Bowling

Vaknade klockan sju imorse fixade lite grejer här hemma och sen åkte vi in till stan där vi gjorde lite ärenden, handlade mat och bowlade. Fan vad kul det är. Bowling är verkligen en underskattad sport. Synd bara på dom fula skorna men jag tror att personen som designat dom hade i tanke att göra dom så fula som möjligt så att ingen skulle vilja stjäla dom.

Stockholm-Skellefteå

Just nu sitter jag på tåget påväg hem till skellefteå. Har haft ett par helt fantastiska dagar i Stockholm. Brolle har haft premiär för sin grymma rock'n'roll show, vi har varit på massage. Jag har hängt med Jane, hon har hjälpt mig att flytta och vi har varit på sturebadet och haft tjejmys. Där emellan en massa sköna middagar och lite vin med familjen. Så åker verkligen hem helnöjd. Nu blir de lite godsaker från bistron och sen ska jag försöka sova en liten stund.


Scalateatern

Hej bloggisar, just nu är jag på scalateatern och tjuvlyssnar lite. Låter riktigt bra måste jag säga. Premiär på onsdag den 25 januari.


Torsdag

Hej bloggisar
Sitter hemma med Lee och Silver och jobbar på lite nya ideér.
Måste bara säga att shape up appen jag skrev om här tidigare, verkar fungera bra, i varje fall på mig. Jag börjar redan se resultat och då har jag bara använt den ett par dagar. Men frågan är om den hjälper mig nå mitt
mål inom 8 veckor som den sagt?


Tisdag

Hej hej
Sticker till stan med Lee en sväng, tänkte göra lite äreenden och äta lunch med min fina vän Christina.
Hoppas att ni får en bra dag.
Puss!


Shape up

Igår på tåget ner till stockholm laddade jag ner en ny app. Den heter shape up och är en kaloriräknare. Man fyller i läng, vikt, ålder och vad man har för målvikt ,så räknar appen ut hur många kalorier du kan äta per dag beroende på hur mycket du rör på dig för att nå ditt mål. Jag började fylla i den idag och följer jag schemat i den så ska jag ha gått ner 6kg om 8 veckor. Så upp till bevis för både appen och mig.

  

Mama

Hej bloggisar, nu är jag tillbaka i storstan igen. 
Idag har Lee blivit plåtad för tidningen mama och vi har hunnit med en två timmars promenad.
Har lite mail jag måste skicka iväg nu och sen tänkte vi vila lite ( har varit uppe sedan 05.00 )


Snart åker vi hem

Nu är det bara några timmar kvar tills det är dax att lämna stockholm för att åka hem över helgen.
Lutar åt lite skoteråkning denna helg, något man defenetivt inte kan göra i stockholm då det inte finns någon snö alls.
Tillbaka i storstan nästa vecka.


Vad är problemet?

Den här lappen låg på barnvagnen imorse när jag och Lee skulle ut på promenad. Ärligt talat vad är folks problem? Vagnen står på ett ställe där den absolut inte är i vägen men ändå måste någon jävel klaga. Fattar inte ens hur man kan tänka tanken att föra bort en liten bebis barnvagn. Önskar att jag visste vem det var som skrivit lappen. Den fega jäveln vågar ju inte ens skriva under med sitt namn.


Vi sitter på café fotöljen. Jag, Carro och...

img_4612 (MMS)

Vi sitter på café fotöljen. Jag, Carro och Lee. 2 chai latte och en flaska.


Nytt år nya tag

Nu var det otroligt längesedan jag skrev här. Jag har hunnit bli mamma och min son Lee är snart redan 3 månader gammal. Otroligt så snabbt tiden går. Angående att jag blivit mamma så är det absolut det största som hänt mig. Känns så klyschigt att skriva så men det är sant det är verkligen det. För tillfället befinner jag mig i stockholm och kommer spendera mycket tid här i vinter. Tänkte passa på att umgås med lite vänner här samt jobba med lite nya projekt.


RSS 2.0