Hemma eller utgång?

Nu drar jag iväg hem till Agnes. Vad som händer ikväll är ännu oklart men det lutar åt utgång.


Fit for fight




Klockan är nu 15.45 och jag har redan hunnit med ett tränings pass på gymmet, betalt räkningar samt städat lite här hemma. 16.30 kör jag i gång nästa träningspass på sats odenplan, det blir step och efter det ska jag köra ett SatsAfro pass. Ska bli spännande eftersom att jag aldrig tidigare gått på det passet. Det ska tydligen vara ett dans pass med influenser från afrika och deras dans och musik. Kan ju säga att denna dagen blir en riktig träningsdag, men efter det behövs väl för att få mig att komma igång igen efter ett långt uppehåll från gymmet  samt dåliga mat vanor =). Nu köööör vi, beach 2010 =).


Uppe med tuppen

God morgon!

 

Vaknade tidigt imorse så nu sitter jag här nästan helt redo att lämna lägenheten. Det får bli en frulle på stan innan jag drar till jobbet.


Cigg a cigarette

Att sluta röka gick för mig åt helvete. 2 dagar klarade jag sen gick det inte längre suget efter en cigg tok upp all min tid och jag kunde inte tänka på något annat till slut. Det var tydligen inte rätt tid för mig att sluta var helt enkelt inte helt motiverad.

RSS 2.0