Vem som helst borde inte få skaffa barn

Har tänkt på en sak och det är att man borde inte få skaffa barn hur som helst en del passar verkligen inte som föräldrar. Tycker att det borde vara så att man måste genom gå ett test eller liknande att för att få skaffa barn.
Härom dan när jag var i stan såg jag en mamma med hennes lilla son på typ 6 år. Sonen tappade sin påse utan att märka det och dom går mot ett dubbel övergångställe när dom gått över det första börjar folk ropa efter dom att dom tappat påsen mamman blir då jätte arg på sin son och står och skriker på honom att han ska gå och hämta den man ser verkligen på honom att han blir ledsen och inte vill gå och hämta den när mamman står och skriker så. När han inte går och hämtar den så knuffar hon ut sin son på övergångstället och fortsätter skrika på honom och så håller hon på knuffar, drar och skriker på sin son tills en okänd person går och hämtar påsen och sen går till övergångstället och ger den till mamman.
Säger bara en sak fy fan. Hade det inte varit enklare om den där jävla morsan bara hade gått dit med en gång och hämtat den där jävla påsen.
Sånna som hon borde inte få skaffa barn, tycke verkligen synd om hennes son kan inte vara lätt för honom att ha ett psykbryt till morsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0