Detta har hänt

Som sagt så är jag tillbaka både till stockholm och bloggen. Det tråkigt just nu är bara det att jag har två dagar kvar på min semester och jag har blivit sjuk så nu när det är såhär underbart väder ute så måste jag sitta inne med feber, snuva , halsont och huvudvärk.
Men men..............

Jag börjar där jag slutade sist har ju hur mycke som helst att ta i kapp och berätta om men jag gör det hyffsat kortfattat så att ni orkar läsa. =)
Kanske delar upp det i olika inlägg om det blir fr mycket text i alla fall.

Jo sist jag skrev var ju den 22:de Juli, nästan en vecka sen från nu.  Just då så visste jag inte hur min närmaste framtid skulle se ut. Men allt löste sig dagen efter som tur var.

Hade i varje fall en kul kväll ute med mina arbetskollergor. Började med att jag mötte upp Magnus och Nicke på strandbryggan dom skulle nämligen käka där. Tänkte att jag kunde ta ett glas rosé medans dom åt så jag gick till baren för att beställa ett innan jag hinner fram till tjejen i baren ser jag e skylt ovanför att det är 22år för att köpa alkohol. Och jag orkar inte chansa. Så jag gick snällt tillbaka till bordet där Magnus och Nicke satt och frågade om inte någon av dom kunde köpa ut till mig. Fy fan vad lite jag kände mig då.
Nicke
gick i varje fall till baren och köpte min rosé. - Tack Nicke !
Under tiden som vi sitter på strand bryggan ringer John som också jobbar hos oss och säger att han är på väg.
 - Alltid kul med ett större sällskap.

Vi bestämmer oss att gå till Josefinas, på vägen får jag syn på min favorit glass precis där utanför och kan verkligen inte låta bli, det är ju min älsklings glass och hon som säljer glassen ger mig extra mycket.
När vi kommer till Josefinas är det helt fullt där kuddarna ligger på trapporna men pecis efter att vi beställt så gick ett gäng. Snacka om tur för oss.
Efter Josefinas bestämmer vi oss för att gå vidare, vi går mot soap bar, väl framme så ser vi att det är helt tomt och bestämmer oss för att dra till gamla stan istället. Där besöker vi två ställen och sen var det dags att gå hem. Och själv klart så går vi ju helt fel jag och Nicke fulla och inte het hemma i stockholm så hamnar vi på söder och går typ runt halva den där jävla delen av stan. Det blev ca 1,5 timmars promenad tills vi kom till stureplan då vi tog och delade på en taxi på väg hem.



Magnus och Nicke ( Strandbryggan )


Nicke och Magnus ( Josefinas )


Jag, Nicke och Magnus ( någonstan i Gamla stan )


Magnus och John ( Gamla stan )

Kommentarer
Postat av: jazzi

Real nice boobs ;)

2008-07-29 @ 20:29:59
URL: http://jazzibrundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0