No time for sleep, it´s sunny outside!

Snabb update av vad som händer just nu: Jessica ligger i min soffa och sover och jag sitter här vid datorn o kollar mailen, facebook o bloggar lite i väntan på att hon ska väkna så att vi kan hitta på något, vilket jag förmodar att hon inte kommer vilja göra men jag ska försöka smörja henne lite det e ju faktiskt toppen väder ute och vi e lediga och då är det absolut inte okej att ligga hemma.
Synd att Jonna och Linda redan har åkt hem saknar er redan, tiden gick verkligen för fort denna gången.


Bästa helgen på länge

Har haft en så underbart bra helg fast hade ju faktiskt inte förväntat mig något annat heller. Igår var vi på Grönan på dagen, verkligen super kul och man känner sig verkligen som ett barn igen när man kommer in där, synd var bara att den nya åkattraktionen insane som vi ville åka var avstängd så det blev inget med det.
Efter grönan begav vi oss hem till mig där vi drack lite rosé och fixade oss inför kvällen. Klara o redo för en riktig ut gång satte vi oss i taxin på väg till gerdas på kungsholmen, självklart kör taxi jäveln en helt annan väg och när vi e på birger jarlsgatan frågar jag honom vart han e på väg och om han vet vart gärdas ligger då trodde han att vi skulle åka till gärdet eller ja det var va han sa i varje fall så vi fick stänga av taxametern och sen bar det av i rätt rikting. inne på gärdas mötte vi upp Lindas kille och hans kompisar som redan var där och väntade på oss. Träffade även enhel del annat folk man kände där inne så de var kul vissa då något över berusade men så kan de ju bli ibland med. När vi kände att vi var klara och hade gjort gärdas tog vi en taxi till solidaritet där vi stannade tills fötterna värkte för mycket och det var dax för hemgång.










Update

Denna gången tänker jag inte börja mitt inlägg med att ursäkta mig över min dåliga uppdatering för jag skriver faktiskt i denna blogg hur ofta och hur sällan jag vill. Detta kanske låter väldigt egoistikt från min sida mot er söta som läser min blogg men jag tror inte att ni skulle tycka att det skulle vara roligt att läsa inlägg där jag egentligen inte har något att skriva utan bara bloggar för bloggandets skull. Hur som helst nu lämnar vi detta. För denna vecka har varit så himla rolig och det kommer forsätta veckan ut.
Jag var ledig i måndags och träffade upp Agnes som befann sig i stockholm ett par dagar, har inte träffat denna tjejen på evigheter och det var verkligen roligt att ses igen. Det blev först lite rosé + sushi på East efter vi var klara där begav vi oss till opera baren där det blev mer rosé för att sedan bege oss till Lisa på torget där det blev lite mer mat och vin och catch up.
Tisdagen och onsdagen bestod endast av jobb.
Torsdagen var jag ledig men orkade faktiskt inte göra så mycket denna dag blev mest sittande framför datorn och då och då städadae jag lite här hemma.
Fredagen kom och lika så mina 3 blondiner Jesscia, Jonna och Linda. Massa tjejsnack till sent in på natten.
Nu e de lördag och vi ska strax göra oss i ordning för att dra i väg till grönan för lite 5-kamp och kanske en tur i den nya insane.

Uppdatering kommer ikväll....






1-0

Så nu var man nyss hem kommen från sitt första derby DIF-AIK.



                                                    1-0 till AIK

Allergisk

Lika dålig uppdatering som vanligt I know. Och för att göra er ännu mer besvikna så kommer detta inlägget inte vara något roligt heller ville bara säga att jag ligger hemma med pollen allergi och har sjukt tråkigt....

RSS 2.0