My day

Idag har jag verkligen känt mig som en riktig kvinna. En sådan som jag skulle vilja vara varje dag. Jag gick upp klockan 07:00 för att tvätta. Jag var klar med tvätten ca 11:00 och då tog jag och H bilen och åkte iväg till barkarby. H släppte av mig på jobbet då jag hade lite kassa diffar jag skulle fixa och under tiden jag var där så skickade jag H till IKEA där han skulle köpa lite saker som vi behövde till hemmet. När jag var klar på jobbet ringde jag H så att vi kunde mötas upp igen. Vi gick då till cervera och köpte en ny stekpanna. Klara i barkarby åkte vi till solna centrum där jag handlade lite andra saker jag behövde så som lite smink, sminkborttagning, krämer, underkläder samt en skjorta. När jag köpt allt jag behövde i solna centrum åkte vi hem, packade upp alla saker och passade även då på att städa lite. så det blev lite diskning, dammsugning,dammning och lite plockande. När jag var klar med det och H fått i sig lite smörgåsar så tog vi bilen igen, nu åkte vi först till gymgrossisten där jag köpte proteinpulver och sen till hamngatan då jag skulle in på zara för att köpa ett par byxor, men det råkade bli två par då det var rea på dom ena. Efter zara åkte vi hem en snabbis igen för att lasta av sakerna plus att jag var tvungen att slänga i mig en macka. Sen åkte vi iväg igen. Vi åkte till Willys för att handla mat. ( Så nu finns det mat i kylskåpet igen =) ) När vi kommit hem från Willys plackade vi upp all mat och sen drog vi till gymmet och körde en timmas pass. Och nu är jag äntligen hemma . 
Jag har verkligen älskat varje sekund av denna dag. Önskar verkligen att alla mina dagar kunde vara såhär underbara. Jag har mått så otroligt bra idag och känt mig så glad och trevlig. Det har verkligen varit så underbart att jag njutit varje sekund. Är så härligt att få så mycket saker gjorda och att man bara gör allt på en gång. Så fort man är klar med en sak så spinger man till nästa uppgift. Helt underbart. Jag verkligen älskar när det är såhär. har bestämt att om några år så ska jag bara jobba tre dagar i veckan och resten av dagarna så ska jag vara den gladaste och flitigaste hemmafrun en man någonsin kan hitta. 

I just love my life!!!  



Kommentarer
Postat av: cindy

Låter fullt upp men kul samtidigt :) Alltif kul när amn kan göra bort alal måsten tillsammans :)

2008-09-23 @ 22:52:03
URL: http://lifeofcinderella.blogg.se/
Postat av: Mathilda

du är så söt. kommer du till gbg snart?

2008-09-25 @ 11:02:07
URL: http://mathildaandersson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vill du ha gratis presentkort och biobiljetter? Gratissajt är en alldeles ny gratis sida, bli medlem redan nu och det blir lättare för dig att värva vänner och få poäng :)

http://www.gratissajt.se/?r=1240

2008-09-26 @ 16:44:28
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/
Postat av: Nikki

trillade förbi och måste säga du är jätte vacker.. o trevlig blogg..här kommer jag absolut tillbaka..=)) ha en trevlig helg

2008-09-26 @ 21:30:26
URL: http://nikkilicious.blogg.se/
Postat av: emelie

släng gärna in en kommentar i min blogg :)

2008-09-28 @ 12:35:25
URL: http://emeliekarlsons.blogg.se/
Postat av: Owa

tänkte bara lämna ett litet spår i din blogg. titta gärna in på min (;

2008-09-28 @ 12:35:32
URL: http://metrobloggen.se/owa
Postat av: Mathilda

uppdatera? :)

2008-10-01 @ 19:09:30
URL: http://mathildaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0