Out with the girls

I Lördags var vi ute.... Weeehooo we had fun


Jag slutar röka......

Igår kväll bestämde när jag hade två stycken ciggaretter kvar i mitt paket bestämde jag mig på allvar att sluta röka. Så denna dagen har varit en riktig pina för mig. Har sedan i morse haft en konstant huvudvärk, ett otroligt röksug ( blir sjukt mycket mer röksugen när man vet att man inte får eller kan) röksuget har jag ersatt med tuggummi, läkerol och liknande. Måste konstant tugga på något för att föra tankarna på annat håll. Detta låter ju fakriskt inte alls bra, jag kommer säkert tillhöra dom som går upp i vikt när man slutar röka men jag ger det ett försök ändå. Som sagt så har första dagen gått och den är snart över utan ett endaste bloss på en cigg.

(Jag vet att jag aldrig kommer kunna sluta röka hekt eftersom jag gillar det så mycket därför har jag bestämt att jag slutar röka på vardagar och får endast feströka.)

Jag kommer hålla er updaterade på hur det går.......



Måndag 24/8

Jaha då har ännu en dag gått. Idag har jag varit ledig från jobbet. Började morgonen med att städa o tvätta lite här hemma. Vid lunch vinkade jag av min älskling som åkte iväg igen. Alltid lämnar han mig ensam, haha. Spenderade några timmar i min gamla lägenhet i solna där jag försökte samla ihop de sakerna som var kvar så att jag kan flytta ut helt, har ju bara 6 dagar kvar sen ska allt vara tomt samt städat och klart. Känner lite panik över det då jag bara e ledig två dagar till denna månaden och att flytta samt flyttstäda tar alltid längre tid än va man tror.

Dagens bästa är i varje fall att jag tagit mig till gymmet idag och kört ett box pass. har lovat mig själv att komma igång ed träningen nu, ska i varje fall träna 3 dagar i veckan det är mitt mål.

Zlatan tog min mys stund ifrån mig......

Efter att ha fått sova ensam i fem dagar då Peo har varit ute och jobbat hela veckan har jag verkligen sett fram emot att bara få ligga hemma med honom o mysa. Men igår vart det kräftskiva med hans släkt vilket var jätte trevligt och kul. Sen har jag jobbat hela dagen idag och under hela mitt arbetspass bara längtat tills jag slutar så att jag kan komma hem och bara mysa med min älskling. För han åker ju imorgon igen. Och ja visst fick jag mysa lite med honom någon timma eller två i varje fall, sen var det självklart fotboll på tv:n och där slutatde allt det roliga. Så nu ligger jag inne i sängen med datorn och han sitter ute i vardags rummet och kollar på zlatan som jagar en dum jävla rund boll. Men jag ska inte klaga mer nu vet ju att han älskar fotboll så det e klart jag låter honom kolla på det och inga mer sura miner från mitt håll.=)


Lite bilder från när vi var i göteborg förra helgen........


Baby och jag på tak terassen på rubinen


Jag inne på Jeppes hotellrum


Jag, Mackan och Jeppe



Jag innan läggdax


Baby lite trött på vägen hem till stockholm

LOVE LOVE LOVE

Efter riktigt dålig uppdatering senaste halvåret har jag nu bestämt mig för att börja blogga regelbundet igen, kanske inte varje dag men absolut ett par inlägg i veckan....

Har varit lite otydligt här i bloggen vad som har hänt det senaste månaderna men alla ni som känner mig privat vet ju att det har tagit slut mellan mig och H. Nu är det faktiskt rätt så länge sedan, snart 6 månader har gått. Det känns absolut tråkigt att det blev som det blev. H är faktiskt en helt underbar person. Tyvärr så räckte känslorna inte till och vi valde att gå skilda vägar. Vi försökte att vara vänner efteråt men som alla förstår så blev det aldrig riktigt så, till en början gick det bra absolut men sen fungerade det inte alls.

Nu ca 6 månader senare  så har jag hunnit träffa en ny kille han heter Per-Oskar och jag är hur kär som helst...... Verkligen kär........! Det kan liksom pirra till sådär i magen. Jag mår alltid bra och har alltid kul när jag är med honom, det spelar liksom ingen roll om vi bara ligger i soffan och kollar på fotboll, om vi är ute på stan och dricker ett glas vin eller om vi ligger i sängen och bara myser framför en film. Livet är underbart just nu och att vara kär är den bästa känslan finns när känslorna är besvarade!





Min älskling & Jag

RSS 2.0