Vad är problemet?

Den här lappen låg på barnvagnen imorse när jag och Lee skulle ut på promenad. Ärligt talat vad är folks problem? Vagnen står på ett ställe där den absolut inte är i vägen men ändå måste någon jävel klaga. Fattar inte ens hur man kan tänka tanken att föra bort en liten bebis barnvagn. Önskar att jag visste vem det var som skrivit lappen. Den fega jäveln vågar ju inte ens skriva under med sitt namn.


Kommentarer
Postat av: Sara

Bittra människor finns det tyvärr överallt, himla tråkigt :/

2012-01-11 @ 15:05:12
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Eva R

Himla svårt att veta om det är ett konstaterande att den SKA knyckas eller om det är en välmenad varning att den kan KOMMA att försvinna om den står kvar och någon "klåfingrig" passerar. Beror lite på betoningen. Men bara att göra sig mödan att skriva.... det är ju ett kuvert - finns det inga ledtrådar där om vem det kan vara?

2012-01-15 @ 23:14:00
Postat av: Therese

Jag håller med om att lappen är aningen omoget skrivet, helt klart hade personen kunnat uttrycka sig lite bättre och finare. Dessvärre har jag för mig att det är barnvagnsförbud i trappuppgångar pga brandrisken. Så var det i den bostadsrättsförening som jag bodde i. Kolla i era regler/stadgar. Hoppas det löser sig :-)

2012-01-25 @ 07:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0