fan inte att jag rört mig från soffan mer än fem gånger och när jag rört mig härifrån har jag endast varit borta fem minuter.

Så här ser jag ut idag, sliten och osminkad.

image105

Seg och rastlös

Jaha och vad har jag gjort sen jag klev upp ur sängen imorse? Svar: Inte ett skit. Jag har typ bara suttit vid datorn och segat mig. Vill verkligen hitta på något men jag orkar inte för jag e för seg. Men har verkligen skit tråkigt hemma. Det är det som är det värsta när man är seg och rastlös får då orkar man ju inte ta tag i något och man har skit tråkigt.

Ska laga mat med H ikväll. Just för stunden så känner jag inte alls för det. jag kan ju inte ens laga mat och jag e så jävla seg att jag inte orkar lyfta ett finger. Hungrig är jag inte heller för den delen.
Fan vad negativ jag låter, skäms på mig. Men det e bara en sån dag idag då man inte orkar nånting förutom det nödvändigaste.

God morgon!

Vaknade hyffsat tidigt imorse. Och känner mig faktiskt fortfarande lite sliten från i lördags, men ska strax hoppa in i duschen för at sedan röra mig ut från lägenheten.  Har bara inte bestämt vad jag ska göra än.


Rent och fint

Så då var det dummsugit på golvet hemma. Pallade egentligen inte att göra det, satt länge och tittade på golvet och dammsugaren. Men så hörde jag grannarna dammsuga och då tänkte jag pallar dom så pallar jag. Så nu är det rent på golvet. Ska moppa senare också men tar en lite pause först.

Massage är jävligt efterlängtat nu

Jag vill ha massage nuuuu. Har så jävla ont i mina ben och det värker verkligen i alla muskler i hela kroppen. Men det är väl straffet man får ta för att man var ute igår.
Hade tänkt gå ut och lägga mig i hagaparken för att sola och vila lite men det blåste så jävla kallt så det blev inget med de. Står ju ändå på smhi att det ska vara 16 grader ute men det kände jag absolut inte.
Känner verkligen för att gå och träna men min vän Jessica säger att man inte ska träna dagen efter man varit ute för att kroppen måste vila och reparera sig och det gör den ju inte om man tränar. Om detta är sant eller ej vet jag inte men bättre att ta det säkra före det osäkra, vill ju ha en kropp som mår bra eftersom jag ska ju bära med mig den hela livet.

Dagens låt



Idag blir denna låt från Kate Ryan för när jag hör den tänker jag alltid på sommaren.
Och den är ju faktiskt inte alls långt bort nu.

Jag skrek

Jag skrek
men du hörde aldrig riktigt vad jag sa
jag såg in i dina ögon
men du såg nog aldrig riktigt vem jag var
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli

Vi slet
vi slet men inte alls åt samma håll
och jag skrek
jag hörde hur jag skrek
att du har spelat ut din roll
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli

Ja, jag skrek
men du hörde aldrig riktigt vad jag sa
jag såg in i dina ögon
men du såg nog aldrig riktigt vem jag var
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli

Och vi slet
vi slet men inte alls åt samma håll
och jag skrek
jag hörde hur jag skrek
att du har spelat ut din roll
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid vara sån här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli
jag sa kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli

En helkväll på stan

Har precis kommit hem efter en riktigt kul kväll / natt ute på stan. Var ute med mina arbetskamrater. Fan vad dom är roliga asså. Är verkligen glad att jag kommit in i sånt skönt gäng på jobbet. Hur som helst så började vi på något ställe vid centralen. Fy fan vad dåligt. Kände mig ju typ hur gammal som helst där. Men var bara där en kort stund sen blev det Sturecompagniet och efter det Labbet. Riktigt lyckad kväll om jag så får säga. Efter det så gick jag och Nicke till kebaben på på kunsgatan och käkade och nu är jag hemma,
Är verkligen så jävla glad över att jag är ledig imorgon. Tycker synd om dom som ska jobba.

Slänger upp lite blider från kvällen.


Jag innan utgång
image97

image98

Ute på stället i centralen, Stures, Labbet och Kebaben

               


080426

Bloggen krånglade som vanligt i morse. Skrev ett inlägg men det verkar inte ha blivit publicerat. Så jag lägger in det igen.

080426

Har försökt komma in på bloggen utan resultat flera gånger så när jag skriver detta inlägg är jag riktigt stressad eftersom jag snart måste springa till mitt tåg.
Hinner egentligen inte skriva något så jag får fixa detta efter jag komit hem istället.

Puss puss

Kärlek

Älskling, ville bara säga att jag sover på din sida i natt.


Sussa sött

Nu är tänderna borstade och det är dax för mig att gå till sängs. Och för en gång skull är jag faktiskt trött. Vilket jag inte brukar vara när jag ska sova, jag vet att det där lät konstigt. Men jag har ibland svårt att somna på kvällarna måste typ alltid ha en film på för att jag ska kunna somna, men tror faktiskt att jag klarar mig utan det idag.
Klockan 06:30 ringer klockan imorgon bitti och då är det dax för mig att gå upp och göra mig iordning för att gå till jobbet.
Så det är bäst att jag somnar kanska så snart om jag vill vara utvilad imorgon när jag vaknar.

Sweet dreams

Dax för en ny telefon kanske

Nu fick jag äntligen tag på honom. Tydligen så hade det inte gått att komma fram till min telefon när man ringt till den utan telefonsvararen hade gått på med en gång.
Fattar inte varför det blir så för jag har haft på telefonen hela dagen och haft bra mottagning hela tiden. Kanske är så att det är dags för mig att byta ut min gamla mobil till en nyare.
Hur som helst så blev jag i af jätte glad över att få höra hans röst och att allt hade gått bra. Så nu kan jag sova lugnt.

Inget samtal?

På tal om love så undrar jag faktiskt hur det har gått för H han bilade ju ner till malmö idag och lovade att ringa när han kommit fram, och jag har inte hört ett ljud på flera timmar. Vet att han brukar glömma sånt men är nog bäst att jag ringer eller smsar honom för säkerhetens skull. Vill ju kunna sova gott i natt.

Love love love

Love love love. Denna t-shirt  från Juicy Couture säger verkligen precis samma sak som jag känner.
Och visst är den söt?!

image96

Den lilla svart väskan

Kär vid första ögonkastet. Ja det är precis vad jag blev när jag såg denna väska från Marc Jacobs.

image95
( Vet att det är en liten bild och att man inte riktigt ser hur den ser ut men klicka på länken nedan  för att se den bättre.)
http://www.net-a-porter.com/product/31153

Stringjeansen

Dessa jeans har tydligen redan blivit en succé i brasilien och förväntas bli lika stor i storbritanien där dom lanseras i sommar.

Själv skulle jag aldrig ta på mig ett par av dessa jeans.

image93

image94

Lång varm dusch

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har tänkt att jag ska ta mig en ganska lång och varm dusch, raka bena och lägga inpackning i håret. Och efter det blir det ansiktsmask på. Och sen ska jag måla naglarna med mitt nya naglack. Måste ju passa på med såna grejer när man är ensam hemma.

Dagens låt



Amy Winehouse -You Know I'm No Good

Lugn hemma kväll

Sa ju att jag skulle gå och träna idag men det blir nog inget av det efter att ha gått i stan ett par timmar plus att ha legat ute i solen på förmiddagen så är jag riktigt snuvig och tung i huvudet pga min pollen allergi. Så det får bli träning en annan dag. Har ju faktiskt rört på mig ganska mycket idag ändå. Så ikväll blir det bara lugnt så snart läsa min ELLE tidning som jag köpte med mig på vägen hem från stan.

Idag har jag fyndat

Fy fan vad mycket folk det var i stan idag, men det är ju kanske inte så konstigt med tanke på det fina vädret och att folk fått sin lön idag. Hade riktigt tur idag för när jag kom in i stan så såg jag att cubus hade 30% rabatt på alla kläder och 15% rabatt på all kosmetika och detta gällde bara idag. Brukar typ aldrig handla där men självklart låter det lockande med 30% på alla kläder så jag gick in och kikade och som jag trodde så var det inte så mycket av alla kläder som var något att ha. Men köpte i af en myströja som man kan ha hemma, ett svart linne och ett par svarta minishorts ( baby jag vet att du kommer läsa detta nu när du är i malmö och nej man ser inte rumpan någonting, skulle aldrig ta på mig något sådant och det vet du ). Köpte även lite smink där, det blev en masscara och en foundation, och sen köpte jag ett rött naglack och tre par örhängen. Allt detta under 800 kr.

Var på H&M också och köpte ett par nya träningsbyxor, provade dom aldrig i affären så vet ej om dom passar än men skulle dom inte göra det så är det ju bara till att läma tillbaka dom.

Hade tänkt att lägga upp bilder på det jag har köpt men blev inte så snyggt när jag försökte fota kläderna så jag sket i det kanske lägger upp bilder om några dagar när min älskling har kommit hem eftersom det är han som kommer få ta bilderna istället.

I kväll blir det träning

Funderar på om jag ska dra in till stan nu och kolla lite i affärer innan dom stänger. Hade ju tänkt att jag skule träna ikväll och i såfall kan jag ju ta med mig gymkläderna till stan och sen träna på vägen hem. Det blir ju perfekt.

Hagaparken igen

Var bara tvungen att gå och lägga mig i parken igen efter att H hade gått. Fan vad skönt det var . Gick först till hemköp och köpte lite drick och tidningar sen gick jag raka vägen till parken la ut filten och la mig ner solade och läste tidningar. Tror inte att jag fick så mycket färg nu eftersom solen inte är lika stark på eftermiddagen men det spelar ingen roll för det var sååå jävla skönt att bara ligga där och ta det lugnt.

Löning

Äntligen har lönen kommit synd bara att man var tvungen att betala räkningar för hälften.

En solig morgon i hagaparken

Vaknade vid tio i morse och käkade frukost nästa med en gång. Det blev två mackor med keso och tomat. Efter det gick jag och H till hagaparken och la oss och solade lite. Verkligen super nice väder ute idag och det känns nu att sommaren inte är mer än ett stenkast i från oss.

Är i vilket hemma nu och har precis ätit upp våran lunch. H ska strax åka iväg. Han ska till malmö och köpenhamn. Så jag kommer vara ensam hemma hela helgen.

image90


image91

image92

Sallad och protein drink med blåbärs smak

Nu har jag och H kommt hem. Gick ju till hans jobb där han höll på med bilderna från plåtningen i lördags. Det är helt sjukt vad snygga dom har blivit. Som sagt så är jag riktigt stolt över att ha en såå grymt duktig pojkvän. Önskar verkligen att jag kunde få lite av hans kreativitet, känsla och fantasi. Hur som helst efter att han var klar för dagen så åkte vi in till odenplan och käkade på soul food. Där har dom riktigt god och nyttig mat. Det blev varsin sallad och protein drink med blåbärs smak.

Ut i det fina vädret

Nä nu är det dags för mig att lämna hemmet, har ju faktiskt suttit inne hela dagen vilket man inte borde när man är ledig och det är så här fint väder ute.
Men nu ska jag i af iväg och träffa H som just nu sitter och jobbar.

Grå klänning

Hade tänkt lägga upp bilder på vad jag har på mig idag men eftersom jag är ensam hemma idag så blev inte bilderna så bra. Fattar inte hur endel lyckas få med hela sig när man ser att dom tagit bilden själva. Men men lägger upp dom i af så ni får se hur värdelös jag är på att fota.

Har i af en grå klänning på mig från H&M .( Kommer antagligen att byta senare )




image84

                                              

Dagens 080424

Dagens smink och hår ser idag ut såhär.

image81


                                                       



Dagens låt



Flo Rida feat. T-pain med låten Low

Färdig med disken

Nu är jag äntligen klar med disken fy fan vad skönt.

image80

Disk berget

Nä nu är det verkligen hög tid att diska.

image79


Ja jag vet det ser ut som det inte diskats på flera dagar men så är det faktiskt inte tror att det var högst två dagar sen det diskades men jag och H använder så jävla mycket tallrikar och glas. Fattar inte varför det blir såhär för vi lagar ju typ aldrig mat hemma.


Älskar att prata i telefon

Har precis haft ett långt samtal med min bästa vän Jessica. Älskar verkligen våra samtal för med henne kan jag verkligen prata om allt med. Inte för att vi kommer fram til så mycket angående våra problem men det är alltid skönt att prata av sig.

Tack för att du finns Jessica.

Vill bli brunett nu

Funderar verkligen starkt på att gå till frisören nu i veckan som kommer och färga mitt hår riktigt mörkt och sen klippa det till axlarna. Trivs absolut inte i det ljusa som jag har nu.

Min nya hårfärg

Här är en bild på min nya hårfärg. Vet att det inte det inte är bästa bilden för att visa färgen men eftersom jag inte är så nöjd så har jag valt att inte visa mer.

image78

Nya skor

image76


image77


Dom här skorna köpte jag på hm igår.


Extra pengar in på kontot

Fick ett glädjande besked igår. Får nämligen 3000 kr extra på mitt konto den 25:e. Plus att jag får lön från jobbet också. Dom tre tusen är från mitt gamla jobb, och jag tror inte ens att jag ska ha dom för det som stod på lönespecen stämde ju inte . Men jag tänker ju inte direkt ringa till dom och säga att något måsta ha blivit fel. Utan jag kommer i tysthet tacka och ta emot.

Bloggtoppen

Går inte att komma in på bloggtoppen. Någon som vet varför eller om det bara är min data och mitt internet som krånglar?

Ingen sovmorgon

Har precis vaknat för ca 15 - 20 minuter sen och sitter nu i soffan med datorn i knät. Var ju inte direkt den här tiden jag hade velat gå upp i och med att jag är ledig i dag. Men när min kära älskling vaknar tidigt som han typ nästan alltid gör så måste han typ alltid ta upp datorn och kolla sina mail , aftonbladet och dyl. Jag vaknar alltid av det och har svårt för att somna om igen. Och det gör en mest irriterad när man sover så dära skönt. Men hur som helst så sitter jag här i soffan  nu och funderar på om jag ska äta lite frukost, kurrar lite grann i magen.


Lägg dax

Har precis borstat tänderna och ska snart gå och lägga mig i sängen med H och kolla på film, vilken har vi inte bestämt än. Efter filmen så ska vi sova. Eller a jag kommer med all säkerhet somna under filmens gång, för det gör jag alltid.

Sweet dreams


Översvämning

Hade tänkt att jag skulle ta en lång varm dusch eftersom jag var heltslut och lite frusen i kroppen efter att ha gått i stan hela dagen. Men så blev det inte mitt när jag håller på och rakar benen och har silver shampo i hela huvudet så ser jag hur vattnet inte åker ner i avloppet utan det börjar stiga uppåt ca 1 - 2 cm. uppnar ena dörren till duschen och ser att det typ är översväming i hela badrummet. Ropar på H som får komma in. Tror ju att det har fastnat hår i avloppet och att det är därför vattnet inte rinner ner men nej så var det inte. H försöker ta bort hår i avloppet som inte finns medans jag står där med mitt shampo i håret och fryser som bara den. Men det konstiga är att vi inte hittade något i avloppet. Så imorgon ska vi köpa sånt där medel som man kan hälla i och hoppas på att det blir bättre. Hur som helst så blev det ingen lång varm dusch utan jag fick snällt skölj av mig snabbt fr att inte dränka ner hela badrummet.


Dagens låt



The man who sold the world - Nirvana

Heldag på stan

Har varit i stan typ hela dan idag med H. Har faktiskt trots min pollen allerdi varit en riktigt skön dag. Älskar att göra saker med H även om det inte är värsta grejerna men att bara hitta på något lixom istället för att bara vara hemma. Så idag har vi gått runt i hela jävla stan i 6 timmar.

Köpte två par sommar skor på hm ( lägger upp bild på dom senare ) och sen köpte jag silver shampo till mitt hår eftersom min färgning inte blev den bästa.

Nu är vi i af hemma och jag är jätte trött i kroppen. Ska strax hoppa in i min varma dusch sen blir det myskläder på och film.

080423

Vaknade ganska så tidigt i morse. Klockan var väl 9 så jag har hunnit att äta frukost men längre än så har jag faktiskt inte kommit.
Var hur jävla täppt och snorig som helst när jag vaknade så mina planer om att vara ute mesta delen av dagen är nog inte att tänka på.
Det är så jävla typiskt att det ska vara såhär när det är så fint väder ute, varför kunde inte pollen komma på vintern istället.?


Desperate Housewives

Ligger i sängen med datorn nu och ska strax kolla på Desperate Housewives. Efter det så hade jag tänkt att sova. För imorgon så ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt på min lediga dag.

Sov gott

Pollen allergi

Är hemma från jobbet nu. Har varit så jävla snorig idag pga min pollen allergi. Funderar på att gå och ta en spruta mot det detta året har inte gjort det förut utan har bara tagit tabletter mot det men nu verkar det inte som om dom hälper så bra. Och orka vara snorig och ha rinnande ögon hela sommaren. Nej tack.!
Imorgon är jag ledig och det ska bli sååå skönt med sov morgon.

Dagens låt



Älskar denna låten. Har lyssnat på den hela dagen

God morgon!

God morgon, sitter här framför datorn och äter min frukost nu. Och idag är det faktiskt inte mackor utan lätt yoggi och müsli.
ka strax hoppa in i badrummet för att göra mig i ordning, sen ska jag iväg till jobbet.

God Natt!

Nä nu är det dags för mig att sova så jag orkar upp imorgon när jag ska jobba, är ju inte direkt pigg när klockan ringer på morgonen.

Sov gott

Dagens låt



Riktigt bra låt om man bort ser från videon

Kycklingkorv efter jobbet

Nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet. Och som vanligt är jag as hungrig är jag kommer hem, så H håller på att steker kycklingkorv till mig som jag strax ska äta.

Låt mig va

Är så jävla trött på allt och alla

Livet är en bergochdalbana

Mår verkligen riktigt konstigt idag och känner mig helt off. Känner verkligen bara för att vara för mig själv ikväll.
Vet inte vad det beror på. Men man har ju såna dagar ibland, grejen är bara den att jag har känt så oftare än vad man brukar. Men det är säkert bara en fas som strax går över. Kan ju vara så att allt inte är på plats än och att det är därför man känner så.
Men men livet är ju en riktig bergochdalbana.

Låååång dag

Vilken jävla lång och kall dag det har varit idag. Fast väldigt rolig och intresant. Var med på H´s plåtning idag, han hade en jättebra modell och dom bilderna jag har sett var jätte snygga. Är riktigt stolt över min pojkvän och han är verkligen riktigt bra på det han gör.

Sweet dreams

Nu är det dags för mig att sova. Fattar inte hur jag ska palla att gå upp så tidigt i morgon men har ju inget val så det är bara att pallra sig upp när klockan ringer.

Sweet dreams

image75

Är såååå jävla glad

Är sååååå jävla glad! Äntligen försvinner den där jävla skabbiga affären willys vid oss och det blir en hemköp istället. Åh jag älskar hemköp, visst dom är lite dyrare men mycket fräschare och har bättre utbud.

Mår illa

Smälde i mig en hel pizza för 4 timmar sen och är fortfarnde så mätt att jag vill spy. Mår  verkligen dåligt. Men men det går säkert över som allt annat här i världen.
Jag och H har städat hela lägenheten så nu är den skinande ren.

Ljusare än vad jag hade tänkt

Nu är färgningen klar och blev hyfsat nöjd med tanke på att jag gjort det själv. Blev kanske något ljusare än vad jag tänkt mig. Men annars tyckte jag att det blev helt okej.
Lägger upp bild senare

Färgar håret

Håller just nu på att färga håret. Kommer vara samma som jag har nu fast med något ljusare slingor i. Hoppas bara att resultatet blir bra.

Lyckan varade bara 24 timmar

Fy fan är inte på bra morgon humör idag. Hade tänkt att jag skulle sova idag men nej då för självklart så har H bestämt att nån snubbe ska ringa hit klockan nio på morgonen.
Jag somnade typ vid halv fyra i natt också så har ju inte fått sova så många timmar direkt. Och imorgon ska jag upp typ vid sex på morgonen för att det kommer massa folk hit vid 8- 8:30 och ska göra ett jobb med H. När ska jagfå sova ut?
Jag som äntligen hade fått min älskling att stänga av ljudet på mobil telefonen. Vad hände?
Lyckan varade bara 24 timmar.

Hög tid att sova

Nu är det hög tid för mig att sova, inte för att jag jobbar imorgon men för att jag inte ska sova bort för mycket av dagen vill ju ändå hinna med lite saker när man är ledig.
Eftersom jag inte är trött så blir till till att kolla på sagan om ringen tils jag somnar.

Sov gott och dröm sött

kycklingkorv med fullkorns korvbröd

Är hemma nu efter en lång dag på jobbet. Var så jävla hungrig när jag var på väg hem att H fick laga kycklingkorv med fullkorns korvbröd till mig som jag kunde äta med en gång när jag kom hem. 
Är ledig imorgon och har verkligen planerat att sova ut.


Dagens låt

TwistedSister med låten I wanna rock

God morgon!

God morgon på er. Sitter här och äter min frukost är jävligt stressad då jag varken har tagt på mig kläder, ätit upp min frukost eller har sminkat mig. För jag måste nämligen gå hemifrån om 20 minuter för att hinna med mitt tåg.

Sweet dreams

Nä nu det dax för mig att gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon när jag ska jobba.

God natt och sov gott

image74


James Dean

image73
Finns det någon som är mer cool än denna snubben?!
Skulle inte tro det.

Sex and the city

Hade ju tänkt att måla naglarna idag men efter jag kommit hem och satt mig vid datan så dog jag helt. Blev verkligen hur trööt som helst och nu orkar jag typ inte göra nånting.
Ska strax gå till badrummet och göra rent ansiktet för om 20 minuter ska jag kolla på SATC på 3:an.
Älskar verkligen den serien och kan se flera avsnitt om och om igen, tröttnar aldrig. För hur fan kan man trötna på SATC det går ju bara inte.
Efter det så blir det läggdax för mig.

Fler läsare till din blogg

Om du vill ha fler läsare till din blogg gå då in på denna länk och registera dig på mer-trafik. Medlemskapet är gratis. http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=petraaa

Mer pengar

Fick ett glädjande sms från mitt jobb idag där det stod att jag skulle få mitt schema. Har tidigare bara jobbat extra vi behov så har aldrig haft något schema utan dom har bara ringt in.
Men nu börjar det och kommer äntligen att få jobba regelbundet och det är = mer pengar.

Måla naglarna

Var tänkt att jag skulle gått ut ikväll men har valt att skippa det eftersom jag inte känner mig helt frisk och även för att jag faktiskt måste upp klockan åtta imorgon bitti för att jag ska jobba.
Så ikväll är det inte så mycket som händer utan det blir ganska så lugnt.
Hade tänkt att jag skull måla mina tånaglar men vet inte var jag har lagt mina naglack, får se om jag hittar dom.


Stinsen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i stinsen och kollat lite i affärer. Hade hört att domskulle ha lite bättre affärer där än alla andra köpcentrum med det stämmer inte. Dom hade fan samma skit som alla andra. Så jag hittade ingenting att köpa idag heller. Eller jo köpte naglacks remover men det kan man ju inte riktigt räkna.
Träffade i af Leon där det var ju kul, hade inte sett henne sen jag jobbade på mitt gamla jobb.




image69


            Jag och H på väg hem från stinsen       

                          


Dagens låt

Aretha Franklin med låten A natural woman

Vaknade sent idag

Vaknade rätt så sent idag eftersom jag somnade vid tre igår natt. Så har inte hunnit göra så mycket än. Men ska strax göra mig i ordning  för jag och H ska åka till stinsen och kolla i lite affärer.

Äntligen slipper jag bli väckt av ett sms

Förstår inte varför jag inte har blivit trött än klockan är ju över två på natten och jag har varit vaken sen halv nio imorse. Men funderar faktiskt på att gå och lägga mig nu ändå kan ju kolla på en film för då brukar jag ju somna. Måste även skriva det att har äntligen fått H att stänga av sitt ljud på mobilen under natten. Tack älskling du är underbar.

Sweet dreams


Fast klistrad

Har suttit i flera timmar nu och kollat runt på olika bloggar som ger design tips för att lära mig hur man ändrar vissa saker. Är ju som sagt helt jävla kass när det kommer till det här med data. Tror fan mina ögon kommer gå i kors snart, men är inte trött bara ögonen som är trötta på att titta på skärmen.
Har jag lärt mig något av det jag läst då? Ja det har jag, lite grann i af.
Funderar på om jag ska gå och lägga mig men det kommer nog inte hända förän om nån timma för just nu sitter jag som fast klistrad vid datan. Hahaha

Miami / Bahamas

Är så jävla avundsjuk på Mathilda och Erica som ska åka till miami om tre dagar. När dom är där nere så ska dom även åka till bahamas och key west. Fan jag vill också åka. Ska bli skit kul att se alla bilderna när dom kommer hem.

Ändrar utseende

Håller på att ändra utseende på min blogg nu. Vann ju tävlingen  om en ny header på  http://eemotion.blogg.se.

Håller på att ändra lite till så snart kommer den vara precis som jag vill. Bla så ska profilbilden bort och texten längst upp där det står petra ska också bort. 


Massa lek i vattnet

Idag var jag och H på erikdalsbadet och badade. Fy fan vad kul vi hade. Har inte haft så kul på länge. Vi åkte rushkana och lekte massa i vattnet. H skulle lära mig att dyka vilket jag än gång har kunnat men det var typ när jag var 7 år. I vilket fall så gick det inte så bra tror nog att alla som såg mig flinade lite grann, H skrattade som fan. Måste sett riktigt dum och rolig ut, men det bjuder jag på. =)
Efter att vi badat gick vi till ringen och käkade thai mat. Sen kom några av H´s vänner dit för att prata igenom ett jobb dom ska göra på lördag.

Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt resten av dagen.

Facebook

Funderar seriöst på att ta bort mig från facebook. Är ju typ aldrig inne och när jag väl är det så är det ju ändå inget kul. Var ju mest roligt i början när man såg gamla klasskompisar och vänner man inte sätt på länge. Men nu är man ju vän med alla dom man ska vara vän med.
Har aldrig försått mig på dom som försöker adda mig som vän som jag aldrig ens har träffat. Nä har verkligen tröttnat på facebook nu. Vill jag mina vänner något så ringer eller smsar jag.

Bada

Sitter och väntar på att badrummet ska bli ledigt så att jag kan fixa mig lite. Sen ska vi åka och bada. Ska bli så kul, har typ inte gjort det sen jag var skit liten och typ gick i mellan stadiet. Men nu har det blivit dax igen, ska bara leta fram bikinin och sen ska jag bada som aldrig förr.

Dagens låt

Helene Sjöholm med låten Du måste finnas

Vår jacka från Donna Karan

Vill ha denna jackan från Donna Karan. Synd att den är så jävla dyr bara. Får lägga den på min önskelista. =)

image67

www.net-a-porter.com/product/32172

Hatar att bli väckt

Har precis vaknat nu och är väl inte på det bästa humöret, hatar att bli väckt på morgonen när jag är ledig. Jag brukar alltid stänga av mitt ljud på natten men det gör inte H så självklart så får han typ 2 eller sms 08:30 på morgonen som jag vaknar av. Och efter det så har jag inte kunnat somna om. Så nu är jag redan uppe och har reda ätit min frukost. Strax dax att hoppa in i duschen för att göra mig i ordning.

Desperate Housewives

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen med H och kolla på desperate housewives.
Älskar verkligen den serien.

image66

Dagens låt

Hoffmaestro med låten Desperado

Lite bättre

Har precis ätit upp mina mackor nu och är faktiskt redan på lite bättre humör, men bara lite. Men det går ju åt rätt håll i af. Ska bara dricka upp mitt kaffe också.

I rosa skor

image65Sergio Rossi


Visst är dom söta.

http://www.intermixonline.com/

Kaffe och mackor

Nä nu blir det en kopp kaffe och lite mackor. Kanske det hjälper mot mitt dåliga humör.
Får väl hoppas det i af =).

image64

Jag sommaren 2007

Rensat bland allt smink

Skulle träffat Isabelle, Fanny , Leon och Mikaela idag var att käka lite mat och dricka lite vin. Men pallade fan inte det. Har mått så jävla konstigt idag. Har känt mig irriterad som fan och har mått illa. Så det blev att jag stannade hemma istället.
Rensade bland allt mitt smink gjorde rent allt och slängde en hel del. Var så skönt när det var gjort och har så mycket mer plats nu där jag har mitt smink.

Äta, tvätta , städa

Har precis kommit hem nu från att ha käkat lunch. Måste bara säga att jag älskar savar och har ätit massor av det idag. Håller på att tvätta också vilket som sagt verkligen behövdes. Hade tänkt att jag skulle städa lite här hemma under dagen.

Äntligen sol ute

God morgon!
Säger bara äntligen, äntligen är det lite sol ute.

Ska gå ner till en av närbutikerna här och handla lite, sen ska det tvättas. Har typ inga rena strumpor eller underkläder så det är verkligen hög tid att tvätta nu.

Natti natti

Är verkligen as trött nu, så trött att jag nästan inte ens orkar gå in till sängen. Eller är nog rättare sagt riktigt seg och lite trött. Fryser som fan göra jag också. Så får väl försöka ta mig till sängen i af så jag kan krypa ner under täcket för at sedan lyssna på ljudbok så att jag somnar sådär skönt.

Natti natti, sweet dreams


Skulle ju kolla på film

Skulle ju kolla på film med H men har inte kommit loss från datan än. Det är fan dåligt av mig, men är verkligen helt jävla beroende av att blogga.
Men nu ska jag lämna datan för ett tag och umgås lite med min kära pojkvän.

Andy Warhol

image59    Hur grym är inte denna snubben.


image62

Marc Jacobs

Vill även ha denna snygga klänningen från  Marc Jacobs

image56

Dagens låt

Estelle feat. Kanye West - American Boy

En röd väska

image55
Vill ha denna väska från Jimmy Choo

Finns att beställa från www.net-a-porter.com

Dålig karaktär

Hade ju lovat mig själv att jag skulle träna idag men blir fan inget av det är så arg på mig själv att jag inte bara tar tag i saker jag säger att jag ska göra har verkligen så dålig karaktär när det kommer till vissa saker.
Men imorgon är det ju ny vecka och då ska jag i af träna 5 av 7 dagar det är mitt mål.

I stället för träning i dag så blir det mys med H. Film och popcorn. Det var faktiskt H´s idé, älskar när han kommer med sånna bra förslag.

Vem som helst borde inte få skaffa barn

Har tänkt på en sak och det är att man borde inte få skaffa barn hur som helst en del passar verkligen inte som föräldrar. Tycker att det borde vara så att man måste genom gå ett test eller liknande att för att få skaffa barn.
Härom dan när jag var i stan såg jag en mamma med hennes lilla son på typ 6 år. Sonen tappade sin påse utan att märka det och dom går mot ett dubbel övergångställe när dom gått över det första börjar folk ropa efter dom att dom tappat påsen mamman blir då jätte arg på sin son och står och skriker på honom att han ska gå och hämta den man ser verkligen på honom att han blir ledsen och inte vill gå och hämta den när mamman står och skriker så. När han inte går och hämtar den så knuffar hon ut sin son på övergångstället och fortsätter skrika på honom och så håller hon på knuffar, drar och skriker på sin son tills en okänd person går och hämtar påsen och sen går till övergångstället och ger den till mamman.
Säger bara en sak fy fan. Hade det inte varit enklare om den där jävla morsan bara hade gått dit med en gång och hämtat den där jävla påsen.
Sånna som hon borde inte få skaffa barn, tycke verkligen synd om hennes son kan inte vara lätt för honom att ha ett psykbryt till morsa

Jag vill ha sol och värme

Är så trött på detta vädret nu det är kallt och regnit, längtar så mycket efter solen. Pratade med pappa och Jessica i telefon i dag och det hade tydligen varit jätte skönt väder i göteborg i dag mellan 10-15 grader och sol fast det hade kännts som om det hade varit ännu varmare Jessica sa att man till och med kunde gå utan jacka idag. Är så avundsjuk eftersom vi bara har skit väder här i stockholm.

Ingen mat

Ska försöka skriva om det jag hade skrivit förut som raderades.

Har kommit hem nu och som vanligt i mitt och H´s roliga förhållande så sitter vi i varsin ände av rummet med varsin dator som sällskap.

Käkade ingen lunch på jobbet idag så var sjukt hungrig när jag var på väg hem så jag ringde till H och bad honom gå ner till affären för att köpa mat så att jag kunde äta med en gång när jag kom hem.
Självklart så finns det ingen jävla mat i den där jävla Willys affären bredvid mig, det är typ tomt över allt så det blev ingen mat för min del fick äta mackor istället när jag kom hem men det funkade ju det med.
Hoppas verkligen att dom kommer stänga igen den där butiken och öppnar en ICA, Coop eller hemköp istället.

Har precis pratat med min pappa nu också vilket var jätte trevligt. Alltid lika kul att få höra hans röst och hur han mår. Tycker ju faktiskt om min pappa jätte mycket. Och det bästa är att det bara är min pappa.

Världens inlägg

Skrev prcis väldens jävla inlägg och när jag skulle spara och publicera så hänger sig hela jävla skiten och mitt inlägg raderas.

Trött

Fattar inte varför jag alltid måste vara så förbaskat trött varje morgon. Jag orkar verkligen inte gå upp.  Och det spelar faktiskt ingen roll om jag skulle lägga mig tidigare, för jag skulle fortfarande vara lika trött på morgonen.

Nu sittar jag i af och äter frukost. Ska strax springa i väg till jobbet. Och ikväll har jag lovat mig själv att det blir träning.

Puss och hej

Världens energi

Varför får jag världens energi när jag ska sova för. Jag borde verkligen redan ligga och sova med tanke på att jag ska upp så tidigt imorgon eftersom jag ska jobba, men nej då på natten måste jag ju få världens energi. Måste nog lyssna på den där ljudboken inatt med så jag somnar. Borde egentligen sätta på den redan nu.

Så ska jag in i badrummet för att sminka av mig och sen blir det ljudbok.

God natt.


Träning för hela slanten

Har verkligen varit dålig på att gå til gymmet dom senaste dagarna tror nog inte att jag varit där på 3 dagar nu och känner verkligen att jag bara vill dit. Min dåliga bortförklaring är att jag inte har haft tid. Men om jag ska vara helt ärlig så har jag faktiskt haft en hel del tid bara inte tagit mig an den.
Imorgon ska jag jobba igen och efter det så ska det fan bli träning för hela slanten.
Och med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon så borde jag verkligen göra mig redo för att gå till sängs.


Betyg 7 av skala 1-10

Har precis kommit hem nu. Var ju på nio bion och såg filmen 21. Jag tyckte faktiskt att den var rätt bra. Om jag skulle ge den ett betyg från skala 1- 10 så skulle den få en 7:a och det är den helt klart värd. Brukar inte gilla att gå på bio så mycket, brukar ofta tycka att det är ganska tråkigt men denna här gången tyckte jag verkligen att det var riktigt mysig och avslappnande.

21

Är helt seg men måste in i badrummet nu för att göra mig i ordning lite. För ikväll blir det bio med H. Ska se filmen 21, har hört att den ska vara bra. Hoppas bara att panodilen tar bort huvudvärken så att jag slipper den när vi sitter inne i bio salongen.

image54


Huvudvärk

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Var jätte mycket folk idag så det var riktigt kul att jobba idag, men skönt att få komma hem också.
Har haft världens huvudvärk idag så har precis slängt i mig två panodil. Hoppas att dom hjälper.

Ville inte gå upp

Sitter och äter min frukost nu något försenad i schemat eftersom jag låg och snoozade i en halv timma. Men den här natten och morgonen var allt så där perfekt att man verkligen inte ville gå upp. Rumstemperaturen var perfekt, drömde jätte sköna drömmar, somnade om lika skönt och snabbt varje gång klockan ringde, och jag låg så jävla skönt.
Men nu sitter jag här i köket i af och äter min frukost samtidigt som jag bloggar. Ganska stressad då jag inte har hunnit klä på mig och sminka mig. Måste ju gå hemmifrån om 20 minuter.


Bjuder på denna bild

Nu är sminket av, har inte borstat tänderna än för jag tänkte äta lite kvällsmat, typ fil och müsli eller en macka. Sen ska gaddarna borstas. Lutar åt att det blir ljudbok snart eftersom jag inte verkar bli tröttare.Ska ju upp om 7 timmar så måste ju faktiskt somna ganska snart om jag ska palla up imorgon och vill ju inte heller se ut som ett ras med ringar under ögonen behöver därför all skönhetssömn jag kan få.
Och med detta inlägget säger jag god natt och sov så gott.

Bjuder även på denna bild. ( även denna en flum bild från tidigare idag )


image53

Pigg som en lärka

Borde verkligen göra rent ansiketet nu och göra mig redo för att gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Men är inte det minsta trött. Fick massa energi efter att jag åt.
Funderar på om jag kanske ska lyssna på den där ljudboken, somnar ju alltid när jag lyssnar på den.

Mitt 100:de inlägg

Ja som sagt så blev det ju lite shopping idag i af.
Lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på det jag handlat. Här är dom.
Allt är från HM utom strumporna som är från lindex.


image46

             

Skor

Dom här skorna vill jag ha.

image43Chloe

image44Giuseppe Zanotti


Hittade dessa på http://www.intermixonline.com


Tre köpcentrum på en dag

Så nu har man ätit klart och är mätt och belåten. Det blev ingen direkt fancy mat kycklingkorv med fullkornskorvbröd men gott som satan va det i af.

Har gått i olika köpcentrum hela dan idag. Var först i Järfälla och kollade på outlet, H hittade ett par skit snygga skor som han köpte från whyred. Men själv så hittade jag inget där.
Efter att vi varit där åkte vi till heron city, där vi käkade thai mat till lunch, gick och tittade i lite affärer även där men ingen av oss hittade något där heller.
Från heron city åkte vi till vällingbys nya köpcentrum, måste säga att det var skit snyggt där inne. Hittade faktiskt lite grejer där på HM tänkte lägga upp bilder på vad jag har köpt senare idag.

Nu är vi af hemma och jag är verkligen helt slut i kroppen nu efter att ha gått så mycket som vi gjort idag.

Ska upp och jobba imorgon så för mig blir det faktiskt till att sova om inte allt för många timmar.


Slänger upp lite flum bilder jag tog i bilen på väg mellan dom olika köpcentrumen

image40


                                                                               





Hungrig

Har precis kommit hem nu och är hungrig som fan. Ska strax skriva om hur dagen har varit, kommer även lägga upp lite bilder. Men måste bara äta först.

Inte okej

Nu är man iordning gjord, duschad och sminkad.Ska åka iväg nu, eller aa om en stund H har sagt åt mig hela morgonen att han vill åka tidigt och att jag ska göra mig iordning och nunär jag är klar så är han inte det så nu måste jag vänta på honom medans han läser en tidning och sen ska han äta. Det är inte okej.

Ja ja tar med mig kameran ut idag så kanske kommer lägga upp lite bilder från dagen senare när jag kommit hem.

Mardröm

Blev ingen film igår utan fastnade framför tv:n istället. Somnade i soffan och vaknade av att H väckte mig för att jag drömde en mardröm. Finns verklgen inget bättre än en kram från den man tycker om efter att man vaknat från en mardröm.

Idag ska vi i af åka till outlet, det ska bli kul. Har bara varit där en gång förut och då hann jag bara kolla i två affärer.
Så får se om det är något att hänga i granen.

Utan rubrik

Vet inte vad det har varit med mig idag men har verkligen känt mig helt värdelös och hemsk som människa.
Ibland har man ju sina dagar då man inte alltid är på topp. Förstår inte varför jag känner så, det bara kommer ibland, annars har det ju absolut inte varit något fel på dagen, har ju haft jätte mysigt med min älskling på stan idag.
Men men självföroendet och självkänslan kommer säkert vara på topp imorgon.

Äntligen är H färdig i badrummet. Nu blir det mackor och film.

I väntans tider

Så nu var man ren i ansiktet igen. Allt smink är borta och nu kan man gnugga sig i ögonen hur mycket som helst utan att behöva tänka på att man blir svart runt hela ögonen.
Så nu sitter jag här och väntar på H som håller på att göra sig iordning. Och när jag ändå väntar så kan jag ju passa på att blogga=).

Dax för film

Nu är det dax för mig att sminka och vara lite social mot min kära pojkvän som sitter i soffan. Gör ju typ inget annat än och bloggar när jag är hemma. Men nu ska jag sluta blogga, för nu ska vi kolla på film.

Saknad

Saknar verkligen mina underbara vänner från Göteborg. Fick i af ett glädjande samtal från min älskade vän Jessica idag. Hon hade drömt att jag skulle flytta tillbaka till göteborg, men det ska jag ju inte göra, trivs ju faktiskt i stockholm nu och gör det mer och mer för varje dag som går. Sen sa hon att hon och hennes bror skulle komma hit och hälsa på en helg om några veckor. Blev så jävla glad när hon sa det. Ser verkligen fram emot den helgen.
Lovar att vi ska ha så jävla kul när du och brollan kommer hit.

Tävlingen

Jag vann tävlingen på http://eemotion.blogg.se  där priset var en ny header. Så snart kommer min blogg få ett annat utseende.

Varför?

Varför är det problem med att logga in på blogg.se. Är såhär flera gånger i veckan. Blir så jävla irriterad.

Inget shoppande

Är hemma från stan nu. Och jag shoppade faktiskt ingenting, vilket var jättebra eftersom jag inte har så mycket pengar just nu. Om jag ska vara ärlig så hittade jag faktiskt inte något plagg alls som jag tyckte var nåt speciellt. Brukar ju annars vara så att när man inte har pengar så hittar man hur mycket saker som helst man vill ha och när man har pengar så hittar man typ ingenting.

Ikväll blir det film som vanligt, ska fortsätta kolla på sagan om ringen den andra filmen.


På väg till stan

Ska inte till stan nu med H. Har så mycket saker jag behöver köpa men tyvärr inga pengar. Men blir säkert något litet i af.
Tänkte att jag skulle satsa på att försöka ta mig till gymmet senare oxå, men får se hur det blir med det.

Slänger in en bild på mig som togs för 10 minuter sen.

image39


Sen frukost blev lunch

Lyckades faktiskt kolla på hela filmen igår utan att somna. Var fortfarande inte ens det minsta trött efter att filmen var slut. Så jag och H bestämde oss för att lyssna på ljudboken och högst 2 mintuer efter att den var igång så somnade jag  i soffan. Vaknade ganska sent, klockan var väl kvart i elva. Hade skit ont i ryggen. Det är så jävla skönt att somna i soffan, jag älskar det, men det är verkligen inte skönt att vakna där och känna att man har ont i hela kroppen.

Var i af sjukt hungrig när jag vaknade så vi gick och handlade lite frukost i affären bredvid. På vägen hem kom vi på att klockan var ganska mycket det var typ halv tolv, bestämde oss för att hoppa över frukosten och käka lunch med en gång i stället.
Gick till restaurangen som ligger här precis där vi bor, och eftersom det är torsdag idag så hade dom sina goda pannkakor idag. Dom är verkligen sjukt goda.


Vi delar på en påse popcorn

Var jätte hungrig när jag kom hem, och tvyärr fanns det ingen mat hemma så jag delade en påse popcorn med H.
Imorgon ska vi i af storhandla så att vi har massa mat hemma.

Nu har jag tagit bort allt smink och gjort rent ansiktet. Klockan är kvart över ett på natten och jag är inte ens det minsta lilla trött än. Det får bli att fortsätta kolla på den där filmen candy som H fick med när han köpte tidningen Plaza. Sen ska jag sova. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag säkert att somna mitt i filmen.

God natt och sov gott.

Vilken jävla resa

Träffade ju Isabelle idag och hade aldrig varit hemma hos henne så ringde henne innan för att för att veta vilken station jag skulle gå av på. Jag sökte resvägen på sl.se och sen gick jag hemifrån för att åka hem till henne. Jag vet efter att ha tittat på sl.se att restiden är 12minuter. När jag sitter på tåget och det har gått 12 minuter har jag  fortfarande inte stannat vid stationen än efter ca 20 mintuer har stationen som jag skulle gå av vid fortfarande inte kommit. Jag ställer mig upp och går mot dörrarna på tåget för at kolla vilka stationer tåget stannar vid, då finns inte ens min jävla station med. Jag går av vid nästa station och förstår att det var stationen som hette något liknande efter 12 minuters resa som jag skulle gå av vid. Så jag går till andra sidan för att at tåget tillbaka, då är det tåget försenat så jag måste typ vänta i 15 minuter.
Sen kom jag i af hem till Isabelle. Hade skit trevligt hemma hos henne vi satt och snacka och drack lite te.
När jag skulle åka hem gick jag till tåget igen, tror ni inte att jag ställer mig på fel jävla sida då eller ser mitt tåg komma på andra sidan. Så jävla typiskt. Och tågen går ju bara var 30:de minut den tiden. Så det fick bli taxi hem. Snacka om att jag var på dåligt humör efter dena resa. Men nu är jag äntligen hemma.

Home sweet home


Diskat

Orkade inte städa som jag sa att jag skulle göra men plockade i af iordning lite grann och diskade. Så när min älskling kommer hem så är det i af lite mer städat än när han gick.


image38


Behöver hjälp med Rss

Någon som vet hur man hittar sin bloggs rss??

Ensam hemma

Sitter här ensam hemma nu, känner mig inte 100% frisk så det blir ingen träning idag.
H stack iväg till stan för att träffa några polare så nu sitter jag här hemma i myskläder och har hela lägenheten för mig själv. Skönt? Ja det är det. Men börjar snart att bli tråkigt.

Ska hem till Isbelle senare idag, det ska bli kul har inte träffat henne sen jag slutatde mitt förra jobb.

Funderar på om jag orkar städa lite här hemma , vet ju att det skulle vara uppskattat av min kära pojkvän.

Lägger upp fyra ego bilder på mig som jag tog idag när jag var uttråkad. =)

Jag i mina myskläder

image31



                             

Dagens låt

Led Zepplin med låten Dyer Maker


Jag bara älskar den låten

Ingen rubrik

Blev ingen frukost utan gick direkt och käkade lunch istället. Är hur mätt som helst  så det får bli en liten powernap nu. När jag har vaknat så ska jag sticka iväg till gymmet och träna. Hade tänkt köra två pass idag eftersom det inte blev någon morgonpromenad i morse.

Faaaaan

Måste ner till affären och handla för det fanns ingen frukost hemma.


Nyvaken

Vaknade precis och min första tanke var att jag skulle ut på morgonpromenad innan frukost. När jag tittar ut genom fönstret så ser jag att det fortfarande snöar. Kan inte bara våren komma nu då jag vill ha sol och värme.
Ja i af så blir det ingen promenad nu. Istället blir det frukost och sen får jag gå till gymmet.

Hemma

Nu har jag precis kommit hem efter mitt träningspass på gymmet. Var så skönt att träna nu på kvällen.Känner verkligen att jag börjar få tillbaka suget och lusten till att träna.
Nu blir det till att dricka en protein drink sen ska jag hoppa in i duschen.

H köpte tidningen Plaza idag efter vi hade varit i sumpan och solat. Med tidningen följde en film som heter candy 
det ska vara en drama film med bla Heath Ledger som spelar heroinmissbrukare, han förälskar sig i konstnären Candy och tillsammans ger dom sig ut på ostadig mark, sammanbundna av deras kärlek och glupska sexuella aptit.
Filmen verkar ju inte vara den bästa men duger säkert att titta så att man blir trött, är ju så uppe i varv nu när jag tränat så sent och kommer ju bli ännu piggare när jag har duschat.

15 min kvar

15 minuter kvar sen bär det av till gymmet för sten hård träning. 1h 30m ska jag köra idag, när jag kommer hem ska jag dricka en protein drink för att sedan hoppa in i duschen.

Längtan

Fattar inte hur lång tid det ska ta för våren att komma. Nu har det ju börjat snöa igen. Är så jävla trött på det här nu. Längtar efter sol och längtar till våren.
Hoppas att det här är sista snön nu och att våren väntar precis runt hörnet.

Black and white

image30

www.forever21.com

Varför trådlösa bluetooth headset?

Asså jag fattar inte det här med trådlösa bluetooth headset. Varför har man det? Kan ju förstå att det kan vara skönt att slippa sladden som hänger över bröstet men resten fattar jag inte. Dom är ju stora och folk går runt med dom på örat det ser ut att vara jävligt oskönt.

På tal om trådlösa bluetooth headset så såg jag ett par för ett par dagar sen. En kvinna och en man i ca 35- 40 års åldern med varsin sådan fast hängda i öronen. Dom verkade jätte stolta och  verkade tro sig vara finare för att dom hade såna, dom såg sådär töntiga ut som när nån någon 40 åring beter sig som en 20 åring. Kunde inte låte bli att små le när dom gick förbi. För det finns verkligen inget fulare och töntigare än trådlös bluetooth headset.

Uppskjutet

Ändrade planer, vart så mätt och seg efter maten att jag inte pallar att gå och träna nu. Så det blir uppskjutet tills kvällen. Men det kan säkert oxå vara rätt bra att gå en promenad innan frukost och sen ett träningspass innan man går till sömns. Har ju faktiskt ca 7 kg kvar att gå ner till min drömvikt 55kg,och det ska jag klara innan sommaren.

Kär och galen

Måste bara skriva av mig lite känslor.
Jag är jätte kär i min pojkvän och älskar honom jätte mycket men vissa dagar så känner man ju av det där lite mer. Idag är en sån dag. Är så kär idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

image28

ingen bra idé

Kom precis på att det inte är så bra att gå och lägga sig och vila ett tag för då kommer jag bara bli seg sen och då kommer jag aldrig orka träna.
Så nu blir det lunch sen iväg till gymmet.

Färdig

Nu har jag precis kollat klart på filmen, den var som sagt inte lika bra som jag trodde att det skulle vara, men den var absolut inte dålig.
Hade ju tänkt att jag skulle gå och träna nu efter att jag hade ätit frukost och kollat klart på filmen, men blev så sjukt trött nu, tror jag måste vila lite först.

Som vanligt

Kollade ju på film igår ikväll. En skräckfilm som heter grindhouse. Filmen var faktiskt bra, inte lika bra som jag trodde men hade nog lite för höga förväntningar då den hade fått 8,1 i betyg på imdb. Men men, som vanligt så somnade jag innan filmen var slut. Så nu blir det lite film på morgonen, måste ju se slutet. Sen ska jag och pojkvännen ( H ) gå till gymmet för att träna. Ska bli sååå sköönt vill, ska verkligen hålla det här med träningen nu eller jag måste göra det för det är ju inte alls långt kvar till sommaren nu.

45 minuter promenad i kylan

Vaknade kvart i tio imorse, tog direkt på mig kläderna, tog med mig pojkvännen och gick ut på morgonpromenad. Eller ja det var faktiskt hans idé. Det blev en lagom lång promenad i kylan. Kom hem 45 minuter senare och sjukt hungrig. Lagade lite frukost. Det blev mackor som vanligt, och nu sitter jag här och försöker tina upp lite. Mina fingrar och händer är as kalla och stela kan typ inte röra dom så det är skit jobbigt att skriva detta inlägg.


Skräckfilm

Nu är det dax för mig att tabort sminket, sen ska jag kura mig ner i soffan med min pojkvän och kolla på skräckfilm.

Äntligen hemma

Har äntligen kommit hem nu. Var rätt lugnt på jobbet idag, vilket var skönt för då kunde vi stänga i tid och jag hann med den tidiga bussen. Bussarna går nämligen bara en gång i halvtimmen där jag jobbar. Åkte till gymmet sen och tränade mig svettig i 45min ( ja jag vet det var ett ganska kort pass ). Är så jävla glad att jag packade med mig gymkläderna till jobbet så att jag kunde åka direkt ,ör annars hade jag nog inte pallat att träna idag.

I morgon blir det oxå träning. Det blir morgonpromenad efter det blir det frukost och sen i väg till gymmet för att träna där en timma. Kommer vara såååå skönt imorgon när det är gjort, hoppas bara att det blir fint väder imorgon så att man slipper lida under morgonpromenaden. =)

Beroende

Jag är beroende! Kan inte sluta blogga. Tycker att det är sååå kul. Det första jag tänker på när jag vaknar på morgonen är att jag måste ta datan logga in på blogg.se och skriva ett inlägg.


Nu ska jag i af hoppa in i duschen för att sedan gå och käka lunch innan det bär av till jobbet.


Desperate Housewives

Äntligen! Nu är det inte långt kvar tills dom börjar sända igen! Det ska tydligen börja den 15 april.
Vilket betyder att det bara är 8 dagar kvar.

image27

Måndag

Så var det en ny vecka, och nya saker att göra och ta tag i.Idag har jag i af bestämt att ta tag i mitt tränande. Börjar ju jobba klockan 15.00 och innan det hade jag mest tänkt att bara ta det lugnt ,kanske plocka lite här hemma, men annars bara ta det lugnt. Tänkte att jag skulle träna sent på kvällen den här gången, efter jobbet. Slutar ju jobbet ca 20:30 (kort dag) och då kommer jag vara på gymmet ca 21:45 det blir ju perfekt.

Ska ta med mig gymkläderna till jobbet så att jag inte har några undanflykter.


God Natt!

image26




Nu är det dax

Nu ska jag in i badrummet för att sminka av mig och borsta tänderna. Det är dax för film, nu ska jag fan kolla på hela filmen, inte somna.

Twiggy

image21


                                                     


Sex and the city

Orkar inte vänta längre, vill se denna film NU NU NU! 
Hoppas att dom gör fler filmer efteråt, men det lär dom väl inte göra.

image20


http://www.youtube.com/watch?v=y6U8o9Ed0VI

Spel och film

Ännu en lugn hemma kväll ikväll. Nintendo wii, och film är det som gäller. Hade tänkt försöka kolla klart på sagan om dom två tornen eller vad den nu hette ni vet den  andra sagan om ringen filmen, jag somnade ju efter 20-30min in på den igår. Men först blir det tv-spel som gäller. Resident evil 4, grymt spel.
Kan ju faktiskt vara vaken sent idag utan att behöva få ångest eftersom jag har sovmorgon i morgon, börjar inte förän kl 15.00 så jävla najs.


Ett kul test

Enligt www.vuxenpoang.se är min ålder 31,3. Tur att det inte har med utseendet att göra. =)
Gå in och testa du med och se vad du får för resultat.

Mätt och belåten

Har kommit hem från jobbet nu. Har varit sådär trött idag med. Fattar verkligen inte varför, jag har ju inte varit ute och festat och jag har ju lagt mig i tid. Jaja tröttheten går säkert över snart.
Lagade tacos efter jag kommit hem, fan va gott det va. Så nu är jag mätt och belåten, synd bara att det blir så jävla mycket disk efteråt.

Skynda

Nu måste jag springa i väg till jobbet, lovar att blogga när jag kommer hem.

Faaaan

Sa ju i ett inlägg att jag skulle träna 5 dagar i veckan. Det har verkligen inte gått bra med det. Har varit så jävla lat när det kommer till att ta mig till gymmet och träna. Blir så arg på mig själv att jag inte har bättre karaktär har typ bara varit på gymmet 1 gång i veckan, fast har i och för sig tagit några promenader i det fina vädret( räknas dom som träning ? =) )
Men det har verkligen blivit tråkigt för jag måste ha musik när jag tränar och just nu finns det ingen bra musik, eller jag tycker inte det i af. Så det är bara pass jag kan gå på. Så då har det blivit typ dans en gång i veckan.
Ska bättra mig till veckan som kommer, för det är ju inte långt kvar till sommaren, och visst vill man ha en snygg kropp då.


God morgon!

Nu sitter jag här igen, nyvaken och äter mina mackor. Ska strax hoppa in i duschen för att senare springa i väg till jobbet.

Kollade ju på sagan om ringen den andra filmen ( tror den heter sagan om dom två tornen ) den verkade faktiskt vara bättre än ettan men tyvärr så somnade jag efter 20- 30 minuter men får kolla klart en annan dag.

Sista inlägget för idag

Nu har jag äntligen kommit på vad jag vill / orkar göra. Det blir film kväll idag med. Sagan om ringen idag med fast den andra filmen.  Sen måste jag sova så att jag orkar upp imorgon.

Zzzappa

Nä det blir zappa lite på tv sen läggdax. Kanske lite ljudbok med. =)


image19

Sov gott allesammans

Uttråkad

Är så jävla uttråkad. Finns ju typ inget att göra. Orkar inte ens göra något för jag e såååå himla seg. Inget bra på tv finns det heller. Ååååhhhhhhhhh!

Skattepengar!

Äntligen! För första gången får jag tillbaka skattepengar. 8000kr Fy fan vad skönt. Har fåt betala varenda år hittills och nu äntligen slipper jag. Jipppiee!!!!

Sååå trött

Vet inte vad det är med mig idag men har verkligen var såååå sjukt jävla trött hela dan idag, stod typ och gäspa på jobbet hela dan, och ni vet ju hur det är när man väl börjat gäspa, det går typ inte att sluta.

Ska jobba imorgon med, men börjar 1 timma senare. Skönt.!
Sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll, vet inte om jag orkar hitta på något. Blir nog en lungn kväll idag med.

Såhär bra har det gått med rökningen idag!

Det har faktiskt inte alls gått bra skäms över att skriva detta men har faktiskt köpt ett nytt paket. Har dock bara rökt 2 cigg idag och är fortfarande inne på att sluta. Tänker ge mig fan på att klara det också.
Om det är någon som har bra tips på att sluta röka så är dom tipsen varmt välkomna.


Äcklig mat i solna centrum

Har precis kommit hem från jobbet, käkade i solna centrum med på vägen hem. Testade ett grill ställe jag inte varit på tidigare. Fy fan vad äckligt det var kunde inte äta upp. Aldrig mer där!

Utan cigg

Jo tänkte bara säga det sista ciggen ur paketet tog slut igår kväll, och har fortfarande inga planer på att köpa några nya.
Visst har man hunnit vara röksugen några gånger men har verkligen bestämt mig nu, hoppas bara att jag kan fortsätta vara såhär stark.

God morgon!

Har precis klivit upp från sängen nu. Jag som skulle upp för en halvtimma sen. Pallade verkligen inte att gå upp. Men nu sitter jag här i af och äter min frukost. Är något stressad, ska ju gå om en timma, måste duscha och tvätta håret. Sen blir det raka vägen till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag idag!

God natt!

Nu är det dax för mig att sova, ska upp och jobba tidigt imorgon. 06:45 måste jag upp. Jobbigt när man måste tvinga sig själv att sova fastän att man inte är trött.
Tur att det finns ljudbok, somnar efter bara några minuter, sååååå jävla skönt.

Får nog bli ljudbok nu så att jag somnar annars kommer jag aldrig orka upp imorgon.

Sov gott!

Filmen

Har kollat klart på filmen nu, Sagan om ringen, den första filmen. Hade ju som sagt inte sett den förut. Tyckte faktiskt att den var helt okej och kommer lätt att se dom andra två filmerna. Synd bara att dom är så långa, hade ju inte gjort något om dom kortade ner filmen en halvtimma.


Mys kväll hemma med film

Ikväll blir det mys kväll hemma med film och godis. Sagan om ringen blir det, skäms lite över att säga det men har faktiskt aldrig sett den. Har inte direkt känt att det skulle vara en film jag skulle gilla men idag ska jag ge den ett försök, vem vet jag kanske tycker den är jättebra och då har jag ju två filmer kvar att se.

Men nu ska jag springa ner till affären och köpa lite godis och dricka.

Bilder

Nu kommer lite bilder som jag lovat.

image16

                                               Mathilda till vänster Jag till höger


image17

Dessa bilder är från i höstas. Jag till vänster  Mathilda till höger.



                                         Saknar dig massor gumman måste ses snart!


Ångest

Vet att idag finns det inga undanflykter. Idag måste det städas. Vet att det bara kommer att ta ca 1 timme sen är allt klart, men det är bara det att ta tag i det, skjuter ju upp det hela tiden. Men innan jag går och lägger mig i kväll så ska hela lägenheten skina, så ren ska den vara och det är ett måste.

1 timmes promenad och färg på kroppen

Nu har jag varit och ätit lunch. Efter lunchen gick jag till banken där jag gjorde lite ärenden när jag var klar där gick jag till solariet.
Så nu har jag fått 1 timmes promenad i det härliga vårvädret, lite brun färg på kroppen och mat i magen, kan det bli bättre?.

Lunch

Nä nu är det dags för lunch, känner hur det kurrar i magen. Ska gå ner till restaurangen som ligger här precis där jag bor. Samma ställe som jag käkade på igår, dom brukar faktiskt ha riktigt god mat där.

Sola

Idag hade jag tänkt att ta mig till solariet, känner att jag behöver jobba lite på att fräscha upp min färg. Och ja jag vet solarium är inte bra för huden man får cancer och man får rynkor snabbare. Men måste ju synda någon ibland, eller hur?? =)
Vet att jag egentligen skulle kunna sätta mig ute nånstans för det är faktist sol ute nu, våren har ju äntligen kommit, men det skulle ta för långtid och det är ju faktiskt kallt när det blåser men snart, snart då blir det ute i den riktiga solen som gäller. Får ju faktiskt finare färg av riktig sol.

Sluta röka?!

Ligger här i sängen och fick precis en idé om att sluta röka. Måste bara berätta oxå att jag har rökt i 7 år och ca 1 paket om dagen... Mmmmm jag vet det är äckligt som fan men har man väl fastnat så har man.
Så nu har jag på allvar tänkt sluta röka efter det paketet jag har nu är slut så är det slut på hela rökningen.
Och jag vet att jag sagt detta flera gånger innan men jag känner verkligen nu att jag inte vill röka längre. Jag vill istället hålla mig ung och fräsch så länge jag kan.
Så nu ska jag verkligen sluta.
Lovar att blogga om hur det går.

Oj då!

Kollade precis igenom min blogg och såg att jag inte lagt upp några bilder på ett tag. Blir ju mycket roligare att läsa en blogg när det finns bilder. Det tycker jag i af, antar att ni tycker det med.

Lovar att lägga upp lite bilder under dagen.  =)

See yaa 

27 Dresses

Har ju glömt att berätta att jag var på bio i veckan. Det var jag som valde film och självklart var jag tvungen att ta den största tjej filmen av alla filmer som fanns att välja mellan på bion. Det blev 27 Dresses. Filmen var helt okej, inte direkt den bästa jag har sett men inte heller den sämsta. Det tråkiga med sånna här filmer är att man alltid vet vad som kommer att hända.
Om jag skulle ge den ett betyg från skala 1 - 10 så skulle den få en 6.


image15

Ledig idag!

Blir inget jobba idag. Fick ett sms tillbaka från jobbet där det stod att hon skulle försöka jobba idag i af men om hon blir värre så skulle jag få jobba i helgen om jag kunde. Så nu är jag ledig idag med.
Och idag har jag bestämt att det är städning som gäller, idag finns inga undanflykter. =)
Träning på gymmet står oxå på dagens schema.
Sen får jag se vad denna här dagen mer har att bjuda på.


God morgon!

Vaknade precis för fem minuter sen. Kollade på min telefon för att se vad klockan var. Den va 09.07 och så var det ett sms med. Ett sms skickat från jobbet där dom frågade om jag kunde hoppa in  i morgon ( idag ) och att jag skulle svara så snart som möjligt.

Skickade tillbaka att jag tyvärr redan hade somnat när dom skickade smset men att jag kan hoppa in idag om det behövs.
Hoppas dom hör av sig tillbaka snart vill ju jobba så mycket som möjligt.!

God natt!

Jaaa jag vet klockan är bara halv tio, men jag är verkligen såååå jävla trött. Denna aktiva dag dödade mig verkligen. Men det är skönt  när man känner i kroppen att man använt den. Vet att jag kommer att sova gott i natt.

Som en prinsessa. =)

Färdig

Så nu var man färdig med den här dagens sysslor.

Kom precis hem från gymmet nu. Hade tur det fanns platser kvar på dansen. Skulle ju ha städat idag men är helt slut nu. Gick ju 1 timmes promenad på dan, sen gick jag till gymmet där jag tränade i en timma och sen gick jag tillbaka. Måste bara säga att det tar ca 30-40 min att gå till gymmet. Så jag har faktiskt rört på mig en heldel idag.

Men vill man ha en snygg kropp till sommaren så får man lida pin. =)

Skit oxå

Skulle precis logga in på sats sida och boka dans kl 18. Men det gick inte för jag hade tydligen bokat andra pass som jag ej dykt upp på och glömt att avboka.
Så nu får jag bara hoppas på att det finns platser kvar på dansen när jag kommer dit och att dom plockar bort den spärren så att jag kan boka som vanligt i fortsättningen.

Del 1 = avklarat!

Nu har jag kommit hem.

Var och käkade mat på restaurangen som ligger precis vid där jag bor. Potatis och biff med gräddsås blev det. Och eftersom det är torsdag så blev det självklart pannkaka med hallon sylt till efterätt.

Efter det så blev det en timmes lång promenad i parken. Så skönt nu när våren äntligen har kommit.

Så eftermiddagen / kvällen kommer nu att bestå av 1 timmes träning på gymmet och städning.

Vinn en snygg header!

Hittade en tävling där man kan vinna en snygg header, och självklart är jag med och tävlar.

http://eemotion.blogg.se/

För att komma till tävlingen så klickar du på länken nedan.

http://eemotion.blogg.se/1207064474_tvla_om_snygga_header.html#comment

Så där ja!

Då var frukosten avklarad, det blev som vanligt bara två mackor.
Kläderna som jag inte orkat vika igår efter tvätten är nu vikta och disken är diskad. Fan va skönt och allt det gjort innan halv tolv. Funderar på att städa hela lägenheten, ni vet damma, damsuga och moppa. Men får se hur det blir med det.
Nu ska jag iaf ut på en promenad. Sen blir det lunch. 

See yaa

God morgon !

Har precis vaknat nu och är hur hungrig som helst. funderar på att gå upp och äta lite frukost och sen börja dagen.

RSS 2.0