Restylane behandling för och efter bilder

Förlåt att jag inte skrivit och lagt upp före och efter bilder än men detta beror på att jag hämtade upp H på arlanda under natten samma kväll som jag gjorde läpparna och har därför spenderat all min tid med honom och idag har jag jobbat Är verkligen så skönt att ha honom hemma igen.

Men nu till det som jag vet att ni har väntat på, restylane behandlingen hur det gick till, var jag gjorde det samt för och efter bilder.

Måste börja med att säga att jag är super nöjd. Detta är tredje gången jag fyller på mina läppar och jag har gjordt det på 3 olika ställen, men detta stället var absolut det bästa på alla sätt.

Det var som sagt på Vasa läkarmottagning som ligger på vasagatan 15-17 här i stockholm. Läkaren som utförde behandlingen på mig heter Victor Garcia och är enormt duktig. Mötet innan samt under hela behandlingen sköttes väldigt proffisionellt och man fick snabbt ett väldigt förtroende för denna läkare vilket är viktigt för att man ska känna sig trygg när man ligger där och någon sprutar in restylane i läpparna på en.

Mötet innan behandlingen tog ca 10 minuter. Under dessa minuter förklarde Victor för mig allt om restylane bla. vilka bivärkningar som kan uppstå efteråt. Jag fick även fylla i en blankett nästa som en journal med person uppgifter samt så fylde han i vad det var vi skulle göra, vilken produkt vi skulle använda samt hur mycket. 

Efter detta var det dax för själva behandlingen han började med att spruta in tandläkarbedövning så att jag inte skullekänna någon smärta under själva restylane behandlingen, vilket är jättebra ( har tidigare provat med vanlig lokalbedövning i form av salva som man lägger på läpparna men det är absolut inget jag rekomenderar).
Sen var det dax att fylla på med restylane 1,0ml fördelat i både över och underläppen detta för att jag redan har såpass lämna läppar och min avsikt var bara att fylla ut dessa lite, inte ändra form eller göra dom jätte stora utan bara försköna det jag redan hade. Victor var lugn och förklarade allt han gjorde under hela behandlingen. 
När allt var klart fick jag ett glas med isvatten, samt mintpastiller,kräm för läpparna som man ska använda efter åt, lipsyl samt en hårklämma.

Som sagt så är jag super nöjd med detta besöket och jag rekomenderar det verkligen, så om ni ska fylla på era läppar med restylane i stockholm så ska ni göra det på Vasa läkarmottagning hos Dr Victor Garcia. Mitt besök kostade 3000kr och då fyllde jag som sagt på med 1,0ml restylane och allt jag angivit ovan ingick i dettta pris.
För att komma till deras hemsida så klicka på länken här nedan:
 http://www.estetiskmedicin.se/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1  

Här har ni två bilder före behandlingen

 



Här är 2 bilder som är tagna bara några timmar efter jag gjort behandlingen

 



Och här har ni 2 bilder som är tagna idag 1 dagar efter

 




Som sagt så var jag inte ute efter att göra mina läppar til några uppblåsta bimoläppar, ändra form på dom eller något sådant utan bara för sköna och fylla ut det jag redan hade därför är det kanske inte så jätte stor skillnad från det jag redan hade men jag är som sagt jätte nöjd och tycker att dom ´blivit perfekt fylliga precis så som jag ville ha dom. 

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack så mycket!:)

Hoppas du får en fin dag,

Kramar

2008-10-17 @ 10:08:15
URL: http://lindaskriver.blogg.se/
Postat av: Jocke

Förstår att du är nöjd! :D

2008-10-19 @ 14:59:24
URL: http://metrobloggen.se/owa
Postat av: Nikki

heeej.. shit va fint det blev..verkligen.. brukar annars inte gilla såna förändringar men det är väl för att folk tar i alldeles för mkt.. men dina läppar ser helt naturliga ut.. helt underbart vackra..=)

2008-10-21 @ 12:22:31
URL: http://nikkilicious.blogg.se/
Postat av: Agnes

Fan va bra det blev!

2008-10-23 @ 08:00:25
URL: http://agnesdaily.blogg.se/
Postat av: Mathilda

uppdatera? :)

2008-11-01 @ 15:45:59
URL: http://mathildaandersson.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Du har blivit utmanad i min blogg ;)

2008-11-14 @ 17:13:57
URL: http://mathildaandersson.blogg.se/
Postat av: Issa

Hej! sugen på att samla ihop poäng till ditt egna presentkort, tvspel eller tom till en dator. Blir medlem på den här länken (http://www.gratisgen.se/ref/97403) Det är inte som alla andra gratis sidor utan det är väldigt lätt att komma igång och behövs inte speciellt mycket för att få hem just den prylen du vill ha. Om du inte är intresserad så strunta bara i det här inlägget, men hemsidan är helt klart värt ett besök.

Mvh issa

2008-11-14 @ 23:59:43
Postat av: Linnéa

shit !!!

Blev skitsnyggt, har suttit o kollat bilder nu i 2 timmar på hur mkt ja skulle fylla mina läppar o vilken klinik. Ja ska dit du var o jag ske definitivt ha 1ml. Kram

2009-01-17 @ 20:28:43
Postat av: identity

såg tokigt ut när det var nygjort :P haha

2009-02-11 @ 19:40:39
URL: http://identity
Postat av: Sanna Enoksson

herregud, undrar om jag gick till en oseriös människa :S

2009-03-05 @ 10:55:48
URL: http://www.sannae.se
Postat av: Hotness

Hej!



Skulle vara superbra ifall du kunde lämna ditt omdöme hos http://www.kosmedics.se så att andra lätt kan hitta en bra och seriös klinik.

2009-03-09 @ 10:08:46
URL: http://hotness.wordpress.com
Postat av: Karoline

Kosmedics.se är en oseriös sajt! Karolin Pauli 740506-xxxx som äger kosmedics.se har flera anmärkninga hos kronofogden för obetalda skatter m m. Hon betalar inte heller skatt för de pengar hon tjänar på kosmedics.se. Plastikkirurgigruppen Sabbatsberg AB 556508-4125 betalar Karoline Pauli för reklam. Gabriella Sellman som skriver på kosmedics betalar genom sitt företag Migasell 556561-2586 pengar till Karoline. Oseriös sajt som har skumma tävlingar med priser från oseriösa företag som inte betalar skatt. Karoline kan inte ha ett företag för då skulle kronofogden ta pengarna hon är skyldig. Så därför har hon "kontoret i fickan och tar pengarna i handen". Karoline Pauli kallar sig även hotness och Lisa Larsson.

2009-11-26 @ 19:12:11
Postat av: fridi

Vart ju super snyggt! :D

Nu är jag jätte sugen att testa själv ;)

2010-02-08 @ 14:44:07
URL: http://fridisgarderob.blogg.se/
Postat av: cindy

Jag har länge varit oroad för rynker och liknande, men nu för ett tag sen testade jag en ny sak som kallas Restylane. Efter att ha läst på <a title="restylane göteborg, restylane, restylane i göteborg, läppförstoring" href="http://www.restylanegoteborg.com">RestylaneGöteborg</a>.



Det var en väninna som tipsade mig om det – hon har själv använt sig av det och hennes egna väninnor hade i sin tur rekommenderat det för henne. Jag är glad att hon och dem gjorde det, för det är verkligen helt underbart! Man känner sig så ung och fräsch när rynorna minskas, och det är en helt underbar känsla. Om du inte gör dig fin för din omgivning, så gör det i alla fall för dig själv! Det är underbart!

2010-04-13 @ 22:13:48
URL: http://restylanegoteborg.com/
Postat av: Anonym

heeii:)

var vitor garcia duktig?

fick du klumpar?.. blåmärken?

vad betalade du?

du e riktigt sööt:)



hoppas du svarar, ja har gjort mina på ett annat ställe

2010-04-23 @ 23:38:02
URL: http://psychedelique.blogg.se/
Postat av: Petra

Svar: Ja Victor är väldigt duktig och seriös. Jag har inga klumpar i mina läppar utan han har fördelat restylanet jämnt för att undvika det fula klumpar. Blåmärken har jag fått några gånger men det är helt normalt, det kan bero på att man är mer känslig vissa dagar pga av olika saker så som kost, sömn och dyl. 3200kr kostar det att fylla på med 1ml restylane hos Victor. Tycker absolut att du ska gå dit om du är sugen på att fixa läpparna igen. Och tack för komplimangen =)

2010-04-26 @ 17:32:08
URL: http://petragulich.blogg.se/
Postat av: Anonym

kul att du svarade:)

har du provat att gå hos olof ngn gång? när han jobbade i adam o eva t.ex?

har vart hos han.. det blev bra.



hur stora var dina blåmärken?

vad kan man undvika dagarna innan man ska fixa läpparna?



jag fick små klumpar när jag gjorde .de försvann sedan. men vill inte ha klumpar:(

2010-05-27 @ 21:40:32
URL: http://psychedelique.blogg.se/
Postat av: Petra

Svar: Nej jag har inte varit hos Olof. Här i Stockholm har jag endast gått hos Victor Garcia på estetisk medicin. Är super nöjd med resultaten jag får där. Det blir alltid jämnt och aldrig några klumpar.

2010-06-04 @ 10:45:54
URL: http://petragulich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0