Bra Bloggar Efterlyses!!!

Ja när jag väl kom in i det här med att blogga så hittade jag massvis med bloggar som jag följde. Det var säkerligen 10-20 stycken och jag gjorde nog inget annat än att kika in på dessa bloggar säkerligen 5 gånger på varje blogg dagligen för att se om det kommit in nya inlägg att läsa. Detta var i mars när jag precis hade börjat blogga och jag blev verkligen helt hooked på denna bloggvärld. Just under den perioden så arbetade jag bara extra också så jag hade verkligen en massa bloggtid båda för läsning och skrivande.

Men nu vad är det som har hänt??? Är det bara jag eller börjar det bli brist på bra bloggar. Har försökt kika runt lite på bloggtoppen efter bra bloggar att följa men hittar inte några fler än dom jag redan följer.

Bloggar som jag följer just nu är:

1. http://www.blondinbella.se   Gillar verkligen hennes blogg och har följt den varje dag sen i mars.
 
2. http://www.finest.se/katrinSchulman  Det är verkligen en riktigt bra blogg och man vet alrdig vad hon kommer skriva om i nästa inlägg, detta är en blogg som framhäver både känslor och skratt.

3. http://www.hanky.se/LindaRosing   Ren nöjesblogg om man får säga så. Bra uppdatering och mycket bilder.

4. http://mathildaandersson.blogg.se  Detta är mina kära vän mathildas blogg och även denna följer jag såklart. Hon har för det mesta bra uppdatering och skriver blandat om olika saker allt i från shopping till mys med pojkvännen framför tv:n

5 http://agnesdaily.blogg.se  Detta är en gammal arbetskamrat till mig som jag idag inte har så mycket kontakt med. I hennes blogg skriver hon om sitt liv i miami.


Ja det var dom bloggarna som jag just nu följer självklart kikar jag inte på andra också med dessa har mig som besökare nästan dagligen.


Vilka bloggar följer ni?
 
Är det någon som har tips på bra bloggar så säg gärna till.....

Kommentarer
Postat av: Nikki

Svar: hej du vackra.. tack för ditt svar och ditt råd.. jo det är som du säger att man inte ska må dåligt och oroa sig när man inte kan göra något åt saken för stunden, men det är inte så lätt att koppla bort tankarna helt o hållet som sagt.. =/// Jag tycker faktiskt Natacha Peyres blogg är ganska ball=))Annars läser jag ju din.. haha.. =) ha en underbar dag..

2008-10-09 @ 11:59:00
URL: http://nikkilicious.blogg.se/
Postat av: Karrow

Jag följer:



http://wysteriiasblogg.se/

http://lindaslya.blogg.se/

2008-10-09 @ 13:22:09
URL: http://captainkarrow.blogg.se/
Postat av: KalsongMorsan

http://metrobloggen.se/mammabecka 17 år & trebarnsmamma



2008-10-09 @ 13:27:47
URL: http://kalsongmorsan.blogg.se/
Postat av: freestyle

fin banner =)

2008-10-09 @ 17:59:16
URL: http://metrobloggen.se/xminfrihet
Postat av: Isabelle

Jag följer blondinbellas, gynnings o mina vänners (:

2008-10-09 @ 21:54:43
URL: http://bellaaadeluxe.blogg.se/
Postat av: Nikki

Hej du vacker.. tackar för stödet med mig och D men det är nog ingen framtid där inte.. hehe.. någon annan som har mig runt lillfingret som sagt.. som absolut inte borde ha det.. =(( men men.. ha en underbar lördag sötnosen..

2008-10-11 @ 14:49:20
URL: http://nikkilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0